icon

Pýtali ste sa svojho partnera, či vás bude ľúbiť aj počas staroby?

domkakvet
25. apr 2023

Ahojte, zaujímalo by ma či ste sa opýtali svojho partnera, manžela a podobne, či vás bude ľúbiť, aj keď budete stará. Áno viem, že by asi nikto neodpovedal, že nie nebude, čiže by sa k tomu asi nikto nepriznal, ale či ste sa to pýtali napríklad z toho dôvodu, aby ste videli reakciu, alebo napríklad preto, aby si ten druhý človek uvedomil, že naozaj raz budete stará, tak či si to vie predstaviť s vami?

Strana
z2
lindusss2016
25. apr 2023

@domkakvet nie, nepytala. Co je to za vymysel? 😂 Ja sama neviem, ci budem svojho muza lubit, ked bude stary 😂 co ak si najdem mladsieho?

mimi3008
25. apr 2023

@domkakvet nie, pytat sa nemusim, lebo mi to casto sam vravi😍

lindous
25. apr 2023

Nie, nikdy som sa takéto otázky "či by ma ľúbil keby" nepýtala a ani som ich význam, pokiaľ sú myslené vážne, nepochopila 😅

ckocka
25. apr 2023

@domkakvet Ja už vzhladom k tunajšiemu vekovému priemeru stará som a lúbime sa stále. Aby si sa dozvedela ako to naozaj bude musíš len počkať.

galganka
25. apr 2023

Opýtala som sa práve teraz. Odpoveď: "To čo je zas otázka? Bude z toho vtip, alebo to máš zas z koníka?" 🤣

dzulli1980
25. apr 2023

Nikdy som sa to muža nepýtala, výpovedná hodnota jeho odpovede by bola 0, čo by bolo, keby ... a čím sme starší, mne po pôrode zostalo pár kíl+, on už je takmer plešatý, pribudli nám vrásky, cítim, že to puto medzi nami je silnejšie ... nič v zlom, no mne takéto otázky prídu hodné "teen" veku, proste detinské, naivné.
@domkakvet

gab
25. apr 2023

@domkakvet to uplne hlupe otazky, co by som sa v zivote neopytala, pretoze kazdy clovek je uz dnes starsi ako bol vcera. 😉
Ked budes stara ty, bude aj on. Budes ho lubit?

galganka
25. apr 2023

@domkakvet ty ale zaujímavé vzťahové otázky riešiš online. To sa na starobu pýtaš toho fešáka, čo vyznal lásku inej, toho, čo ti lajkuje fotky, alebo to už je nejaký ďalší?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
zeldia
25. apr 2023

@domkakvet a on bude mladší? Sakra ako to len urobí a ešte mi to hajzel nechce prezradiť

marianarem
25. apr 2023

@domkakvet Nikto si nevie naozaj nic predstavit, dokym to nenastane. Partnera sa na nic take nepytam - neviem, co by som z tej odpovede mala. Ja hlavne dufam, ze ja sa budem mat rada, ked budem stara, to je hlavne.

mikadooo
25. apr 2023

@domkakvet nie, to som sa nepýtala, beriem to ako samozrejmosť. A keď ma nebude ľúbiť, nech ide do čerta, načo mi je taký chlap. Raz sa môj chlap ale tak polohanlivo vyjadril na nejakú tučnejšiu ženu v telke, nejak to súviselo s pôrodmi a chudnutím a on niečo, že keby nežrala a bla bla, tie bežné klišé typu človek je tučný lebo žere. Tak vtedy som sa ho opýtala, že čo keď ja budem jedného dňa pri tele, či má už potom nebude chcieť. Ostal relatívne zaskočený, jeho odpoveď bola "prečo by si mala byť tučná, veď si chudá". Nuž ale, moja mamka bola pred pôrodmi tiež... A potom sa celý život trápila s rôznymi diétami, ale už ju nikto nikdy žiaľ nepovažoval za chudú...☹️. Tak potom už debata zvážnela a ja som mu povedala, že neviem, čo so mnou spravia tehotenstvá a je dosť možné, že mám gény po mamke, neviem mu "zaručiť" že ostanem taká ako som teraz 🤷. A potom som mu povedala príklad jeho otca, ktorý bol do 50tky chudý, mohol aj kotol gulášu zjesť a o hodinu zas umieral od hladu. No ale zrazu sa niečo stalo a zrazu má pupek, že by sa nehanbila ani tehuľka v 9tom mesiaci. Tak sa chlapec trošku zahanbil a už sme tú tému viac nepreberali 😂. Zatiaľ som teda chudá, aj on, ale ja čakám, ako sa to vyvinie po tej 50tke, lebo tiež je staaaaaale hladný 🙄.

domkakvet
autor
25. apr 2023

@galganka nie to neriesim s nikym, len ma to tak napadlo, aby som vedela do budúcna a nerozumiem, že prečo na starobu, keby som už stará už by som to neriešila, už by som vedela, ale inak ďakujem za vtipnú odpoveď.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
galganka
25. apr 2023

@mikadooo čiže, aksa jedenz vás vypapká, zošedivie, zvráskavie... ...ten druhý zdupká zo vzťahu... 🤔 hmmm... tož zaujímavé, láska až do ošpatnenia. 🤣

galganka
25. apr 2023

@mikadooo prepáč, som označila teba, zase jem pri písaní a píšem iba ľavým palcom.🙈🤣

mikadooo
25. apr 2023

@galganka hihi, no kto vie, čo nám budúcnosť prinesie, možno máš veštecké sklony, napíšem ti za x rokov 😄

galganka
25. apr 2023

@mikadooo hádam nie. Za to môže iba moja pažravosť a penová torta. Autorku som chcela označiť, veštica sa nechystám byť. 😄

viestta
25. apr 2023

Neviem ci sa mi vobec bude chciet zaoberat ci ma stary paprda lubi ci nie ked budem mat dost starosti zo staroby sama so sebou a na vrch este aj jeho staroba. Budeme radi, ze vobec sme

viestta
25. apr 2023

@elizabet173 moze ju prestat lubit aj zajtra rano, na to aby ju lubil ked bude stara korcula musia vydrzat tak dlho vo vztahu (a aj sa musia obidvaja dozit, co je tiez na povazenie)

h2
25. apr 2023

Čo to je za blbosť? Nikto nevie, čo bude v budúcnosti. "Áno, budem ťa navždy milovať" má asi takú výpovednú hodnotu, ako minuloročný sneh.

scila
25. apr 2023

@domkakvet čó? A na čo? Veď sa tej staroby možno ani jeden z nás nedožije.

lvulik
25. apr 2023

Mne to príde dosť zbytočná úvaha a otázka a nie na úrovni dospelých ľudí, pretože každý normálny a aspoň trochu inteligentný človek vie, ze starne každý ci priamo on alebo ľudia okolo neho. Samozrejme, ľudia spolu nemusia ostať ,môžu tam byt nezhody časom a iné vplyvy ale za mna aby ma niekto prestal mat rad len preto, ze som zostarla, hoci zostarol aj on... Asi som potom urobila chybu vo výbere partnera, keby mam nad niečím podobným uvažovať...

petamich
25. apr 2023

tak som sa manzela schvalne spytala - odpoved samozrejme 😂 vsak co ine by mal povedat

vkatush
25. apr 2023

@galganka môj to isté, s prkotinou za ním prídem a on hneď či to zase ženy na koníkovi riešia 😂😂

adkalu
25. apr 2023

@domkakvet nemusím sa pýtať, je tu, je tu stále... Zvládol nočné štúdium, pôrody, prebdene odkojene noci, kila navyše a zatiaľ zvláda aj prvé šediny, gravitáciu atď. Aj ja na ňom vidím zmeny, je to fajn, tak sme si zvolili. Načo sa zbytočne pýtať, keď to zažívam, každý deň je tu pre mňa naše milované deti...Normalne život plynie a my s nim.

diewcatqoo
26. apr 2023

Toto je jedna z tych wtf otazok, ze preco by som sa toto mala niekoho pytat.
Ale uz som si vypocula v minulosti, ze by chcel so mnou zostarnut a ja tiez viem, ze by som chcela zostarnut po jeho boku. A tak nejak sa nam to spolocne zatial dari, pribudaju zazitky dobre aj zle, pribudaju vrasky, kila, sediny... 🙂

lucka_ke
26. apr 2023

musíš počkať na realitu, plány sú jedna vec, ale realita ťa niekedy prevalcuje, treba si užívať to čo je teraz

mamula20
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
26. apr 2023

@domkakvet nie, takéto kraviny fakt neriešime...

Strana
z2