icon

Problém s erekciou u partnera

29. okt 2020

Ahojte ženy idem si ku vám po radu. Je mi z toho smutno a trápne.Partner ktorý je mladý má pod 30 rokov, keď máme sex tak na začiatku ok a počas aktu mu proste zmakne.normálne je mi to trapne.Tak vždy ho musím neak znova vzrušiť rukou napr. Viete si predstaviť že z takého sexu ja potom nič nemám keď pár krát "šuchne" a už je makky.No úplne som z toho frustrovaná.Baby poraďte čo robiť. Už si namýšľam že sa mu nepáčim.pritom výzor som nijak nezmenila, ani nepribrala. Mám sexy spodné prádlo, navoniam sa, som vždy upravená pekná a aj tak. Čo robiť? Nechcem mu to narovinu povedať a strápniť ho...

Strana
z3
karolinakr
Autor odpoveď zmazal
jankapepe
31. okt 2020

Nech vynechá všetky tie ,,doplnky,, a z cvičenia uberie. Buď sa to ešte upraví alebo sa ,,pokazil,, natrvalo.

jankapepe
31. okt 2020

Len mu nič nenápadne nedávaj, lebo ak to zmieša s tým čo berie môže to mať vážnejšie následky.ako len nedostatok erekcie.

karoline454
6. jún 2021

Měli jsme to samé s mým současným manželem. Když jsme spolu ještě chodili, tak úplně že začátku byl zřejmě tak nerovni, že se mu dělo přesně to co popisujete. Prostě erekce vydržela jenom chvilku a potom úplně slehla a už nic nebylo. Já se tím hrozně trápila, ale mluvili jsme o tom upřímně. A když partner získal ve mě větší důvěru. Tak to bylo o dost lepší. Ale ještě se to tedy jednou za čas stane i po těch letech. Tak přemýšlím, že bych mu pořídila něco takového https://kamagra-pro.net/obchod/super-p-force-16... Máte s něčím. Takovým prosím někdo zkušenost?

dominikafr
23. aug 2022

Ahoj. Ak ešte potrebuješ pomôcť, napíš mi správu. Poznám niečo, čo naozaj pomôže. 😊

amstrad
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3