icon

Problémy s dosiahnutím orgazmu

17. okt 2025

Ahojte chcem sa opýtať koľké z vás dosahujú orgazmus pri sexe ? Ja akosi ten orgazmus pri sexe neviem dosiahnuť a som trosku z toho smutná lebo mám pocit že ten sex ma ani nebavi. Neustále myslím nato že orgazmus pri tomto nedosiahnem 😕

Strana
z2
biba_18
17. okt 2025

a inokedy ho dosiahneš?

anonym_4e3783
17. okt 2025

@anonym_autor keď som bola mladšia tak som mala pomaly orgazmus už len keď sa má chlap dotkol. Teraz po dvoch pôrodoch si proste musím trosku pomôcť. Počas sexu ručila sup dole a pomoze to.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_c2c9a0
17. okt 2025
@doriiis

Veď o tom sex je.. Každý, kto tvrdí niečo iné, klame sám seba.

@doriiis o čom je sex?

doriiis
17. okt 2025
@anonym_c2c9a0

@doriiis o čom je sex?

@anonym_c2c9a0 ... O dosahovaní orgazmu. Je to reakcia a pocit,ktorý potrebujeme.Občas sa nespraviť je ok a dá sa tak fungovat. Ale určite nie, že furt sa nespraviť. Ak teda neberieme do úvahy, že niekto má zdravotné problémy a tie mu v tom bránia.

anonym_e3721f
18. okt 2025
@anonym_069dd1

@anonym_fa1c6a Si to hrala, že si to mysleli?

@anonym_069dd1 da sa aj zahrat,to nie je tazke.Naco chlapovi vesat na nos ze to proste nejde,ak by sa to zmenilo ok ale to sa nezmeni ,zahram a je to.Mne to nevadi ja uz som s tym zmierena a nikdy som pre to nebola nestastna.

karolinakr
18. okt 2025
@anonym_fa1c6a

@anonym_069dd1 jednoducho som si to dostatocne uzivala aj bez toho a na konci to prikraslila, on je spokojny, ja som spokojna. Sex nie je iba o orgazme. Ten si viem navodit sama.

@anonym_fa1c6a ked mu vedieš ruku aj slovne naviguješ, i tak to nejde?

karolinakr
18. okt 2025
@anonym_be4407

Mňa urobí pred alebo po. 🤷‍♀️ Samotný sex ako tak ma nebaví a nič pre mňa tie zasuny neznamenajú. Na rozkoš je primárne klitoris nie vagina

@anonym_be4407 skušali ste najst bod G?

anonym_be4407
18. okt 2025
@karolinakr

@anonym_be4407 skušali ste najst bod G?

@karolinakr nič také bohužiaľ nemám. 😐 Skúšala som kadečo, mňa už ta sexualita až tak neberie no

anonym_fa1c6a
18. okt 2025
@karolinakr

@anonym_fa1c6a ked mu vedieš ruku aj slovne naviguješ, i tak to nejde?

@karolinakr nejde to, ja mám pri tom špeciálnu polohu a pri sexe sa to nedá. Vôbec mi to nevadí. Inak všimli ste si, že autor hodil tému a ukája sa tu na odpovediach?

anonym_4fb5b6
18. okt 2025
@anonym_e3721f

@anonym_069dd1 da sa aj zahrat,to nie je tazke.Naco chlapovi vesat na nos ze to proste nejde,ak by sa to zmenilo ok ale to sa nezmeni ,zahram a je to.Mne to nevadi ja uz som s tym zmierena a nikdy som pre to nebola nestastna.

@anonym_e3721f žiadny sex ani chlap mi nestojí za to aby som pred niekým musela niečo hrať

anonym_e3721f
18. okt 2025
@anonym_4fb5b6

@anonym_e3721f žiadny sex ani chlap mi nestojí za to aby som pred niekým musela niečo hrať

@anonym_4fb5b6 ved ok kazdy je iny,ja sa sexom az tak nezaoberam.

danica2711
18. okt 2025

@anonym_auto možno je problém v poslednej vete, ktorú si napísala "Neustále myslím nato že orgazmus pri tomto nedosiahnem". Blokuješ sama seba a svoje prežívanie sexu. Uvoľni sa, začni sa na sex tešiť a všetko bude lepšie

Strana
z2