icon

Pusa na líce od jeho známej

lulu194
5. jún 2023

Baby ste tu ?! Ja len otázku, mate 8 ročný vzťah, mate 2 deti , teraz príde daka známa ( jeho ) a da mu pusu , (lice ) oba lice , vám by to neprekážalo?! Ako som strašne nahnevaná, znechutena , a ešte vám povie co bože len an lice ! Dakujem

lulu194
autor
5. jún 2023

@bessie12 veru nie verte mi , stále ospravedlnenie ale ja neviem ci ma zmysel byt ďalej snim . Vykrikuje mi každú pico... , potom ako by nic vyhrážky ze uvidím tak podla mňa toto mi stačilo keby si ma vážil inac by sa správal

lulu194
autor
5. jún 2023

@sheila121 pretože nemám kam.ist ! Nemám kam.hlavu skloniť a radšej po tichu trpím. Toto je dôvod prečo. Nemôžem ísť ani pracovať, pretože jemu to prekáža, zavretá medzi 4 stenami s deťmi.

lulu194
autor
5. jún 2023

@diewcatqoo to nie nie pri každej kravine keby si ho poznala určite dáš pravdu mne ale ďakujem.

lulu194
autor
5. jún 2023

@bessie12 asi som caka po tichu trpla kedy sa co stane. A toto beriem ako dôvod odchodu . Ale jedna vec odísť druha kam .

bessie12
5. jún 2023

@lulu194 nemáš nikoho kto by ti pomohol ? Kamaratov, rodinu, známych??

lulu194
autor
5. jún 2023

@bessie12 nie každý má rodinu , kamaráti sú, žiaľ majú svoje problémy ja nemôžem pripisovať ďalší :( len ma všetko sere ci mam ďalej trpieť v tichosti alebo zbali veci a odísť

poppy22
5. jún 2023

tak ja si tiez myslim,ze zadaneho chlapa nema co ina zena bozkavat,ani na lice...

tanyag
5. jún 2023

@poppy22 a dôvod?

bessie12
5. jún 2023

@lulu194 a mozno azyl pre matky s deťmi? Sú nejaké organizácie pre týrané zeny. Lepšie ako by si mala trpieť s tým chmulom. Najviac však trpia deti. Aký vzor budú mať, respektive už majú?? Co si vezmu do života? Ze bit zeny a celkovo slabších ľudí je normálne?? Potom si (možno) nájdu podobných partnerov ako je ich otec ..

viestta
5. jún 2023

@lulu194 pusa nie je problem. Vy dvaja nie ste zrely na vztah a preto vas vztah aj tak vyzera. Takze zbytocne sa rozculujes Jeden za osemnast, druha bez dvoch za dvadsat. Jeden zirli, druha ziarli. Aspon toto jedno mate spolocne

prasiatko30
5. jún 2023

@lulu194 a kto ti kaze zit s k….m? A btw on s cim/s kym zije? Sa spravas ako nevyzrete dieta a s druhym nevyzretym si uz 8 r a co teraz? Bud dozrejete spolu alebo pojdete od seba🤷‍♀️

poppy22
5. jún 2023

@tanyag bozk je intimna zalezitost..keby ho pobozkala sesternica je to ok...ina zena by sa mala zdrzat...

prasiatko30
5. jún 2023

@poppy22 😂😂😂😂ze ina zena by sa mala zdrzat - co ak je to on co ich veselo
Bozkava na lica. Pre boha ziveho - pri stretnuti sa ludia v polovici europy bozkavaju na lica, niekde 2x z jednej druhej strany a niekde dokonca 3x a preto sa velmi malo parov rozislo. A zvycajne - cudujme sa svetu - to nema absolutne ziadny sexualny/eroticky podton🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

poppy22
5. jún 2023

@prasiatko30 je rozdiel medzi pusou a pusou...mne by nepadlo dobre,ak stojim pri mojom chlapovi a nejaka zena ho bozka...pretoze zeny si takto znackuju teren,ukazuju,ze keby chceli mozu mat toho chlapa...

zmrzlinka2021
5. jún 2023

@lulu194 a to je frajer a bývaš v jeho byte?

prasiatko30
5. jún 2023

@poppy22 😂😂😂😂vsetky len znackuju tych vasich muzov

poppy22
5. jún 2023

@prasiatko30 len aby ta smiech nepresiel,ked sa to bude tykat teba😉...

prasiatko30
5. jún 2023

@poppy22 neboj sa ty o mna naozaj to nepotrebujem

sissy27
5. jún 2023

@lulu194 tak on ta bije a teba trapi, ze ho nejaka zena pobozkala na lice, hej? A nepracujes, lebo jemu sa to nepaci? A co si ty nesvojpravna? Deti do skolky, ty do prace, vlastny prijem a hned budes mat kam ist. Ale ked ti je dobre doma sediet na riti a fnukat na internetoch, tak nech sa paci…

lucia147852
5. jún 2023

@poppy22 tak to si má potom značkujú všetci kamosi môjho muža 😂😂😂😂 letmý bozk na líce je u nás proste zaužívaný zvyk. Niekde sa zas bozkávajú muzi, u nás si potrasu rukou. Tuto autorka má omnoho väčší problém ako pusa na líce

vanilkovazmrzka
5. jún 2023

Niekedy si zelam, aby si moj partner obcas precital tieto hystericke fora, nech konecne drzi hubu a krok a je spokojny s tym, co doma ma 😃

maminka940
5. jún 2023

@lulu194 dnes som vyboskavala kolegu(mal narodky) myslíš že to bude vadiť môjmu mužovi ? 😂😂😂😂😂
A čo dala mu pusu a hotovo

simik22
6. jún 2023

On ťa mláti , a ty riešiš ze mu dala daka žena pusu na líce ? To by bol asi najmenší problém

sense
6. jún 2023

Prečo ostávaš s takým KO.. Tom ako si ho sama nazvala a máš s nim 2 deti. Len nehovor ze kvôli detom

moonlight1210
6. jún 2023

@poppy22 znackuju teren, aby ukazali, ze toho muza mozu mat, ked chcu. 😂😂😂

A vies, ze prave iracionalnym strachom z prkotin davas akejkolvek zene (nielen tej, co mu da pusu na lice) moc nad sebou a podavas jej svojho muza do narucia, ze?

lulu194
autor
6. jún 2023

@bessie12 volala som žiaľ preplnene totálne. Niečo si nájdem a odchádzam ale ďakujem vám.

lulu194
autor
6. jún 2023

@sissy27 jasne chcela som ist pracovať do čínskeho obchodu , samozrejme par metrov nie nie aby ta je... cinan . Ono toto počúvať, prídem mam zatiaľ pracujem s domu ale to je 0 bodov . Keď odídem preč bude lepšie, určite nesedim ako to ty opisujes , mam dosť trápenia ale som tu. Keď ked chces deťom uvariť ty máš vodu v byte dome ja nie ja si prenu musím ísť ked nevládzem aj ked som chorá. V špine sedieť neviem tak láskavo nekrituzuj , a nerieš ked sama nevieš aký je to život

lulu194
autor
6. jún 2023

@moonlight1210 baby tu nejde o znamu , jednoduch cudzia ženská co sa snou ani nestretneme, ani nič podobne . Prosím pochopte to . Keby bola známa je to iné, kamarátka co aj nepoznám ale známa ,nie neznáma co sa snou nestika .

lulu194
autor
6. jún 2023

@sense nie koly deťom problém je kam ísť s deťmi moj prídem je cca cez 400 eur stoho nájomné nevyplatim, najstarší chodí do školy a najmladší ma 4 roky, práca s domu je 0 bodov

lulu194
autor
6. jún 2023

@simik22 nejde oto ešte raz, keby bola známa ale nebola bola cudzia ženská. Nestetava sa sním ani somnou, jednoduch taka co nema co hľadieť na zadaného. Ale nieje to jedeny problém. Možno som si nasla konečne niečo prečo konečne odísť preč. Ja už sama neviem . Je to ťažké keď nemáš kam skloniť hlavu