Pribrala som 22 kg. Môžem sa naozaj stále páčiť mužovi?
Pribrala som za posledné obdobie naozaj dosť veľa, mala som zdravotné ťažkosti, ale nechcem sa na to vyhovárať, každopadne výsledok je ten, že som veľmi pribrala. Teraz si váhu držím a pomaly to ide dole. Som kvôli tomu neistá. S mužom sme sa spoznali keď som bola štíhla, nosila som veľkosť XS,S. Som si istá, že som sa mu vtedy veľmi páčila, viem že taký typ ho priťahuje. Ide o to, že on je neskutočne taktný a milý človek a aj keby som vyzerala ako hroch nepovedal by mi nič kritické. Keď sa pýtam len mi stále povie, nech to neriešim, vraj som krásna a páčim sa mu ešte viac ako som pribrala. Chcela by som reálny pohľad ľudí. Myslite že skutočne sa môžem stále páčiť môjmu mužovi? Aj keď mám o 20 kg viac? Cítim sa byť veľká a budem pracovať na chudnutí, len by som chcela úprimný názor ako ma vidia cudzí ľudia.
@karolinakr dakujem pekne.. ja mam tak okolo 80-86 kg.. zalezi aj od cyklu a pod. Len som tym chcela poukazat, ze na kazdom to vyzera inac..
Nevieme akú máš výšku ale dajme tomu od 150 do 170 CM 70 kg je dosť , na fotkách to vyzerá v poriadku ale tiež sa to nedá porovnať keďže by si musela ukázať fotku v plavkách alebo v spodnom prádle pred a po aby ti ľudia vedeli povedať čo vyzerá lepšie . A tiež ako postava vyzerá záleží aký máš pomer svalov a tuku v tele .
@iceberg nekecaj, vyzerá výborne, nech už má podĺa tabuliek akýkoĺvek tuk
@karolinakr no však keď je so sebou spokojná , tak nech tak zostane , ale pýtala sa na na názor , tak som povedal úprimne čo si myslím ,
Ahoj keď som sa spoznala s mojim mala som 46kg (fitko, pohyb, zdravá strava) teraz mám 53 a myslím že máme veľmi podobnú postavu (som o dosť nižšia), Môj je športovec, tiež trochu pribral odkedy sme spolu no posledných pár týždňov má online coaching s trénerom a schudol 12 kíl 😁 vyzerá skvelo a ja sa teraz pri ňom cítim ako zemiak. Oblečená vyzerám fajn - zmestim sa do XS, ale v plavkách to vyzerá otrasne. Mám tzv. "Skinny - fat postavu" keďže tých +7 kíl je čistý tuk 😁 Tiež som sa prihlásila na online coaching, viem že a pár kg menej budem omnoho spokojnejšia. Môj to absolútne nerieši ☺️✌🏼
ja uz som pri 79 kg vyzerala ako buldozer a to som dost vysoka, nikdy viac, musim mat vahu okolo 59 aby som sa citila dobre
@nevenka ja som mala.pri vyske 175 cm tiež 49 kíl a cuduj sa svete, žiadny lekár to absolutne neriešil, este ma aj pochválili, že ako dobre vyzeram a ci športujem, ze vsade sama obezita a tuky navyse a ze som svetlá vynimka a môžem byt príkladom pre mlade baby. Jediny kto to riešil, boli plnostihle kolegyne, chápem, vadilo im to a riadne. Hlavne ked sa za mnou otočil kazdy chlap na ulici. Prestanme demonizovat extremnu stihlost a priznajme si pravdu. Baba na foto ma nadvahu a hotovo. To ci chce a vie schudnúť je jej vec a moj nazor je, že tie kila navyse tam jednoducho su.
Bože dievča máš prekrásnu postavu. Sen
praveže ma cici, rici, keby bola vyššia, tak je sexbomba, na 165cm to može vyzerať inač, určite nema nadvahu a keby som mala pri vyške 175cm 49kg, tak by ma mohli niesť na infuzie, by som vytzerala ako anorektička, takže to zavisi aj od stavby tela, kosti, absolutne odveci nazor, aby mal každy pod 50kg, ja som aj so 60kg bola vychrtlina..Ženy maju skreslene vnimanie z časopisov, ideal krasy ma 1.80c, a 40kg, ale že kolke maju anorexiu, bulímiu, polovica po smrti, o tom sa už nehovorí--ano, ked ideš do obchodu, všetky rifle a trička velkosti xxs, ktore som mohla nosiť ako 10 ročna.. a normalnym babam sa vnucuje, že su extra obezne, tlste a mali by ist do extremnych premien, toto z komentarov to pokrivene vnimanie reality je uplne zrejmé
@karolinakr ja mám zas v obchodoch presne opačný pocit. Veci xxs veľké rozgajdané, vždy si poviem, že asi aby sa aj baby s nadváhou cítili dobre. Asi chodím do zlých obchodov 🤷
@karolinakr na obrázku naľavo je podľa mňa, prirodzenejšia, krajšia a oveľa viac sexi
Na kg sa až tak neorientuj. Tvar a pevnosť je to, čo je príťažlive. A tie na foto sú🙂
@karolinakr pre mňa je ideál niečo medzi
Podla mna mas krasnu zensku postavu. Mozno nejakych 5kg dole. Urcite sa chlapovi mozes pacit. Niektorym sa dokonca viac pacia tie “kyprejsie” tvary ako ked zena “nema zadok a prsia”.
Mas postavu typu presypacich hodin-to je azda najkrajsi typ postavy.
Podľa fotky by som žiadnu nadváhu netipovala 😊 70 kíl (ak to nie sú svaly z fitka) pri 165 je trochu viac než optimum, ale zas žiadna katastrofa. Cvičením to dáš za pol roka na 65-63 a budeš sa cítiť lepšie.
Len tie rifleee až kolu oči, nehnevaj sa hrozný strih, suchance, plesniva farba 🤔 Ak nemáš 15 a tvoj štýl nie je grunch, sú to také "lesné" nohavice - vhodné akurát tak do lesa na odplasenie divej zverí.
no vsak to je presne vysledok pôsobenia v časopisoch a mediach, dealna vaha je 40kg, žena a 55kg by mala zvažovat redukciu hmotnosti, 60kg do extremnych premien s Marošom Molnarom a 70kg zavrieť do kazajky...každy by mal mat podvahu, aby mohol vyjsť na ulicu, kto obhajuje 60kg je sám tlstý, som sa dnes dozvedela
@karolinakr 🤣
@karolinakr ja tlsťoška 😁
Veď to má vyhodu, má v posteli “novú” zenu a to di nemusel ani hľadať inu. Veď niečo das dole, nestresuj a určite Ti aj prsia narastli, možno je nakoniec aj rad😀
@autorka ze obrovske boky...😅🤣. Prepac, ale pobavilo ma to. Teraz si predstav mna, 152 cm a 66 kg, 40+ vek, 4 deti. Boky som mala siroke od "furt" a po kazdom jednom dietati vacsie a vacsie. Ty si stihla jak lan oproti mne, fakt. A ano, mozes sa muzovi pacit aj pribrata. Mna sa stale nevie nabazit, ci uz som mala 49 kg alebo teraz. Tiez sa mu niekedy cudujem, uprimne...🤭
Ak do rici a cici tak ano, ked do pupku tak neviem neviem

@sweet20 parada, a aké super ploché bruško máš, to by som aj ja chcela zas mať.