Problém v intímnom živote
Ahojte baby, mam problem a neviem kde sa obratit. Vy budete vediet poradiť, ste tu šikovné.
Probléme je ten, že "sex" je pre mna cudzie slovo, nie ze by som nepoznala jeho vyznam...Ale..
Sex ako taký , nemam ziadnu chut, nic nula, nula nula nic...uz som zúfalá, plačem.. manzel.moze robit.co chce nic.. tabletky neberiem, ani ziadne ine lieky nic neberiem... a chut na sex? Nikde uz vyše roka nikde...
Z gynekologickeho hlediska je vsetko ok...na koho sa mam obrati?
Značka #som_zufala_plačem
@mamula20 snazim sa, niekedy to zial zaboli.
@foterlotor preco? Lebo aj ked cvicim hybem sa vsetko je v tom poondiatom bruchu ktore klesa a klesa dole, ruky nohy su viditelne mensie ako boli, len bruch trci viac viac a viac, tak istak moje 💩je prirovnatelne k zazraku, cakas a nepride a ked pride tak nic moc z toho. Rozumej raz za 10+ dni... Nesedim na riti nezerem hluposti... ale neboj, niesi jedina co si mysli ze sedim na zadku tlacim do hlavi cokoladu lupienky a ine mnamky a fnukam ze nic nefunguje🤮
@mirkava v pohode ja som zvyknutá mať nalepku lenivej mrochtle ktora fnuka.
@mamula20 , či už máš problemy so svojou postavou alebo nie, hlavné je tvoje nastavenie v hlave. Pozerala som raz blog jednej Vietnamky, čo zije na Slovensku a hovorila o tom, že prečo skoro všetky Vietnamky majú stále peknú tvár a postavu bez ohladu na vek a deti. Okrem iného je to o myslení. Slovenka ráno vstane, pozrie do zrkadla a povie si: Bože, ako hrozne dnes zase vyzerám. Ona pozrie ráno do zrkadla a povie: Ahoj bohyňa🙂. A odvtedy to robím aj ja a je to super. A to mám 52 rokov, vrásky na čele, umelý mostik vpredu na zuboch a psoriázu. Ale som krásna bohyňa a verím si...a vieš čo, veria tomu aj ľudia okolo mňa. Skús to.
@yoxinka ja to mam takto, cele spadnute a klesa to nizsie a nizsie. Pravidelne bolesti krče...
Ano mam kg+ viem ale je to ine nez to bolo... tazko sa to vysvetluje
@mamula20 fu ženo az april... najhorsie ze ano nohy zadok ide dole prakticky aj hento len viac a viac pada a vytrča henta nádhera.. a plandlave je len ten dolajsok zvysok je ako kamen, vyslovene 9m tehotenstva 😒
@mamula20 veris mi ze sa neviem dočkat? Ked si predstavim ze tie poondiate bolesti budu prec. Ano, nebude to okamzite ale bude to...
@mamula20 😁čakam od augusta, ver mi toto uz je nič časovo🙈
Jasne, ja chápem. Neviem, akú máš distázu, nedovolím si to posudzovať. Ale píšeš, že chlap je z teba hotový. Tak preto mi je ľúto, že sama sa nedokážeš mať rada. Veď tvoje telo urobila nenormálnu prácu. Vyprodukovalo nový život.
@yoxinka ja to viem, ze vyprodukovalo novy zivot... len strasne ma to ničí ako to cele vyzera.
Ako … ja ti rozumiem. Ja mám po troch pôrodoch 10kg navyše a tak rozkysnutú postavu, že až. Tiež ma to ser.e a keď vidím fotky seba spred tehotenstiev, revala by som. Ale nie je to celé len o postave. Môj chlap ma ľúbi takú aká som a je vďačný, že máme tri zdravé deti. Ja na sebe makám. Cvičím a verím, že to dokážem zvrátiť. Asi to už nebude ako keď som mala 25, ale spravím všetko pre to, aby som bola so sebou spokojná 😉. Zmenou myslenia zmeníš všetko … Keď ti zoperujú brucho a ty si naďalej budeš o sebe myslieť, že si otrasná chudera, nič si nepomôžeš. Takže hlavu hore, brucho spravia, upravíš stravu, zamakáš na sebe a bude dobre 😉.
Aj tak si myslím, že problem je hlavne v tvojom myslení. Pozri, pre muža si príťažlivá a túži po tebe, skús sa na seba pozrieť jeho očami. Cudzím ľuďom je sumafuk ako vyzeráš, navyše vidia ťa len oblečenú. Čiže jediný človek, ktorému sa tvoje telo nepáči, si ty sama. Mala si dvojičky, brucho i celé telo dostalo zabrať, nie je to nikoho vina či chyba, najmenej tvoja. Bolo to z nejakého dôvodu, prečo sa ti zmenila postava a máš úžasný vysledok v podobe krásnych detí. Stálo to za to a navyše čaká ťa vylepšenie, je to len dočasný stav, ktorý sa zlepší. Nikto ti neublizuje, robíš to sama sebe. Pytaj sa sama seba, či ti to stojí za to, kaziť si ten vzácny čas na zemi takymto sebamrskacstvom. To jediné by si mala ľutovať, nie zmenu tvojej postavy.
@yoxinka
@bodka70 ja viem baby, len aj rodina (otec, sestra...) dost nie prijemne narážajú na to ze som pribrala. Manzel ma lubi, on stale hovori ze som jeho pekna zena co mu dala zdrave krasne deti...
Len, od mala som pocuvala ze som taka onaka tucna neviem aka, doma v skole... po dlhrj dobe som sa dala do hromady konecne som bola spokojna a teraz toto, vsetci vraveli pojde to dole uvidis... a vidim trt makovy, ano ide ruky nohy prdel ale henta opacha... och na nervy som. Ale skusim sa na seba nepozerat... nastastie mam.doma jedno zrkadlo tak to nebude az tak problem...😂
@mirco50 dakujem😊
ked mas diastazu tak uz len cvicit aby to brucho sa dalo do poriadku.To ta diastaza robi brucho ako keby si bola v 5 m.To treba cvikmu upravit.Potom aj sa udes citit krajsie.
@lasoli k fyzioterapeutovy som chodila viac ako pol roka,cvičila pravidelne, chodila na kontroly , pokrok nenastal. Sam odporučil lekara a operáciu. Bohužiaľ niečo ide opraviť cvičenim, niečo od určitého rozmeru bohužiaľ nie.
@mirco50 ahoj, idem na to vecer pozrieť ked deti budu spat. Vcera to bolo bez šance. Idú zuby drobcom takze katastrofa
Prepáč, nechcem rýpať, ale z mojej skúsenosti, nie každý fyzio vie s diastázou pracovať. Smutné, ale je to tak. Ja som chodila 9mesiacov k babe a cvičili sme akože na diastázu, ale mne sa problém vôbec neriešil, práveže zhoršil. Kočka mi tvrdila, že som ok. Potom som šla k ďalšiemu fyzio, paradoxne, chlap a ten ma učil všetko nanovo a úplne inak. A dostavili sa aj výsledky.
tak skus pomenit a vyskusst aj ine cviky popripade cvic stale ak ams cas nielen 1x denne ale vkuse.
Niečo podobné sa mi stalo po druhom pôrode. Síce som nemala žiadne zranenie, ale pol roka po pôrode žiadny záujem. Zistila som, že je to prosto únava a tiež nedostatok pozornosti a obyčajného asexuálneho dotyku, kedy by som sa cítila v bezpečí a mohla si nachvíľu vydýchnuť. Začala som manželovi hovoriť, že sa potrebujem častejšie len tak mojkať bez sexu a čuduj sa svete zrazu aj sex je a aký dobrý. Skús porozmýšľať, či nemáš nejakú nenaplnenú potrebu. Niekto to má ako fyzický kontakt, niekto ako pozornosť, niekto rozhovor a niekto darček,niekto pomoc v domácnosti.
@lasoli mam 3male deti, makam vzdy ked mam cas...
@terry658 my sa mojkame, pozornosti, kontaktu mam dost, odpočinúť si viem tiež, mam aj dni bez deti (bez povinosti) manzel doma pracuje tiez ( riad, smeti variť kúpať uspavat...)
@yoxinka súhlasím. Ja najprv chodila k jednej ani ma neprehmatala a hned dala pokyny na brusaky, plank švihadlo...pri mojej otazke co je SM?, Došla odpoved hovadina...fyzio sem menila na nátlak mamky a muža a hlavne zdesenie obvodnej ked ma po 2m videla lebo som si isla po lieky. Druhy fyzio, pohovor, prehmat, okamzite zrusenie cvikov od hentej. Nasadenie SM, pokus o zachranu... a ano aj toto je chlap co ma dával do hromady

@foterlotor žasnem nad tvojou odpoveďou