icon

Problém v sexuálnej oblasti

22. júl 2022

Ahojte, potrebovala by som poradiť. Som s priateľom 8 mesiacov. Problém nastáva v sexuálnej oblasti u mňa. Zo začiatku sme sa chránili kondómom. Momentálne užívam HAK ale trpím psychiatrickými problémami a počas užívania HAK sa psychicky rucam. Som v depresiach. Nechutí mi jesť, keď niečo zjem. Tak mi je ešte horšie. Vysadiť ju nechcem pretože iná ochrana u mňa veľmi nepripadá v úvahu. Možno iba tie kondomy a tie priateľ odmieta a na prerušovaný styk nepristúpim. Sme mladí pár, ja mám 20 a on 22. Tehotenstva sa obávam práve kvôli tomu, že pri mojich psychických problémoch by som to nezvládla. Ako to mám vyriešit? Najradšej by som bola bez sexu úplne ale to sa vo vzťahu nedá.

Strana
z2
sszuzu8
23. júl 2022

Ani ja si nemeriam. Vidím podľa hlienu kedy mam plodné dní

autor
23. júl 2022

@sszuzu8 ja užívam dvoje antidepresiva a keď som ešte nebrala HAK tak som celý čas mala rovnaký hlien, zmenil sa iba po OVU čiže ja som vedela len kedy mám po OVU. Nikdy nie či mám plodné dni alebo nie. Preto toto nechcem praktizovať. Teda nie. Čo bude o 5-10 rokov netuším

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
autor
24. júl 2022

Keď som začala brať HAK 3 mesiace dozadu všetko bolo ok. Až do stredy. Cítim nervozitu, mám pocit že už mi ani netrávi. Už som začala premýšľať či to trávenie nie je z HAK. Ale to už by sa ukázalo skôr ak by to spôsobovala HAK. Keď začnem viac stresovať kvôli tomu, už mám zvyšenu teplotu, občas hnačku a pod. Ja by som hák nechcela vysádzať. Jej asi najviac dôverujem. Môže to reálne robiť psychika? Myslím tým to trávenie, chvenie a vnútornu teplotu

autor
24. júl 2022

Zajtra idem k obvodnej lekárke nech sa pozrie čo mám s tým trávením, poprípadne sa s ňou porozprávam čo a ako

terka402
24. júl 2022

Áno problémy s trávením sú spojené so zlou psychikou.

autor
24. júl 2022

@terka402 ďakujem za odpoveď. Ja už som tak mimo, že už si myslím že to môže byť tehotenstvo ale testuam všetky negatívne. No nič musím to prestať brať a ísť sa poradiť ku gynekologička ohľadom inej metody

terka402
24. júl 2022

Celú ťa to rozhádzalo,ale neboj dáš sa opäť do poriadku. Postupuj tak ako som ti napísala v 1.komente. Lekári ti pomôžu a priateľ, keď uvidí, že to musíš takto rázne riešiť, že ti po HAK není dobre, pochopí, že ochrana bude hlavne na ňom momentálne.

autor
24. júl 2022

@terka402 ja by som ju vysadila už teraz ale keďže posledny styk bol v sobotu minulý týždeň tak keď ju vysadim teraz tak....fakt som už zúfalá. Teraz už rozmýšľam len nad tehotenstvom zo styku ktorý bol pred viac ako 3 týždňami

terka402
24. júl 2022

Verím,že ti hlava šrotuje na plné obrátky, ale zajtra ti to gynekologička pomôže rozriešiť,ale určite ti treba aj lieky na psychiku prekonzultovať,aby sa ti rýchlo polepšilo.
Budem zajtra na teba myslieť. Drž sa❤

karolinakr
25. júl 2022

Prečo si s mužom, ktory odmieta kondom, maš psychicke problemy a 20rokov? To je velmi nezodpovedne a chces prestat brat horm.antikoncepciu.Ak nechces dieta, je hlupost mat styk bez ochrany a dufať na zazrak .Pojdes na potrat a 3x sa ti zhorši psychika.Radšej sa s chlapom roziď, lebo je to od neho sebecké a len ta do problemov privedie.Je veĺmi nezodpovedny..A ked otehotnieš, kludne móže zdupkat, hoci on ťa privedie druhého stavu...

autor
25. júl 2022

@karolinakr nemám styk bez ochrany. Práve preto by som ju už teraz vysadila ale keďže som mala styk tak ju beriem ďalej

karolinakr
25. júl 2022

Vyskušaj, čo ti poradila anjeliček alebo aj partner musi kompromis urobiť, a nielen na svoje blaho pozerať

autor
25. júl 2022

@terka402 bola som z rána, už má dovolenku. Doberiem blister. Dám si potom mesiac pauzu a tak za ňou zbehmem. Dovtedy si priateľ ten kondóm dá alebo bude bez sexu

terka402
25. júl 2022

Držím palce, nech sa viete spolu zladiť 👍 a veľa zdravia prajem🍀

akmozempomozem
6. aug 2022

Vsetko co si sam clovek planuje, urcuje, obmedzuje mimo prirodzenych metod taha cloveka ku dnu, ci telesne, alebo psychicky.. Dnes je vo svete velmi vela zlych vplyvov a definuju sa, ze su spravne...

autor
6. aug 2022

@terka402 ďakujem, antikoncepciu zatiaľ beriem ďalej. V septembri idem na krvné testy kvôli pečeni a ak to nebude ideálne tak prechádzam na nehormonalne teliesko. Aby sme s priateľom boli 50/50.

kikuska3567
6. aug 2022

@anita6666 preco by zo sexu akoze 20 rocna nic nemala mat? 😂 nazor zo stredoveku, asi v tvojom pripade to tak bolo, ale poviem ti novinku, sex nesluzi len na plodenie detí,

terka402
6. aug 2022

Super 👏 a po psychickej stránke je ti už lepšie?

autor
6. aug 2022

@terka402 ani nie, zistili mi zvýšené pečeňové testy. Tak teraz som v strese, že čo a ako. O mesiac idem na kontrolny odber ale do vtedy sa musím nejak dať dokopy. Snáď bude všetko v poriadku.

autor
6. aug 2022

@anjelicek26 uvažujem nad tým telieskom, je síce spermicídne ale tak hoc aj napriek neplodným dňom by som to istila pharmatexom. Len ako postupovať ak chcem prejsť z antikoncepcie na to teliesko? Musí sa vkladať počas menštruacie?

terka402
6. aug 2022

Dobre bude👍 Drž sa❤

Strana
z2