Pusa na líce od jeho známej
Baby ste tu ?! Ja len otázku, mate 8 ročný vzťah, mate 2 deti , teraz príde daka známa ( jeho ) a da mu pusu , (lice ) oba lice , vám by to neprekážalo?! Ako som strašne nahnevaná, znechutena , a ešte vám povie co bože len an lice ! Dakujem
@maminka940 ste kolegovia , to beriem aj známeho kamaráta adt ale nie cudziu ženskú, keby to tak bolo nepacil by sa ty ten prístup. Neboj sa keď sa to raz stane spomen si. Aj ty ňaňa
Klasický pozdrav, bežne sa ľudia takto zdravia. Aj cudzí. Niektorí viac, iní menej. Nemáš prečo robiť zo seba harpiu kvôli tomuto. To, ze u vás je vzťah zlý, hľadáš spravodlivosť (ktorú nenajdes) je smutné. Ale tieto hysaky ti nepomôžu. Pomôže ti jedine sa na neho vykašľať. A nie kvôli puse od kolegyne ale kvôli všetkému ostatnému.
@lulu194 on ta bije. Zakazuje ti ist do prace (toto tipujem ti zo zaciatku vyhovovalo, lebo sa ti ani vlastne az tak do ziadnej chodit nechcelo.). Chova sa k tebe ako k inventaru domacnosti.
A teba preberie az to, ze mu ina zena da pusu na lice?
Az ziarlivost ti da kridla?
No nech uz je, ako chce, hlavne ze si nasla motivaciu odist a zacat sa stavat na vlastne nohy.
Sice strasne chybna motivacia a najskor ta nikam v dobrom nezavedie, lebo staci, aby sa ti on povtieral a skocis mu nadsene naspat do narucia.
Ale mozno vytrvas a zacnes konecne zit samostatne a zodpovedne za seba.
Ak teda to nie je iba chvilkova zlost a radsej nakoniec zatnes zuby, prekusnes to, no neodides nikam.
Cely tvoj problem je, ze riesis nepodstatne detaily, lutujes sa a obrovske vykricniky, co ta maju ako prve trepat po hlave, prehliadas.
Tak najprv je problém, že mu dala známa pusu na líce a zrazu ťa bije?
@lulu194 pozri, keď by si na začiatku písala to, čo na konci, tak by aj odpovede žien boli iné. Ty si začala "od konca" od privitacieho bozku na líce a potom si už písala aj úplne iné veci a problémy.
Navyše celý štýl je taky "zvláštny" najorv aa, skus upokojiť (lebo cítiť, že zuris a robí ti problémy sformulovať pokojne vety) a potom opis, v čom je váš najväčší problém. Lebo očividne to len v privítaní známej (cudzej) ženy nie je..
@oli18 u chlapov je to ine...vsimnite si,ze velmi velakrat zena,aj ked je stastne zadana,akonahle stretne byvaleho uz hovori takym rozsafnym veselym hlaskom,pri rozhovore sa ho "nechtiac dotkne" a robi tie pohlady,pripadne sa viac vystrie,aby nenapadne ukazala svoj dekolt...mna to velakrat rozosmialo,aj mojich dobrych kamaratov,chlapov....u chlapov som si toto nikdy nevsimla voci byvalkam...mna by vo sne nenapadlo,aby som pobozkala na lice svojho najlepsieho kamarata,hlavne ked je zenaty...v nasich koncinach,kde to vybozkavanie na lica nie je zauzivana prax z minulosti,posobi bozkavanie trochu cez ciaru...opakujem-ine je,ked takto pobozka niekto,s kym je aj manzelka zadobre,a ine je ked je to nejaka chlapova znama...dost ma prekvapuje,ze vam je jedno,kto sa vasho chlapa dotyka,objima,bozkava-nebude to tym,ze vam dobre padne ak to robia chlapi vam?to ale neznaci nic dobre o vasich vztahoch...ja som v tomto nebola hysterka nikdy ani ziarliva-ale necitila som sa prijemne....preco by som sa mala?navyse,autorka priznava,ze ten jej chlap nie je zrovna svatec,kde ta pusa nemusi nic znamenat...takych anjelov,akych tvrdite ze mate doma vy,uz bolo...a nezabudajte na rozdiel medzi inteligentnymi ludmi,kde sa ludia stretnu,pozdravia,pripadne aj spolocensky pobozkaju-a rozdiel medzi tym,ze nejaka rozsafna zena ma pocit,ze hocikedy moze bozkavat vasho chlapa...
@lulu194 tak teba bije muz a ty riesis pusu na lice 🙈( u nas v okoli bezna vec inak..v zivote som to neriesila) ...on ti.nadava do kur.. a ty mu robis sceny..a do tohto vztahu ste priviedli dve deti? Deti to vsetko vidia a vnimaju preboha....cele zle...toto su crty muza ktore sa ukazu hned tak preco si si s nim robila dve deti 🙈 nic no nastastie nemas male babatko...takze deti skolka, ty do prace, ziadat vyzivne od neho..ber na vedomie psychicke zdravie svojich deti v takom prostredi ;)
toto žiadna žena ani nemôže myslieť vážne. nepoviem, keby jej strčil jazyk do úst, ale toto? pusa na líce? 😀 veď to si aj ja bežne dám s kolegami, keď sa niekde stretneme a absolútne nič to neznamená, preboha, nevystrájaj kvôli takýmto veciam, lebo len zbytočne víriš prach 🙂

Toto mi pripomina jeden vtip.
„Sire, zlomil jsem si lopatu.“
„A to mi voláte jen kvůli lopatě?“
„Ano, zakopával jsem vašeho psa.“
„Můj pes zemřel?“
„Ano, uhořel v boudě.“
„Jeho bouda hořela? “
„Ano, chytla od vaší stodoly.“
„Moje stodola hořela? „¨
„Ano, chytla od vašeho domu.“
„Můj dům hořel? “
„Ano“