Prišla som o panenstvo?
Žienky idem si k vám po radu včera sme mali s priateľom prvý krát pohlavný styk.. Myslela som si ze nejaká krv bolesť ale so mna nič ani som nič necítila.. Myslíte ze blanu už prerazil, alebo môže byť hlboko?
@cervenaruza123 ďakujem aspoň niekto normálny co nemá blbé komentáre.. Ďakujem za objadnenie😊
@catherine1989 ...ale Ty si chcela byť empatická, však? Ako vždy pri otázkach kde ide o problém. ...nič sa nedeje OK. 🙂
Hned pri dalsom sexe
@bublinkai prosím ťa, ešte raz, ty čo riešiš? Je to otázka na teba? Autorka nemusí odpovedať keď nechce, ale zas hrať sa tu na nejakú intímnu zónu a čo je a čo nie je vhodné...? Veď sa opýtala na verejnom fóre niečo také intímne a osobné a ešte to aj opísala... Tak jej určite nerobí problém napísať, či sa jej to páčilo... Ty empatia zosobnena 🙈🤣🙈
🤦🏼♀️ po prve - blana ako taka sa moze natrhnut aj pocas sportovania. po druhe - nie vzdy je to sprevadzane krvacanim a po tretie - tak ci onak, ak ste uz mali styk - ako mozes byt panna? sex si mala = panna uz nie si (bez ohladu na to, ci prislo k pretrhnutiu blany alebo nie)
@catherine1989 ... daj si tabletku na zníženie tlaku zjavne neznesieš keď Ťa oslovia aby si bola k veci A tá posledná veta sa ma dosť dotkla panička 🍒
Myslím, že panna určite už nie si. Niekto to ma s bolesťou prvý krát, niekto nemá problémy. Je to individuálne.
Ale pán Boh nám týmto zaručil, že nevykapeme, keď sa budú rodiť nové a nové deti...

Na 99% uz panna nie si co sa tyka panenskej blany, na 100% co sa tyka sexu. Myslim, ze su dievcatka, co sa rodia bez panenskej blany, tie fyzicky panny nie su od narodenia, psychicky do prveho sexu. Nie je to dolezite. Sex si mala, panna uz nie si.