Promiskuita a hraničná porucha
Je to prekliatie. Mám pocit, že som taká jediná na svete. Hanbím sa za to, no prestať to robiť nejde. Keď som v depresii vnímam tento problém. Keď som v mánii, je mi jedno, čo si kto o mne myslí. Keď opäť príde depresia, čudujem sa, čo som napáchala. Nenávidím sa. No a keď si dám lieky ktoré znižujú chuť na sex, tak priberám 4kg mesačne a som z toho v strašnej depresii. Je to začarovaný kruh. U mužov sa to v spoločnosti ako tak toleruje, no u žien nie. Ničí mi to celý život. Prosím, ak je tu taká žena s rovnakým problémom, budem rada, ak mi napíšeš. No zrejme budeš mať tiež strach, ako ja...Tak ti posielam aspoň silné objatie a vedomie, že nie si jediná.
Naposledy som bola pred vyše rokom, len mi posielala lieky.
Bojuješ s niečím veľmi ťažkým, čo má hlboký dopad na tvoje sebahodnotenie aj každodenný život. Je veľa ľudí, ktorí prechádzajú podobnými bojmi, len sa o tom nehovorí tak otvorene – hlavne u žien. Mánia ti dáva istotu, depresia ťa núti obzerať sa späť s pocitom hanby, a lieky majú vedľajšie účinky, ktoré ťa tiež ničia. Neobvinuj sa a Nehovor o sebe v zlom. Prijmi sa aj taká nemožná, hypersexuálna a bipolárna. Stále si úžasná bytosť ktorá si nezaslúži zlé sebahodnotenie. Maj sa rada aj taká. Čo si narozprávala v čase manoe nie je podstatné. Dôležité je sa pomocou liekov a psychoterapie posunúť smerom k nízkym výkyvom.
@jamimo ďakujem, už to riešim
@slovakboy ďakujem
@jamimo bude, ako je v rozprávke Myšiak Stuart Little : slniečko zase vyjde
Nepisala si v akom si rodinnom stave, ale cudujem sa, ze doteraz nikto nespomenul aj ine riesenie. Preco si proste nenajst podobneho partnera a neoddat sa tomu? Ja osobne by som do seba netlacila chemiu. Sex je dolezity a zavrhovat ho aj ked je ho viac ako obvykle?
Nepisala si v akom si rodinnom stave, ale cudujem sa, ze doteraz nikto nespomenul aj ine riesenie. Preco si proste nenajst podobneho partnera a neoddat sa tomu? Ja osobne by som do seba netlacila chemiu. Sex je dolezity a zavrhovat ho aj ked je ho viac ako obvykle?
@julialeffer som sama
Tak aspon mas slobodu vyberu. Vo vztahu by si nemala tolko moznosti. Mam kamarata ktory ma hypersexualitu ako diagnozu, vedlajsi ucinok liekov ktore berie. Rada vas zoznamim 🙂
Tak aspon mas slobodu vyberu. Vo vztahu by si nemala tolko moznosti. Mam kamarata ktory ma hypersexualitu ako diagnozu, vedlajsi ucinok liekov ktore berie. Rada vas zoznamim 🙂
@julialeffer píše ze ma dieťa

Prepáčte, musím ísť ku psychiatricke. Keď vidím, čo píšem, nemá to hlavu ani pätu. Potrebujem fakt pomoc.