Pýtali ste sa svojho partnera, či vás bude ľúbiť aj počas staroby?
Ahojte, zaujímalo by ma či ste sa opýtali svojho partnera, manžela a podobne, či vás bude ľúbiť, aj keď budete stará. Áno viem, že by asi nikto neodpovedal, že nie nebude, čiže by sa k tomu asi nikto nepriznal, ale či ste sa to pýtali napríklad z toho dôvodu, aby ste videli reakciu, alebo napríklad preto, aby si ten druhý človek uvedomil, že naozaj raz budete stará, tak či si to vie predstaviť s vami?
Nie, nikdy som sa takéto otázky "či by ma ľúbil keby" nepýtala a ani som ich význam, pokiaľ sú myslené vážne, nepochopila 😅
Opýtala som sa práve teraz. Odpoveď: "To čo je zas otázka? Bude z toho vtip, alebo to máš zas z koníka?" 🤣
Nikdy som sa to muža nepýtala, výpovedná hodnota jeho odpovede by bola 0, čo by bolo, keby ... a čím sme starší, mne po pôrode zostalo pár kíl+, on už je takmer plešatý, pribudli nám vrásky, cítim, že to puto medzi nami je silnejšie ... nič v zlom, no mne takéto otázky prídu hodné "teen" veku, proste detinské, naivné.
@domkakvet
@domkakvet Nikto si nevie naozaj nic predstavit, dokym to nenastane. Partnera sa na nic take nepytam - neviem, co by som z tej odpovede mala. Ja hlavne dufam, ze ja sa budem mat rada, ked budem stara, to je hlavne.
@domkakvet nie, to som sa nepýtala, beriem to ako samozrejmosť. A keď ma nebude ľúbiť, nech ide do čerta, načo mi je taký chlap. Raz sa môj chlap ale tak polohanlivo vyjadril na nejakú tučnejšiu ženu v telke, nejak to súviselo s pôrodmi a chudnutím a on niečo, že keby nežrala a bla bla, tie bežné klišé typu človek je tučný lebo žere. Tak vtedy som sa ho opýtala, že čo keď ja budem jedného dňa pri tele, či má už potom nebude chcieť. Ostal relatívne zaskočený, jeho odpoveď bola "prečo by si mala byť tučná, veď si chudá". Nuž ale, moja mamka bola pred pôrodmi tiež... A potom sa celý život trápila s rôznymi diétami, ale už ju nikto nikdy žiaľ nepovažoval za chudú...☹️. Tak potom už debata zvážnela a ja som mu povedala, že neviem, čo so mnou spravia tehotenstvá a je dosť možné, že mám gény po mamke, neviem mu "zaručiť" že ostanem taká ako som teraz 🤷. A potom som mu povedala príklad jeho otca, ktorý bol do 50tky chudý, mohol aj kotol gulášu zjesť a o hodinu zas umieral od hladu. No ale zrazu sa niečo stalo a zrazu má pupek, že by sa nehanbila ani tehuľka v 9tom mesiaci. Tak sa chlapec trošku zahanbil a už sme tú tému viac nepreberali 😂. Zatiaľ som teda chudá, aj on, ale ja čakám, ako sa to vyvinie po tej 50tke, lebo tiež je staaaaaale hladný 🙄.
Neviem ci sa mi vobec bude chciet zaoberat ci ma stary paprda lubi ci nie ked budem mat dost starosti zo staroby sama so sebou a na vrch este aj jeho staroba. Budeme radi, ze vobec sme
@elizabet173 moze ju prestat lubit aj zajtra rano, na to aby ju lubil ked bude stara korcula musia vydrzat tak dlho vo vztahu (a aj sa musia obidvaja dozit, co je tiez na povazenie)
Čo to je za blbosť? Nikto nevie, čo bude v budúcnosti. "Áno, budem ťa navždy milovať" má asi takú výpovednú hodnotu, ako minuloročný sneh.
Mne to príde dosť zbytočná úvaha a otázka a nie na úrovni dospelých ľudí, pretože každý normálny a aspoň trochu inteligentný človek vie, ze starne každý ci priamo on alebo ľudia okolo neho. Samozrejme, ľudia spolu nemusia ostať ,môžu tam byt nezhody časom a iné vplyvy ale za mna aby ma niekto prestal mat rad len preto, ze som zostarla, hoci zostarol aj on... Asi som potom urobila chybu vo výbere partnera, keby mam nad niečím podobným uvažovať...
tak som sa manzela schvalne spytala - odpoved samozrejme 😂 vsak co ine by mal povedat
@domkakvet nemusím sa pýtať, je tu, je tu stále... Zvládol nočné štúdium, pôrody, prebdene odkojene noci, kila navyše a zatiaľ zvláda aj prvé šediny, gravitáciu atď. Aj ja na ňom vidím zmeny, je to fajn, tak sme si zvolili. Načo sa zbytočne pýtať, keď to zažívam, každý deň je tu pre mňa naše milované deti...Normalne život plynie a my s nim.
Toto je jedna z tych wtf otazok, ze preco by som sa toto mala niekoho pytat.
Ale uz som si vypocula v minulosti, ze by chcel so mnou zostarnut a ja tiez viem, ze by som chcela zostarnut po jeho boku. A tak nejak sa nam to spolocne zatial dari, pribudaju zazitky dobre aj zle, pribudaju vrasky, kila, sediny... 🙂
musíš počkať na realitu, plány sú jedna vec, ale realita ťa niekedy prevalcuje, treba si užívať to čo je teraz

@domkakvet nie, nepytala. Co je to za vymysel? 😂 Ja sama neviem, ci budem svojho muza lubit, ked bude stary 😂 co ak si najdem mladsieho?