icon

Prvé stretnutie

4. mar 2022

Zdravím😊 V nedeľu mám mať prvé rande s jedným mužom a navrhol, aby sme išli do Viedne na výstavu Van Gogh. Čo si o tom myslíte? Mám celkom obavy, jazyk nerozprávam a nebola som veľa krát tam. Nové miesto s novou osobou? Plus pravdepodobne to bude dlhší program a obávam sa, čo ak si nesadneme. Bolo by to nepríjemné. No na druhej strane si veľmi cením, že on navrhol niečo a naozaj sa snažil, nie je to žiadne kino alebo káva. Dokonca naozaj ma tá výstava zaujíma 😊

Strana
z2
autor
6. mar 2022

Ja som nemala instagram a vždy chcel aby sme si písali tam. Vraj je to jednoduchšie. Aj mi poslal svoj instagram na začiatku ale keďže som ja nemala, bolo to na 2 veci. Po včerajšom stretnutí mi to prišlo tak, že by to i malo zmysel a teda spravila som si kvôli nemu. Keď som si otvorila jeho instagram - to, čo mi poslal ešte na začiatku, videla som story, že je tam. On to asi nečakal, keďže doteraz som nemala a nepredpokladal, že si spravím.

autor
6. mar 2022

Spýtala som sa ho a vraj to ešte objednal jeho kamarát. Už skôr, než on ma zavolal. Mne sa tomu ale veriť nechce

amiaja
6. mar 2022

To je pako. Mozno aj hovori pravdu ale preco ti to nepovedal uz vcera ze tam ide? Mohol vysvetlit situaciu.
A este to aj vycapi na instagram. Urcite necakal ze sa prihlasis 🙈

autor
6. mar 2022

Práve preto sa mi tomu nechce veriť, keďže sa on už v piatok vyjadroval tak, že poďme v sobotu keďže už má iné plány na nedeľu - keďže nie sú lístky.

autor
6. mar 2022

Je možnosť, že hovorí pravdu , no už teraz je moja dôvera nalomená voči nemu.

amiaja
6. mar 2022

Chapem, pekne to pokazil. Klamat hned od zaciatku.
Mozno sa to bude snazit napravit ale ta dovera uz je narusena.
Keby ti to normalne narovinu povedal tak ok sak nech ide ale takto....

hope87
6. mar 2022

Podla mna na 99% klame. Neratal s tym, ze si vytvoris IG konto a ""nacapes" ho, kedze si sa mu predtym tak vyjadrila, ze ho nemas. Co ine mu ostavalo, nez to zvalit na kamarata, ktory ho "prekvapil" 😀. Toto nie je dobry zaciatok veru. Uz len to, ze najprv ta volal a potom ta oklamal, ze listky uz nie su. Tu nastava otazka, PRECO ta takto oklamal a nakoniec si rozmyslel ist tam s tebou...

autor
6. mar 2022

@hope87 Tak rozmýšľam racionálne a stále je tu tá možnosť, že sa mu naskytla príležitosť ísť tam s inou a keďže ja som súhlasila so sobotou, tak nedeľa mu ostala na inú🤷🏻‍♀️ Vyjadril sa tak, že sa bál, že zruším výlet nakoniec. Takže už tu vidno, že klame😃 Najprv nie sú lístky, potom ich kúpil kamarát a teraz sa bál, že to zruším a prepadne to. Dávno stratené

hope87
7. mar 2022

Ano, je mozne, ze ma siete rozhodene. No nezacal dobre veru. Klamstvo, nech uz je akokolvek mienene, sa nikdy nevyplaca...

Strana
z2