Pusa na líce od jeho známej
Baby ste tu ?! Ja len otázku, mate 8 ročný vzťah, mate 2 deti , teraz príde daka známa ( jeho ) a da mu pusu , (lice ) oba lice , vám by to neprekážalo?! Ako som strašne nahnevaná, znechutena , a ešte vám povie co bože len an lice ! Dakujem
@diewcatqoo to nie nie pri každej kravine keby si ho poznala určite dáš pravdu mne ale ďakujem.
tak ja si tiez myslim,ze zadaneho chlapa nema co ina zena bozkavat,ani na lice...
@lulu194 a mozno azyl pre matky s deťmi? Sú nejaké organizácie pre týrané zeny. Lepšie ako by si mala trpieť s tým chmulom. Najviac však trpia deti. Aký vzor budú mať, respektive už majú?? Co si vezmu do života? Ze bit zeny a celkovo slabších ľudí je normálne?? Potom si (možno) nájdu podobných partnerov ako je ich otec ..
@lulu194 a kto ti kaze zit s k….m? A btw on s cim/s kym zije? Sa spravas ako nevyzrete dieta a s druhym nevyzretym si uz 8 r a co teraz? Bud dozrejete spolu alebo pojdete od seba🤷♀️
@poppy22 😂😂😂😂ze ina zena by sa mala zdrzat - co ak je to on co ich veselo
Bozkava na lica. Pre boha ziveho - pri stretnuti sa ludia v polovici europy bozkavaju na lica, niekde 2x z jednej druhej strany a niekde dokonca 3x a preto sa velmi malo parov rozislo. A zvycajne - cudujme sa svetu - to nema absolutne ziadny sexualny/eroticky podton🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️🤦🏽♀️
@prasiatko30 je rozdiel medzi pusou a pusou...mne by nepadlo dobre,ak stojim pri mojom chlapovi a nejaka zena ho bozka...pretoze zeny si takto znackuju teren,ukazuju,ze keby chceli mozu mat toho chlapa...
@lulu194 a to je frajer a bývaš v jeho byte?
@poppy22 😂😂😂😂vsetky len znackuju tych vasich muzov
@prasiatko30 len aby ta smiech nepresiel,ked sa to bude tykat teba😉...
@poppy22 neboj sa ty o mna naozaj to nepotrebujem
@lulu194 tak on ta bije a teba trapi, ze ho nejaka zena pobozkala na lice, hej? A nepracujes, lebo jemu sa to nepaci? A co si ty nesvojpravna? Deti do skolky, ty do prace, vlastny prijem a hned budes mat kam ist. Ale ked ti je dobre doma sediet na riti a fnukat na internetoch, tak nech sa paci…
@poppy22 tak to si má potom značkujú všetci kamosi môjho muža 😂😂😂😂 letmý bozk na líce je u nás proste zaužívaný zvyk. Niekde sa zas bozkávajú muzi, u nás si potrasu rukou. Tuto autorka má omnoho väčší problém ako pusa na líce
Niekedy si zelam, aby si moj partner obcas precital tieto hystericke fora, nech konecne drzi hubu a krok a je spokojny s tym, co doma ma 😃
@lulu194 dnes som vyboskavala kolegu(mal narodky) myslíš že to bude vadiť môjmu mužovi ? 😂😂😂😂😂
A čo dala mu pusu a hotovo
On ťa mláti , a ty riešiš ze mu dala daka žena pusu na líce ? To by bol asi najmenší problém
Prečo ostávaš s takým KO.. Tom ako si ho sama nazvala a máš s nim 2 deti. Len nehovor ze kvôli detom
@poppy22 znackuju teren, aby ukazali, ze toho muza mozu mat, ked chcu. 😂😂😂
A vies, ze prave iracionalnym strachom z prkotin davas akejkolvek zene (nielen tej, co mu da pusu na lice) moc nad sebou a podavas jej svojho muza do narucia, ze?
@sissy27 jasne chcela som ist pracovať do čínskeho obchodu , samozrejme par metrov nie nie aby ta je... cinan . Ono toto počúvať, prídem mam zatiaľ pracujem s domu ale to je 0 bodov . Keď odídem preč bude lepšie, určite nesedim ako to ty opisujes , mam dosť trápenia ale som tu. Keď ked chces deťom uvariť ty máš vodu v byte dome ja nie ja si prenu musím ísť ked nevládzem aj ked som chorá. V špine sedieť neviem tak láskavo nekrituzuj , a nerieš ked sama nevieš aký je to život
@moonlight1210 baby tu nejde o znamu , jednoduch cudzia ženská co sa snou ani nestretneme, ani nič podobne . Prosím pochopte to . Keby bola známa je to iné, kamarátka co aj nepoznám ale známa ,nie neznáma co sa snou nestika .
@simik22 nejde oto ešte raz, keby bola známa ale nebola bola cudzia ženská. Nestetava sa sním ani somnou, jednoduch taka co nema co hľadieť na zadaného. Ale nieje to jedeny problém. Možno som si nasla konečne niečo prečo konečne odísť preč. Ja už sama neviem . Je to ťažké keď nemáš kam skloniť hlavu

@bessie12 veru nie verte mi , stále ospravedlnenie ale ja neviem ci ma zmysel byt ďalej snim . Vykrikuje mi každú pico... , potom ako by nic vyhrážky ze uvidím tak podla mňa toto mi stačilo keby si ma vážil inac by sa správal