icon

Promiskuita a hraničná porucha

21. mar 2025

Je to prekliatie. Mám pocit, že som taká jediná na svete. Hanbím sa za to, no prestať to robiť nejde. Keď som v depresii vnímam tento problém. Keď som v mánii, je mi jedno, čo si kto o mne myslí. Keď opäť príde depresia, čudujem sa, čo som napáchala. Nenávidím sa. No a keď si dám lieky ktoré znižujú chuť na sex, tak priberám 4kg mesačne a som z toho v strašnej depresii. Je to začarovaný kruh. U mužov sa to v spoločnosti ako tak toleruje, no u žien nie. Ničí mi to celý život. Prosím, ak je tu taká žena s rovnakým problémom, budem rada, ak mi napíšeš. No zrejme budeš mať tiež strach, ako ja...Tak ti posielam aspoň silné objatie a vedomie, že nie si jediná.

Strana
z2
autor
23. mar 2025

Prepáčte, musím ísť ku psychiatricke. Keď vidím, čo píšem, nemá to hlavu ani pätu. Potrebujem fakt pomoc.

autor
23. mar 2025

Naposledy som bola pred vyše rokom, len mi posielala lieky.

majo111222
Odpoveď bola odstránená
autor
Autor odpoveď zmazal
jamimo
23. mar 2025

@autorka Ak máš zmenený stav, alebo sa cítiš horšie, požiadaj o termín vyšetrenia u psychiatra... Možno by ti pomohla aj hospitalizácia-stabilizovať ťa, upraviť liečbu. Držím palce!

slovakboy
23. mar 2025

Bojuješ s niečím veľmi ťažkým, čo má hlboký dopad na tvoje sebahodnotenie aj každodenný život. Je veľa ľudí, ktorí prechádzajú podobnými bojmi, len sa o tom nehovorí tak otvorene – hlavne u žien. Mánia ti dáva istotu, depresia ťa núti obzerať sa späť s pocitom hanby, a lieky majú vedľajšie účinky, ktoré ťa tiež ničia. Neobvinuj sa a Nehovor o sebe v zlom. Prijmi sa aj taká nemožná, hypersexuálna a bipolárna. Stále si úžasná bytosť ktorá si nezaslúži zlé sebahodnotenie. Maj sa rada aj taká. Čo si narozprávala v čase manoe nie je podstatné. Dôležité je sa pomocou liekov a psychoterapie posunúť smerom k nízkym výkyvom.

lija22
25. mar 2025

@slovakboy to si velmi pekne napisal. Az ma to dojalo. Bez ironie.

slovakboy
25. mar 2025
autor
26. mar 2025

@jamimo ďakujem, už to riešim

autor
26. mar 2025

@slovakboy ďakujem

jamimo
26. mar 2025

@autorka rado sa stalo. Neboj, bude lepšie!

autor
29. mar 2025

@jamimo bude, ako je v rozprávke Myšiak Stuart Little : slniečko zase vyjde

julialeffer
10. jún 2025

Nepisala si v akom si rodinnom stave, ale cudujem sa, ze doteraz nikto nespomenul aj ine riesenie. Preco si proste nenajst podobneho partnera a neoddat sa tomu? Ja osobne by som do seba netlacila chemiu. Sex je dolezity a zavrhovat ho aj ked je ho viac ako obvykle?

autor
12. jún 2025
@julialeffer

Nepisala si v akom si rodinnom stave, ale cudujem sa, ze doteraz nikto nespomenul aj ine riesenie. Preco si proste nenajst podobneho partnera a neoddat sa tomu? Ja osobne by som do seba netlacila chemiu. Sex je dolezity a zavrhovat ho aj ked je ho viac ako obvykle?

@julialeffer som sama

julialeffer
12. jún 2025

Tak aspon mas slobodu vyberu. Vo vztahu by si nemala tolko moznosti. Mam kamarata ktory ma hypersexualitu ako diagnozu, vedlajsi ucinok liekov ktore berie. Rada vas zoznamim 🙂

bielasovicka
12. jún 2025
@julialeffer

Tak aspon mas slobodu vyberu. Vo vztahu by si nemala tolko moznosti. Mam kamarata ktory ma hypersexualitu ako diagnozu, vedlajsi ucinok liekov ktore berie. Rada vas zoznamim 🙂

@julialeffer píše ze ma dieťa

Strana
z2