icon

Problémy v intímnom živote

20. mar 2025

Dobrý večer chcela by som vedieť váš názor. Mám priateľa sme spolu 9 mesiacov a priateľ je milý pozorný náš vzťah je super až na sex ide o to, že priateľ má malé prirodzenie a sex je veľká katastrofa a ja neviem, čo mám ďalej robiť, lebo ja ho veľmi milujem, ale ja si myslím, že sex je dôležitý v partnerstve a keby som mu to povedala, že sa s nim chcem rozísť, preto lebo ho má menšieho zrastu tak by som mu ublížila a teraz neviem, že čo mám robiť ďalej mám s nim zostať alebo sa mám rozísť. Čo by ste vy robili na mojom mieste?

enmery
20. mar 2025

A jeho penis nefunguje?Nezáleží mu na Tvojom orgazme?Alebo kde je presne problém.

mirola
20. mar 2025

Ja som sa uz raz kvoli tomu rozisla s muzom do ktoreho som fakt bola rachnuta. Ten sex mne nic nedaval.

simona1998
20. mar 2025

Je mi to luto , ale z mojej strany , ak to neklape v posteli , tak treba zo vzťahu odísť . Je to pekné , že sa ľudia ľúbia a hovoria , že vzťah nie je o sexe , ale je . Úprimne je a nikdy by som nebola s mužom celý život , keby nám to neklape v posteli a vo vzťahu 🙂

petkavka
20. mar 2025

Tak otázka je, či je to pre teba viac kamarát, ktorý zabezpečí tvoju spokojnosť napr. navarí, nakúpi, bývanie zabezpečí, na dovolemku vezme (to je také pohodlné), alebo je to priateľ, pri pohľade na ktorého sa ti rozbúši srdce a kašleš na všetko 🙂. ... A to najlepšie, ideálny manžel je taká dvojodobnosť, čo spĺňa jedno aj druhé 🙂

modrykolibrik
20. mar 2025

@autorka otázka je skôr čo je pre teba malý? Dá sa na Tom popracovať. Čo presne Ti vadí? Necítia ho? Alebo?
Ja mám partnera chlap jak hora a tiež nemá ukážkový penis ale sex s ním je úžasný. Není ani malý ale ani veľký a napriek tomu má dokáže vždy uspokojiť.

martinka7171
20. mar 2025

Koľko má cm? Aby sme mali lepší prehľad ci ma problém tvoj priateľ alebo si náročná iba ty?

autor
20. mar 2025

@martinka7171 V erekcii asi 14-15 cm

cutespider
21. mar 2025

Rozchod pomôže, len ak sa plánuješ odsťahovať do Afriky, lebo toto je priemerná dĺžka, ktorú má väčšina mužov. Porozprávajte sa o tom, slovo malý ale vynechaj, radšej mu povedz, že nevieš dosiahnuť vrchol a chceš skúsiť viac experimentovať (s hračkami, polohami). Dôležité je, aby vedel, že niečo nie je v poriadku, aby sa snažil viac.

januska12323
21. mar 2025

To nie je málo len tebe z nejakého dôvodu nevyhovuje. Skúsila by som iné polohy.

lenuska852
21. mar 2025

@cutespider môj manžel ma 20cm keď mi stojí,ale zase nie každý chlap je tak obdareny. Ja som spokojná

adriankomoj
23. mar 2025

@lenuska852 👌🏼😂😂😂😂😂😂😂🤭