Problémy so sexom
Ahojte, snazime sa o babo od zaciatku roka. Po 3 mesiacoch som otehotnela, ale nanestastie sme v 11.tom tyzdni o neho prisli. Dali sme si so snazenim trosku pauzu, aj kvoli fyzickemu zotaveniu, no najma po psychickej stranke som na tom bola velmi zle. Teraz sa uz opat snazime 4.ty mesiac, a stale nic. Ide o to, ze viem vdaka testom, bolesti brucha a bazalnej teplote urcit, kedy mam ovulaciu. Moj partner chce, aby som mu vravela, kedy to pride. Ibaze posledne dva mesiace bol prave pocas ovulacneho obdobia pod tlakom, ze sa v sexe nedokazal uvolnit a nemal ejakulaciu. A to sme so sexom nikdy problem nemali. Nemame ho az tak casto, vacsinou len 1x do tyzdna cez vikend. Ale pocas plodnych dni sa snazime si najst na seba cas a mat sex ason kazdy treti den. Netusim, ako to vyriesit. Uz sme sa o tom vela rozpravali, snazim sa ho podporovat, aby sa z toho necitil vinne ( aj ked ma to velmi mrzi, ze prave vtedy ked to ma fungovat, tak to zlyhava).Nie sme najmladsi, ja mam 33 a on 37.
Nerieš plodné dni ... proste, keď je chuť, pomilujte sa ... mnohí muži pod takýmto "tlakom plodných dní, bazálnej teploty" jednoducho zlyhajú ... nehovor mu, kedy máš ovuláciu ... sexujte nie preto, že musíte, lebo je ten správny čas, ale preto, že jednoducho chcete ... psychika vie urobiť svoje.
@kacerik23
@kacerik23 ahojj tiez som toho názoru ako @dzulli1980 že majte styk keď dostanete na seba chuť je to prirodzene a krajšie. Tiež by som neriešila plodne dni a takto nasilu lebo pokial psychika je v zlom rozpoložení nemusí sa Vám babenko podariť vôbec. A myslím si že ked si dáte trosku pauzu od tlačenia na to tak sa Vám skôr podarí. Ale prajem veelmi veľa šťastia, nech sa Vám podarí čo najskôr ❤️
Ked budes mat ovulku povedz mu ze len mas nanho chut ze este nemas plodne dni. On sa uplne zablokoval tym ze vie kedy mas plodne dni. To plodenie je u vas uz job a ma z neho stres Aj ked teda sex mate dost malo to aj ludia vo vyzsom veku s detmi maju viac x. Mali by ste prestat sledovat ovulku a milovat sa kazdy druhy den.
@kacerik23 mala by si zabudnúť na plodné dni a riešiť kedy to naozaj chcete obaja...nikde nie je napísané že otehotnieš len cez plodné dni... normálne vypusti z hlavy celé plodné dni a užívaj si kúp si niečo pekné na seba a nehovor priateľovi kedy máš plodné dni ale skôr že máš na neho chuť to ho určite viac nabudí a nebude z toho vystresovaný 😄😄 držím palce
@michaela_murinova keď si myslis, ze si vtipna, ale v skutočnosti si nevkusne, trapne, neempaticke hoviadko...
Presne ako píšu Bambuľky hore, jediná rada;
- “NEPLODIŤ !!! Ale milovať sa! ❤️
🙏🏽😊 veľmi vám držím palce ❤️
presne tak, aj ja súhlasím, veľké veľké snaženie a tlak skôr vyvolávajú opak. človek je pod stresom tak sa ani nečudujem. viac sa treba uvoľniť a nemyslieť tak na to 🙂
Čuduješ sa?? Veď sa správate ako naprogramované stroje a nie dva milujúci sa ľudia 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Najlepsie bude ked sa na to vedome vykaslete. Cim viac sa na to sustredite, tym je to horsie. Je jasne, ze to dieta chcete, ale pod takym tlakom sa vam to nepodari. Nam sa 3deti podarili nevedome. Len sme si povedali, ze ked sa zadari, tak budeme radi a neriesili sme ziadne plodne a ine dni. Posledne 2 sa zadarili prvy mesiac. Silno vam drzim palce.
@kacerik23 chalan stresy v praci z roznych terminov, kpi’s…. Pride domov a druha sichta, ved termin tlaci, “zakaznik” je nedockavy. Necakaj nic dobre, ked sa zo sexu vytrati hravost, pohoda. Otazka, mas ty (on) vobec ten sexa rada? Ci to uz riesis a aj si vzdy riesila iba ako nevyhnutne “zlo”.?
Presne tak, neuháňaj ho tak, lebo to nevedie k ničomu dobrému. To by som sa nečudovala žiadnemu chlapovi. Po práci do práce. Ale každopádne vám držím palce, nech sa podarí, len sa treba uvoľniť.
Dakujem vam vsetkym za rady. Asi to tak urobim, ze mu uz nic nebudem hovorit a necham to na prirodu. Len je to cele dost frustrujuce, lebo on byva z prace dost unaveny a preto ta chut na sex z jeho strany nie je, cize cakat na to, kym pride chut, to sa mozno nacakam aj niekolko rokov, kym otehotniem. A zvadzanie nepomoze. Uz davnejsie som vyskusala vsetko mozne aj nemozne.
Skús ovulačný test napríklad www.mojalekaren.sk/ovulacne-testy/
@kacerik23 je z toho asi už v strese naozaj...takto ho to môže o chvíľu prestať baviť úplne veď sex si treba užívať a nie to brať tak že ideme plodiť 😄 takže kľud obaja zabudnúť na plodenie a užívať si