icon

Priťahuje ma iný typ žien ako je moja priateľka

michal3457
7. júl 2021

Chcel by som poprosiť o radu. S priateľkou sme spolu už 6 rokov, ale začínam cítiť stále viac, že ma viac priťahuje iný typ žien, priateľka je brunetka, páči sa mi, ale proste som začal vnímať na sebe, že ma viac priťahujú ryšavé ženy s inou pleťou. Neviem čo robiť, cítim sa zle pretože mám priateľku naozaj rád a rozumieme si, sme tu pre seba a nechcem o ňu prísť, nechcem ju podviesť, ale neviem ako sa vysporiadať so svojimi túžbami po iných ženách. Prosím o radu, nie o súdenie.

Strana
z3
scorpionflower1
8. júl 2021

@michal3457 velki chlapci vedia ovladat aj svoje hormony. Ono sa to totiz da, ked sa to nenaucis, budes mat v zivote len problemy.

sslobodnamama777
8. júl 2021

@michal3457 povedz jej to ze by sa ti pacilo keby zmenila imidz..poznam zeny ktore pravidelne menia uplne vyzor, z blond kratke na cierne dlhe a africke copy na uplne ine ucesy tak uvidis. Mozno bude stacit parochna a make up.

katkati
8. júl 2021

Ja si myslím, že ho priťahujú ryšavé cudzie ženy a nie jeho od farebná alebo s parochňou.

jaskolka
8. júl 2021

Ako nič v zlom, ale rady typu "že veď nech ona zmení image, za farbí vlasy, používa iný mejkap, inak sa oblieka" mi prídu dosť od veci. tak on ma problém, lebo mu sa o kukala frajerka, potrebuje vzruso a ona sa ma proti svojej vôli zmeniť?To kam sme došli? Mne keby toto chlap navrhol, pošlem ho do ***, lebo trebárs mne sa ryšavá farba doslova protivi(nič proti takým ľuďom, len ja osobne by som si tak nikdy vlasy nefarbila) To akoby som ja chlapovi povedala, vieš co, idfarbi sa na blond, daj si preč tetovanie a ohol si bradu, lebo ja chcem zmenu... (lebo ma vzrušuje iný typ, ako si ty). On sa nudí, nevie co si sebou, tak vymýšľa kraviny, lebo obvykle dospelý inteligentny človek si vie rozkazat, a aj keď sa mu môže taky typ páčiť, raz ľúbim svojho partnera, tak si nechám zájsť chute

karolinakr
9. júl 2021

@anjelicek26 trochu si to vystihla, Prečo všetky ženske magaziny a časopisy pre ženu maju 70% obsahu moda, kozmetika, diety, šaty, laky, kabelky make up na pleť? presne pre toto, vedia, čo je pre mužov priorita

micusa2222
9. jan 2023

@michal3457 predpokladám, že máš 17 rokov +- 5 rokov...

macekovam
10. jan 2023

@michal3457 myslim si ze by si mal byt uprimny tak ku sebe ako ku nej.. a ukoncit to ak to za to stoji.. naco v tom pokracovat.. ved je normalne ukoncit vztah,, mozno ste zacali spolu skoro a sameho seba si spoznal prave teraz!!!

Strana
z3