Rada hryziem partnera
Ahojte, je normálne, že rada hryziem svojho partnera?, proste mam stále taku potrebu, do zadku krku stehna, všade 😅
Mala som obdobie, ze som hryzla jedneho kamosa. Neviem preco, on provokoval neuhryznes, ja som mala nutkavy pocit, ze uhryznem 🤣🤦♀️ vzdy to bolo, ked sme mali popite 🤦♀️ vtedy mi to prislo ako sranda, dnes sa tukam po cele, ci mi jebalo komplet, alebo co 🤦♀️
Podľa mňa to normálne nie je, nikdy som nemala takéto chúťky. Najbližšie tomu, aby som niekoho hrýzla, som bola, keď bol syn bábätko a ja som mu robila nad tými bosými bábätkovskými nožičkami "ham-ham", že mu ich spapám. Ale aby som dobrovoľne hrýzla dospelého chlapa do zadku, stehna, krku? Čo som upír?
ak mu to neprekáža, tak je všetko v porádečku, ak ti raz jednu utrie, tak mu to vadí a ty prestaneš 😎
Takto...hryzenie chlapa na pery krku hrud a co ja viem co cucleky atd je staaale normalne nez ked si zoberiem horsie veci co ini praktizuju v posteliach ako oblizovanie chodidiel hlavne spinavych, ocikavanie sa a cikanie do ust ci fekal natieranie tela s ho*nami, ci rezanie do krvi a sypanie soli do ran, plieskanie zadku so zastrcenym liscim chvostom a podobne brutalne nechutnosti...a tu niekto ide vypravat ze biedne hryzkanie je nenormalne hlavne ze taki nemaju sajnu ze jestvuju doslova nenormalne veci
Vsetko co je normalne pre vas dvoch je normalne... aj keby ste sa bicovali do krvi🙄pokial to jeden robi a druhy to len " musi" strpiet tak to normalne nie je... a treba o tom navzajom diskutovat.. dobru chut.

to si ries s partnerom, nam je to jedno...