Problém s erekciou u partnera
Ahojte ženy idem si ku vám po radu. Je mi z toho smutno a trápne.Partner ktorý je mladý má pod 30 rokov, keď máme sex tak na začiatku ok a počas aktu mu proste zmakne.normálne je mi to trapne.Tak vždy ho musím neak znova vzrušiť rukou napr. Viete si predstaviť že z takého sexu ja potom nič nemám keď pár krát "šuchne" a už je makky.No úplne som z toho frustrovaná.Baby poraďte čo robiť. Už si namýšľam že sa mu nepáčim.pritom výzor som nijak nezmenila, ani nepribrala. Mám sexy spodné prádlo, navoniam sa, som vždy upravená pekná a aj tak. Čo robiť? Nechcem mu to narovinu povedať a strápniť ho...
Keď sa veľmi bojíš že ho strápnis tak to hod akoze na seba, že či ho už tak nepriťahujes lebo vidis že to už nie je ako bývalo... Akoze ono to bude trápne nech začneš akokoľvek ale ak to chceš vyriešiť musíš to prekonať
@nikpa no toto sim už skúšala keď mi povedal, že je unavený a nechce sex atď že sa musí vyspať kvoli práci. No a vtedy som sa už pýtaka či sa mu neoáčim a mám niečo zmeniť, povedal že nie čo to za somariny vymýšľam... tak už fskt nevuem ako na to.
@norbert007 poslala som ti do súkromnej správy názvy..
Skôr či neskôr sa budete o tom musieť porozprávať. Akože v poriadku to nie je. Mladý chalan by takéto problemy nemal mat a neuspokojivý sex. život sa skôr či neskôr prejaví na vašom vzťahu
A určite nehazd nič na seba. Nehrajú trápne divadlo. Buď úprimná k sebe aj k nemu
@pribinak no ale čo mám povedať ? Vobec beviem ako to povedať tak aby som ho ešte viac nedodrbala.
Normálne keď mu zas zmäkne sa ho opýtaj v com je problém? Či má zdravotné problemy, alebo či je prepracovaný, alebo čo? Proste že to treba riešiť
@pribinak no skúsim sa to priamo v tej situácii spýtať. No ked ma odbije že je unavený, tak neviem ako ďalej
Bože ženy do plaču mi je z toho
Veď tu tému s ním normálne otvor, stále je unavený? Tak mu povedz že pôjdete k doktorovi, lebo unavený môže byt sem tam, ale jemu nestojí furt
normalne tabletky na erekciu, nie je to koniec sveta, dalsia vec je ze mozno v tebe pláva, nemáš ju moc široku popripade on extremne tenký? lebo aj taketo problemy su, hlavne ak mu na zaciatku dobre stoji a rukou ho vies postavit.. tak ci tak tabletky na erekciu, vela vody by malo pomoct
Samozrejme, že z chémie. Dnes je veľmi veľa preparátov pre kulturistov... Následky môžu byť však nedozierne.... Mali by ste si spolu sadnúť a porozprávať sa..... Určite sa vám páči taky, aký je... A 30 ročný chlap, by mal byť po tejto stránke, ako kameň..........
Trapne alebo nie, porozpravat sa treba. Normalne mu povedz, ze si si vsimla, ze od isteho casu, uz to nie je take ako byvalo. Ci si nemysli, ze su za tym napriklad nejake zdravotne problemy. Ak budu vyhovorky na unavu, tak sa spytaj ako dlho asi predpoklada byt unaveny a ako to chce riesit. Ze ti vase spolocne casy chybaju. Normalne mlady chlap by nemal mat take problemy.
@strela7 nemyslim si ze ju mam siroku, praveze naopak najma na zaciatku sexu ma to aj boli.
Nechce sa mi čítať všetky komenty, ale kamoska ma priatela tiez civicil a mal tento problem. Potom to nejak obmedzil a šlo to.. a ja si uz osobne myslim ze týto chlapy su uz tak zvyknutí na to honenie ze sa nevedia normalne urobiť pre sexe
Môj mu intenzívne cvičí 15 rokov, berie aj doplnky a veru nikdy sa toto nestalo. Ja nemyslím že je to doplnkami. To by bolo len v prípade že by bral niečo nelegálne.
@snazilka_bio_mamka čiže mysliš ze by to bolo aj fskt kvoli tomu cvičeniu a doplnkom? ....
@lenka1993 a čo iné by to u mladeho chlapa mohlo byť.. nechcem mu na rovinu povedať choď k urologovi
S týmto som mal veľký problém vo vzťahu aj ja. Milovali sme sa denne aj keď som už zaspával na nej :D kvôli práci a tak. Ale všetko v poriadku. Potom sa to stalo presne čo tvojmu, moja reagovala tak že koniec, otočila sa a spať, chcel som pokračovať inak odbila ma že sa mi nepáči.
Potom som začal mať z toho stres, opakovalo sa to. Potom to ustúpilo a tak dookola. Náš vzťah ale začal byť ako na horskej dráhe a tak to bolo aj v sexe. Potom som zistil že napríklad 4 dní to bolo super a 2 dni zle a striedalo sa to.
Keď už ale ma priateľka opúšťala znova a znova pre iné veci. Paradoxne sa toto zlepšilo, asi pre tu vášeň návratov. Teraz na konci to bolo už všetko ok. Ale šla nakoniec za iným. Opustila ma.
Ja to vysvetľoval že keď ma odmieta zhoršuje to, že som citlivý na to a stres to noci. Ona že len výhovorky a hovorila o sexe s inými z minulosti že nikto nemal taký problém. To už bol koniec úplný erekcii. Navrhol som aj hračky ale nechcela ani počuť. Že zvieratá majú sex bez hračiek a fungujú a proste som buď na chlapov alebo ma ona nevzrušuje. Takže pozor na to ako sa k nemu budeš chovať.
Inak skúste erekčny krúžok, bude tvrdý lebo krv neodtečie. Kúpil som ho nedávno a veľmi dobre funguje. Len škoda že už nemám priateľku :D
A toto sa mi dialo aj keď sex milujem a miloval by som sa denne , čo b aj tak bolo istý čas a priateľka bola krásna a mala krásnu postavu
Vravim, ak berie niečo nelegálne (čomu veľa chlapov čo chcú byt rýchlo “velky” podľahne) tak to môže byt s toho. Ale doplnky ktoré sú schválené a normálne sa predávajú určite za toto nemôžu.
@peter244 no presne toho sa bojím , lebo každý mi radí tuna aby som mu to nsrovinu povedala. Ale čo ak mu spôsobím neaký blok z toho že ho ponížim?
Napisat to na papier...
@niekto2hy super fakt
No, ak sa to nabudúce stane, na rovinu sa ho soýtam inak to nejde. Vdaka každému za rady.
Skús robiť skôr príjemnú atmosféru, skúsiť tie hračky, ten krúžok je fakt super, a uvidíš 🙂 snáď sa to zlepší. Povzbudiť ho keď aj zlyhá, a skúsiť iné uspokojenie ak sa nedarí, a trpezlivosť 🙂
@peter244 no to zas nebudem robiť. Žiadne hračky, mne sa to hnusí ani žiaden krúžok. To inakšie uspokojenie je mi už trápne, že ma nevie ani poriadne pomilovať radšej rukou?? Už sa mi to hnusí. Nebudem nič robiť, na rovinu mu poviem nech prestane s tými doplnkami alebo nech to rieši lebo u mladého muža to nie je normálne. Ale takto sa pomižovať ze hracky a neviem čo to teda určite nie
Okik v pohode, každý to má inak 🙂
neboj sa rozhovoru, preboha, veď to je základ vzťahu, na rovinu sa porozprávať, veď ho nemusíš uraziť, ale nie po nevydarenom sexe, ale neutrálne, veď aj on to musí vidieť, že neni ok.. je to partner, v iných veciach sa jeden druhého nehanbíte, tak aj rozhovor snáď prežije a možno sa mu uľaví. a ak to nepochopí a urazí sa, tak bohužiaľ.

Kľudne mi pošli foto spalovacov. Ja som mal s tým tiež skúsenosti. Ale z legálnych doplnkov určite nie. Arginin, creatin, l carnitin, ani kofeín nemá takýto vedľajší účinok.