Problémy s mužom
Ahojte, mám taký problém s mužom. Totižto, mam 170cm a 52kg. Nedávno som po dlhšej dobe (1r od pôrodu) pribrala 1,5 kg
Ja som.to ani nejak neriešila ale muž začala mat poznámky ze hej mam väčší zadok a aj brucho... Minule počas predohry mi stlačil stehno ,,špek,, a zahlásil ze,,kedy toto schudnem?! Sex som ukončila lebo sa ma dotkol aj ked ptm tvrdil ze si robil srandu.. este sam bol urazený ze nepokračujeme ..
Ono by to možno bolo ok, lenže problém je ,zeja som trpela roky poruchou príjmu potravy,nala som anorexiu aj bulimiu a úspešne po pôrode prvom som sa z toho dostala, začala som.nibu etapu, som zdravá a jedlo neriešim. Ale tieto poznámky muza sa ma dotýkajú a začínam si uvedomovať ze ma začína to kilo a pol trápiť... On o mojej PPP vie... A on sam ma nadváhu paradoxné. Nechápem ci si neuvedomuje čo tým mne môže spôsobovať.. alebo len preháňam? Aj vasi muži du takí?
Uz som mu veľa krát hovorila že nech si to nechá pre seba, že mi to nerobí dobre ( niesom tučná a nemam nadváhu takže zbytočne trápne poznámky od neho) no on si ide stále svoje. .
@kvetinka75 na chudych to 1.5 kilo vidno. Aj ubytok, aj prirastok.. sama som toho prikladom.
Autorka, drz sa, vrat mu to a hlavne vysvetli, ze ci chce mat znova doma bulimicku alebo tak.. strasny chlap! Debil!
A hlavne tomu nepodlahni, si chuda az moc tak ci tak. Ved ked sa mu nepaci, nech ide..
Podla mna ma nizke sebavedomie a chce, aby si ho mala aj ty nizke :(
Ja si nemôžem pomôcť ale toto povie žene po pôrode a ešte aj opakovane len chudák čo si ju neváži. A ešte k tomu sám má nadváhu, nevidí si hlupák ďalej od nosa...
@zuzana9393 presne 👌🏻😂
Tak pokiaľ si nevie odpustiť takéto poznámky pri teba, keď vie čím si si prešla, myslíš, že to bude vedieť pri dcére? Silne o tom pochybujem…Máš ideálnu váhu. Ja by som mu odvrkla, že pokiaľ nie je spokojný s tvojou váhou, nájdeš si chlapa, ktorý s ňou spokojný bude.. Ihneď by ho takéto reči prešli…Chlap si k tebe dovolí iba toľko, koľko mu ty dovolíš.
No ak nie si troll, tak mas muza debila 🤦🏻♀️ co ti tu poradit. 🤷🏻♀️
Tak to je sila, on ma nadváhu a tebe niečo vyčíta aj keď vie čím si si prešla? To co je za človeka? Rozum mi zastavuje pri niektorých sebcoch...
Ja som len precitala prve 2 vety ( sama mam 52kg pri vyske len 158cm a postavu mam uplne tip-top) a uz som si pomyslela ci tomu tvojmu chlapovi j*be.. sorry. Teraz si to idem docitat do konca 😄
Uz som to docitala a keby ma na mna tak drbnute poznamky, dostane po pysku a poviem mu ze je sproste omaslene prasa ktore nech najskor schudne svoj špek 🤮🤮🤮
Meriam a vazim presne ako ty a som uplne chuda, ziadne speky ani zdaleka nemam🤦♀️ tvoj muz je totalny chuj, a svoje komplexy si riesi na tebe. Alebo sa boji ze by si s takou postavickou mohla utiect za krajsim tak ti nici sebavedomie. Chuj
Toto je zvláštne, neviem si predstaviť že jeden milujúci muž by sa takto správal. Niekedy zvyknú mať muži nevhodné poznámky, ale toto je podľa mňa cez.
@kvetinka75 su naozaj aj takito zakomplexovani chlapi, ja som raz randila s takymto zakomplexovanym ch*jom, mala som cez 170 cm, 54 kil a on po Vianociach riesil, ze som kilo pribrala. On sam vyzeral nic moc, tak ja som to uplne hodila za hlavu ako trapnu poznamku, ale viem si predstavit, ze ak niekto ma PPP, moze to s nim zamavat. To len na margo toho, ze ano, bohuzial existuju takito chudaci aj v realite.
Och bože. Nehnevaj sa, ale to je dobrý kretén. Ako ti také niečo môže povedať, keď vie čím si si prešla? Tiež by som okamžite uťala ten sex. A zakázala mu akejkoľvek narážky na moju váhu, ak chce byť so mnou...
toto musi byt vymyslena tema, ved si bola psychicky chora, neverím.. takeho poslat na operaciu vtaka, aby sa spamatal. on by sa ti smial aj ked by si mala.40 kil chyba je v tebe ze si s idiotom.
pane boze!!! Je pre teba priam nebezpecne byt s takymto clovekom, to akoby mam rakovinu pluc a manzel ma nuti cigaretami, alebo mam poskodeny chrbat a manzel ma nuti do sportu...fuj cele zle
No to je kus chuja...
Nieje to vymyslená téma.. včera sa ma pýtal koľko vážim.. lebo ze mam akési bruško vacsie.. tak som sa ho spýtala o čo mu ide a ze ci chce aby som znovu podľahla PPP . Povedal ze nie. Tak som mu rázne povedala,nech sa uvedomí a prestane stým. Uvidíme
Autorka, dufam ze si OK. Spamätal sa ten tvoj zazrak?
No chorý je predovšetkým on ak vie o tvojej diagnóze a ty prosím neber všetko osobne začni sa mať skutočne rada a užívaj si život a ze si to dokázala všetko bude v poruchu keď budeš ľudí negovat urob si z toho srandu

@bert22 no ja zato nemôžem,moj si to všimol a mal.poznamky bohužiaľ. Ja jeho kila tiež nekomentujem ,iba ked on tak ja mu to vrátim ale naozaj len skrz nastavenia zrkadla .. ale nepomáha to no.
@cyberk ďakujem ❤️ zijem pre rodinu a uz som z toho vonku,kvoli deťom do toho nechcem vpadnúť, pretože su na mne závislé a potrebuju silnú mamu.
Budem sa snažiť nejak neriešiť jeho slová a nejak snim hodím asi definitívne reč ohľadne tohoto..hadam pochopí