Problémy so sexuálnym životom vo vzťahu
Priateľka je frigidna
Čo robiť keď to už nefunguje zo sexuálnej stránky ?
@deti95060810 to sú rady toto. To dnes každý rieši hociaký problém systémom nájdi si inú a potom to tak vyzerá.
@marryliese a co by si ty robila?
@marryliese sex. stránka je veľmi dôležitá a ak si nerozumejú v tejto oblasti už teraz tak načo to ťahať celé roky keď časom si aj tak nájde inú...
lepšie na začiatok vzťahu riešiť tento problém ako o niekoľko rokov keď už budú deti a rodina...
autor nepíše koĺko má rokov, ako dlho trvá vzťah a pod., mne prišlo že sú spolu len na začiatku... ak to nefunguje teraz tak to asi ani nikdy fungovať nebude...
@klarissa25 no v prvom rade to riešila s dotyčnou, kde je problém. Netušíme čo nefunguje, či sa prestali priťahovať, či má zdravotný problém. Nevieme nič. Ale prvá rada - nájdi si inú. Na to by prišiel aj sám.
@klarissa25 pani by trpela, však nech má aj 3 milenky, hlavne že sme spolu a deťom dávame príklad...
1.Bola taka vždy?
2. Rozprávali ste sa o tom?
3.Má nejaký zdravotný problém?
4. Mate medzi sebou niečo nevyriešené?
@marryliese to že by to mal riešiť s dotyčnou tak nato by asi neprišiel nikdy že? 🙄
@deti95060810 hej lebo neriešiť a pobrať sa hneď o dúm dál je super príklad :D
@marryliese no ak sú na začiatku vzťahu tak áno... čo tam chceš riešiť...
@marryliese a prečo by s človekom s ktorým to nefunguje
@markusko232 a ako to riešiš
Sme spolu už 4 a pól roka
@markusko232 preber to s ňou, ak nevieš kde je problém ťažko niečo vyvodzovať. Určite hneď neskáč druhej do postele, ak vzťah doteraz fungoval. Treba prísť na príčinu, možno sa to dá napraviť. Ak nie a nebude mať záujem niečo meniť, potom by som premýšlala nad rozchodom. Ale v prvom rade treba komunikovať.
@markusko232 no, každý problém má dve strany. Najľahšie je obviniť partnera, ale čo keď je problém v tom, že ty si nešikovný? Ak sa máte inak radi, skúste si to rozobrať do detailov a zmeniť, čo sa dá, ak sa nedá, choďte od seba
@markusko232
Kedze si dal minimum info, tak mala inkvizicia:
Ako dlho tento stav trva?
Bolo tento problem od zaciatku?
Aky bol vas sex na zaciatku?
Mate dieta? Ak ano, mas pocit, ze to trva odvtedy, ako sa narodilo?
Ako si to riesil doteraz?
Rozpravali ste sa o tom? Ak ano, nastalo aspon docasne zlepsenie?
Však napíš viac, tu sa nedá nič radiť.
@markusko232 co ti ona na to povedala?
Ja som sa cítila ako frigidná pri ex, keď ochladli city a sex nestál za moc, radšej som nechcela žiadny, ale l rozchodu som sa odhodlať nevedela (nakoniec som to našťastie ukončila, iná cesta tam už nebola)… treba komunikovať, ak prídete na to, že toto je proste pre ňu dokonalá frekvencia, nemá chuť na viac a nechce to ani riešiť, tak tam asi len od seba, lebo aj v tomto si dvaja musíš sadnúť… ale možno zistíš, že nemá chuť, lebo má toho veľa a je v strede alebo lebo si ju pre niečo prestal priťahovať, ale je to niečo na čom sa dá pracovať a potom to bude chcieť prácu na oboch stranách
@markusko232 definuj, co je podla teba frigidna. Nechce sex 3-krat za deñ ci ako?
@nevenka chlapom niekedy dlhsie trva pochopit, ze zena sa casom vo vztahu zmeni, ze ak hopkali ako kraliky prve tyzdne a mesiace, nebude to tak navzdy. Okrem toho, my zeny sme komplexne bytosti riadene hormonmi a inymi procesmi, ktore sa pocas mesiaca striedaju, takze ak mame velku chut na sex pocas ovulacie, pred menzesom mame chut prinajmensom poslat chlapa do..... Len na pochopenie celeho procesu musi chlap dozriet, lebo on vo svojej podstate funguje rovnako cely mesiac a nechape, ze existuju bytosti, ktore maju v hlave aj ine zalezitosti nez ten SEX.
@markusko232 keď to predtým fungovalo a teraz už nie, tak sa niečo stalo, niekde je problém. Treba o tom komunikovať
S tým nič neurobíš budeš len viac a viac a viac frustrovaný až kým sa niečo nestane
@markusko232 koľko máte rokov? Máte dieťa? Je taká od začiatku alebo kedy sa to zmenilo?
@markusko232 Bola taka vzdy? Ak ano,pomoze jedine najst si taku zenu,ktora bude mat tebe vyhovujuci sex. apetit. Pripadne,ak ti na nej zalezi,nech to ona riesi. Treba vysetrenia a mozno je za tym hormonalny problem.

nájdi si inú priateľku.