icon

Prvý sex s novým partnerom

14. dec 2025

Dobré ráno,
včera som mala prvý sex s novým partnerom ktorý je ako som zistila viac obdarený. Mali sme pomerne dlhú predohru ale aj tak sa do mňa nemohol dostať (bola som dostatočne vzrušená a mali sme kondóm ktorý bol lubrigovaný), keď už bol vo mne aj tak to bolo stále dosť bolestivé a musela som dávať pozor aby nešiel do mňa celý. Polohu ame mali len jednu, misionára, on sa snažil byť opatrný a nežný, ale aj tak tam bola stále bolesť.
Bol to môj prvý sex po viac ako roku, predtým som mala 17 rokov jedného sexuálneho partnera.
Môže byť že po dlhšej dobe bez sexu som bola dole stiahnutá a preto to nešlo? Alebo skúsiť ešte navyše lubrigačný gél?

anonym_6bfa0f
14. dec 2025

@anonym_autor možno je to len stresom, že je to po dlhšej dobe, s novým partnerom, mala som to podobne, bola som z toho mimo, že to bolo nepríjmné v každej polohe, aj keď bol muž ohľaduplný, od druhého razu už bolo všetko ok

anonym_19803b
14. dec 2025

nebola si stiahnuta dole ale v hlave, mozno si sa podvedome hanbila tak si bola v strese a bolelo

minenkaa
14. dec 2025

Ved práve misionár je pri veľkom🍆veľmi bolestivý ,musite skúšať ,ako hlboko môže ist
misionár ,by som zakázala túto polohu na zaciatku vzťahu

anonym_4904c0
14. dec 2025

@anonym_autor ...a píše sa lubrikačný.....Keď máš bolesti, môže to byť aj iný problém, bola si v poslednom obd. na gyn.?