icon

Priznali by ste partnerovi jednorazovú neveru?

7. dec 2022

Išlo o jednorázovú záležitosť s človekom, s ktorým sme roky priatelia, bol dlhý čas takou tou platonickou láskou, vždy sme si boli blízki, ale k aktu medzi nami nikdy predtým nedošlo, ale vzťah kvôli vekovému rozdielu a okolnostiam neprichádza do úvahy.
Urobila som to vedome, nechcem sa vyhovárať na alkohol ani nič podobné, lebo nič v tom nebolo.
Priznať sa partnerovi alebo to mať ako tajomstvo, ktoré ako sa vraví si človek vezme do hrobu?

Strana
z4
jamacka
9. dec 2022

@veronikalubko Presne moja reč, vtedy jej nebolo ľúto roztiahnuť nohy

kvetinka75
9. dec 2022

mne je zle zo všetkých tých ku...v a kur...níkov. Každý sa tvári aký má doma vzťah, ako milujú svojho partnera, ako si nevedia predstaviť život s iným a pritom klamú a podvádzajú. A tvária sa že veď o nič nejde.

jozefmatej
9. dec 2022

@terezka1947 👌👏

jozefmatej
9. dec 2022

No poviem ti jedno ako chlap,toto sa nerobí!No ja ťa nemám právo súdiť na to máš svoje svedomie!Pochopil som že nemáte deti a ste len (partneri)Priznaj sa a čakaj čo sa stane lebo Nezabudni na jednu vec Lož Má Krátke Nohy!!!Lebo keď budete svoji budú tam deti dozvie sa to akurát v tej najneprijemnejšej chvíli a to bude k.rva problém.Keď si bola hrdinka a nohy si bezhlavo rozťahovala inde tak teraz buď hrdinka a povedz pravdu lebo svedomie ťa zožerie!

veronikalubko
9. dec 2022

@jozefmatej ak nejaké svedomie ma 😄

domca1408
13. dec 2022

ked je tvojou platonickou láskou ako vieš, že sa to už nestane? zrejme ste si obaja veľmi blízky....prečo sa toho bojíš a nechceš do toho ísť? načo byť s mužom ked miluješ ineho? alebo je tiež zadaný?

autor
13. dec 2022

@domca1408 my budúcnosť nemáme. je to v platonickej rovine a nikdy to inak asi nebude. Keby malo byť, už by asi dávno bolo. Od toho večera už ubehol nejaký čas, nebolo to pred týždňom, ani dvomi. Neopakuje sa to, čím nevravím, že som svoj hriech nespáchala. Spáchala. Som si toho vedomá, veď preto aj táto otázka. Svojho partnera milujem pokojnou láskou, on je ten, ktorého som si do života vybrala. S tým druhým mužom k sebe nepatríme, len sa máme radi už dlho.

huxy
13. dec 2022

Sorry, ale ty vôbec nevieš čo je láska, pravá láska. Takéto bludy...

domca1408
14. dec 2022

no v platonickej rovine to prestalo byť vo chvíli ked sa spolu vyspali...ale dobre ked si si istá, že sa to opakovať nebude a vieš s kým chceš zostať...tak načo partnera trápiť? tebe to hrýzť svedomie bude a dať jemu zbytočne do hlavy chrobáka. podľa mňa takéto priznania len ulavia od svedomia osobe ktorá dačo spravila ale priťaží to druhej strane. takže tak.

1radula1
14. dec 2022

Vravíš, že medzi vami nejaký ten platonický vzťah je. Nie je to človek, ktorého už nikdy neuvidíš, to by som povedala, že áno vezmi si to tajomstvo do hrobu. No neviem, či sa to nebude opakovať, aspoň ja mám teda z toho taký pocit. A aj tak sa to nijak ospravedlniť nedá, vieš

anita723
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4