icon

Problém s orgazmom

21. júl 2023

Isto sa nájdu ženy čo majú problém s dosiahnutím orgazmu, a otázka je, bavil by vás sex bez orgazmu?
Že by ste ho mali len výnimočne/z času na čas alebo, že by nebol vôbec

Strana
z2
autor
21. júl 2023

@tanyag mala som 😁😁😁

autor
21. júl 2023

@hladamematku to tiež, dobre občas by sa aj mohlo stať, že občas by neprišiel ale keby ho mám len občas alebo nikdy tak by mi to vadilo

hladamematku
21. júl 2023

ako som pisala mrzi ma s takymi muzmi som neostala, vhodny partner bude o tejto veci komunikovat aby zistil vdaka comu ten orgazmus dosiahnes

zuzana212722
21. júl 2023

Moja kolegyňa ma muža s ktorým je 20 rokovsexuju pravidelne a často. A presne nula krát jej to urobil..
Akože take nemehlo sa jej čudujem ze ro dava toľko rokov.m
Ja potrebujem orgazmus k uspokojivemu sexu nechápem a nikdy som nechápala keď som čítala aj tu na fórach že sex bez orgazmuu he super ide o spojenie a lásku ..toto napíše len žena co ho nezazila a ma doma sebca..

autor
21. júl 2023

@zuzana212722 skvelo napísané

anonymanonym
21. júl 2023

@zuzana212722 nemam problem s orgazmom (ani s x za sebou), nemam muza sebca a aj tak mi v sexualnom zivote ide hlavne o ine veci ako o vyvrcholenie 😊

majada35
22. júl 2023

Nie

foterlotor
25. júl 2023

Ako muž neviem odpovedať, my máme orgazmus vždy. Ako žena neviem, určite by mi nevadilo keby nemám orgazmus počas styku, teda ak by ani napriek snahe nešlo. A stále je možnosť dokončiť jazykom a prstami predsa 🙂

autor
25. júl 2023

@foterlotor Iste z času načas by sa mohlo stať, že by sa nedarilo ale keby je to často alebo vždy tak by mi to vadilo a tiež aj to keby ja som vždy ako druhá ,,dokončená"

foterlotor
25. júl 2023

Tak to súhlasím s tebou. Treba to riešiť.

nechcempovedatmeno
17. júl 2024

Čo keď som pohlavný styk ešte nemala ale neviem dosiahnuť orgazmu hocijak sa môžem snažiť ale neviem to dosiahnúť nejaké typy?

adriana858
Odpoveď bola odstránená
zuzkabeuty
18. júl 2025
@irusa

a ja som názoru, že niektoré ženy v živote orgazmus nezažili..

@irusa same zo sebou áno

moncita54
19. okt 2025
@nechcempovedatmeno

Čo keď som pohlavný styk ešte nemala ale neviem dosiahnuť orgazmu hocijak sa môžem snažiť ale neviem to dosiahnúť nejaké typy?

@nechcempovedatmeno Podľa mňa, vibrátor alebo iná hračka je istota. Tiež som mala taký problém a hračka to raz-dva vyriešila. Pokiaľ nemáš partnera.

Strana
z2