icon

Problém s erekciou pri novej partnerke

feri0852
14. jan 2026

Ahojte, mam 38 rokov, manželku, milenku s ktorými normálne sexuje samozrejme bez ochrany. Stalo sa mi, že som sa zoznámil ešte s jednou ženou a časom sme mali sex. Ta žena je úplne iná ako tie moje, blondína s malými prsiami, ktoré teda nemala pevne, ani jej telo nieje bohviečo, aj keď nieje tlsta. Párkrát sme si vrzli, ale naposledy sa mi stalo, že som mal pri nej slabú erekciu a keď som bol v nej, tak mi zmakol. Stalo sa to niekomu z vás? V čom je problém? S manželkou a milenkou som sexoval potom a úplne bez problémov. Ešte dodám, že moja žena a milenka sú tmavovlásky a ona bola blondina. Samozrejme ta zena odvtedy nic nechce a uprimne ani ja s nou, nakolko pri zene aj milenke som vzruseny tak ako pri nej nie. Neviem teda ci si to vsimla, lebo som sa robil, ze mi prislo zle, ale predpokladam ze citila ked som v nej makol. Musim este dodat, ze kedysi som pretiahol vsetko a na kazdej mi stal, blondina tmava, chuda, tlsta.Ďakujem za odpovede, kľudne aj do spravy

Strana
z3
anonym_a07768
15. jan 2026
@pralinka25

@anonym_a07768 aaale je to fejk.

Môže byť ale nemusí .Takýchto "borcov"behá po svete neúrekom bohužiaľ

feri0852
autor
16. jan 2026

Všetkým ďakujem za odpovede, myslel som, že sú tu normálnejsi ľudia, nepísal som preto aby ste ma súdili, alebo niektorí závideli. Závidia ti, ktorí majú sex 1x za mesiac možno, lebo vás tie vaše mamičky odmietajú. Uznávam, ze je to nemorálne, či sa vám.to páči alebo nie, každý chlap túži po inej žene a vy moralistky, vaši muži majú takisto milenky a keď nie, tak verte tomu ze by veľmi chceli mať, podviedla by vás ani by okom nemihli. Ti ktorých to zaujíma, s manželkou aj milenkou sexujeme v pohode, problém bol asi vo výzoru tej ženy, keď sa vyzliekla. Chvalabohu manzelka aj milenka majú krajšie telo 😀 vy ostatní co mate verných partnerov, všetko dobre vo svojej naivite, buďte radi ze neviete veľakrát pravdu, aj keď existujú výnimky

zara3
16. jan 2026
@feri0852

Všetkým ďakujem za odpovede, myslel som, že sú tu normálnejsi ľudia, nepísal som preto aby ste ma súdili, alebo niektorí závideli. Závidia ti, ktorí majú sex 1x za mesiac možno, lebo vás tie vaše mamičky odmietajú. Uznávam, ze je to nemorálne, či sa vám.to páči alebo nie, každý chlap túži po inej žene a vy moralistky, vaši muži majú takisto milenky a keď nie, tak verte tomu ze by veľmi chceli mať, podviedla by vás ani by okom nemihli. Ti ktorých to zaujíma, s manželkou aj milenkou sexujeme v pohode, problém bol asi vo výzoru tej ženy, keď sa vyzliekla. Chvalabohu manzelka aj milenka majú krajšie telo 😀 vy ostatní co mate verných partnerov, všetko dobre vo svojej naivite, buďte radi ze neviete veľakrát pravdu, aj keď existujú výnimky

@feri0852 Necitala som celu diskusiu, ale vies co, lutujem ta. Ty si nikdy nepoznal lasku. Pockaj na stare kolena, az budes stary a nemohuci. Takto ublizujes svojej zene a kazda loz vyjde najavo. Ci tvoja zena ostane pri tebe, to je uz jej vec, ale ci budes mat u seba zenu, co sa o teba postara a bude ta lubit, aj ked nebudes moct robit nic ine, len s nou rozpravat a pobozkat ju, to je uz otazka pre teba someho. Chlap, ktory sa nevie usadit ani v manzelstve nema chrbtovu kost - respekt ku svojej zene a tiez ku sebe samemu. Ty si myslis, ze si Alfa, ked mas aj to aj to? Ze mozes mat kazdu zenu? Pozor - to oni teba mozu mat, ty si len 1 z 10 dialsich. Si pre nich taky lacny ako pre muzov s*apka.Nechapes podstatu byt chlap ako chlap o ktorom zeny mozu len snivat. Taky chlap nespi s kazdou, len so svojou zenou, je sexy a vonavy, ale len jeho zena sa ho moze dotykat. Ostatne len mozu tisko zavidiet. Ale je dost pysny sam na seba, nez by sa ponizil na to mat milenku. Jeho hrdost je jeho zena, jeho pycha jeho zena, jeho respekt jeho zena, jeho tuzba a vasen jeho zena, jeho sen jeho zena. Co ty vies o zivote? Vidis? Ty mojmu muzovi ani po clenky nesiahas a je mi jedno ako vyzeras, on si nemusi sbierat sebavedomie ako ty, on ho ma pri svojej zene (mne) az az. A nemysli si, ze kazdy chlap je ako ty, moj chlap by sa s tebou nebavil, hned by ta poslal do riti. On je ina liga.

anonym_079ed2
16. jan 2026
@feri0852

@feri0852 a my ľutujeme teba. Nedostal si potlapkanie po pleci, tak si začal kopať. Ok. Ak si sa prišiel pochváliť ok, ak si prišiel zhodiť ženu, čo už. Ale napísať,že ti závidíme? To fakt? A čo? Veď ty si jedno vyvrátil druhým, nemyslím si,že ti nejaká závidí tvojho zvadnuteho šaška.

letfenixa
16. jan 2026
@feri0852

@feri0852 ja ľutujem tie ženy, všetky, s ktorými bez ochrany spávaš, aké rôzne choroby im dávaš.

anonym_07aa66
16. jan 2026

a chlapec sa rozplace ked zisti, ze manzelku trtka krajsi jedinec

pralinka25
16. jan 2026
@feri0852

@feri0852 vsak ale pis na nejake muzske forum a nie sem. tu je chlapov ako safranu. co sa tu zavzdusnujes. zeny ti tu tazko poradia s tvojim zvadnutym vtakom.
P.S. fakt nemam pocit ze by ti bolo co zavidiet. ale ked sa tym chces utesit ok. 😉

ankare
16. jan 2026

@feri0852 🤣🤣🤣

anonym_4bd436
16. jan 2026

Boze baby, to vam nenapadlo, ze je to na rozprudenie debaty?? Nejaky troll sa nudi a bavi sa na odpovediach.🙂

viestta
16. jan 2026
@feri0852

@feri0852 a kto za to moze, ze ta zena nevzrusi? No ty. Keby si bol v poriadku, tak ta vzrusi akakolvek a kedykolvek. Vek neobabres. A pocitaj s tym, ze zlyhani bude s vekom pribudat. Mladi budu sulozit, ty budes zavidiet a spominat.

viestta
16. jan 2026
@anonym_4bd436

Boze baby, to vam nenapadlo, ze je to na rozprudenie debaty?? Nejaky troll sa nudi a bavi sa na odpovediach.🙂

@anonym_4bd436 a co myslis? My sa nebavime?

pr85
16. jan 2026
@zara3

@feri0852 Necitala som celu diskusiu, ale vies co, lutujem ta. Ty si nikdy nepoznal lasku. Pockaj na stare kolena, az budes stary a nemohuci. Takto ublizujes svojej zene a kazda loz vyjde najavo. Ci tvoja zena ostane pri tebe, to je uz jej vec, ale ci budes mat u seba zenu, co sa o teba postara a bude ta lubit, aj ked nebudes moct robit nic ine, len s nou rozpravat a pobozkat ju, to je uz otazka pre teba someho. Chlap, ktory sa nevie usadit ani v manzelstve nema chrbtovu kost - respekt ku svojej zene a tiez ku sebe samemu. Ty si myslis, ze si Alfa, ked mas aj to aj to? Ze mozes mat kazdu zenu? Pozor - to oni teba mozu mat, ty si len 1 z 10 dialsich. Si pre nich taky lacny ako pre muzov s*apka.Nechapes podstatu byt chlap ako chlap o ktorom zeny mozu len snivat. Taky chlap nespi s kazdou, len so svojou zenou, je sexy a vonavy, ale len jeho zena sa ho moze dotykat. Ostatne len mozu tisko zavidiet. Ale je dost pysny sam na seba, nez by sa ponizil na to mat milenku. Jeho hrdost je jeho zena, jeho pycha jeho zena, jeho respekt jeho zena, jeho tuzba a vasen jeho zena, jeho sen jeho zena. Co ty vies o zivote? Vidis? Ty mojmu muzovi ani po clenky nesiahas a je mi jedno ako vyzeras, on si nemusi sbierat sebavedomie ako ty, on ho ma pri svojej zene (mne) az az. A nemysli si, ze kazdy chlap je ako ty, moj chlap by sa s tebou nebavil, hned by ta poslal do riti. On je ina liga.

@zara3 ahoj máš úplnú pravdu a to konštatujem ako chlap. Muž, ktorý podvádza manželku s dvoma milenkami naraz a ešte verejné to vypisuje na MK je u mňa úplný odpad. A nie Feri, ja manželku nepodvadzal a nepovediem. Sľúbil som jej vernosť pred oltárom nášho Pána Ježiša Krista. To, čo robíš ty, to je toxická maskulinita. Nie si alfa samec, na ktorého sa hráš, ale úchyl.

pr85
16. jan 2026
@letfenixa

@feri0852 ja ľutujem tie ženy, všetky, s ktorými bez ochrany spávaš, aké rôzne choroby im dávaš.

@letfenixa Presne tak, ale čo je najhoršie ohrozuje pohlavnými chorobami aj svoju manželku.

pralinka25
16. jan 2026
@anonym_4bd436

@anonym_4bd436 napadlo, pisala som to viac krat. a ved je to jedno. toto nie je realny svet. nech ma aj 10. jeho zivot jeho svet jeho hovna keho makky vtak alebo mokry sen mne je to fuk. idem si dat obed. nezavidim mu ani ma to netankuje. niektore odpovede boli vtipne zabavila som sa tiez

ekira1
22. jan 2026
@feri0852

@feri0852 veď keď ti to nefunguje pravou rukou, skús teda ľavou, snáď ti nezmäkne. Kvôli tomu si nemusel zakladať diskusiu na mamičkovskom fóre.

Strana
z3