icon

Rada pre manžela

27. apr 2023

Žienky prosím Vás radu pre môjho muža.
Pár mesiacov [ nie súvislé nonstop ) ale par mesiacov sa mu ten problém dookola vracia ...
Ako to napísať... proste ho štípe zvnútra pri vstupe do konečníka....je ňu niekedy nepríjemné aj sedieť. Pritom nemá vôbec sedavu prácu , stále fakt ze stále je v pohybe.. nepomáhajú mu ani Čipky ktoré skúša..... nejedava ani pálivé nič... samozrejme hygiena je u neho top .... neviem , chcela by som radu možno ak niekto taky problém poznáte mate skúsenosť a niečím, možno Čipky dáke iné alebo masť alebo také niečo na to co Vám alebo mužom pomohlo ? Ďakujem krásne

zorkahorka
27. apr 2023

nebudu to hemeroidy? ja by som sla k cievnemu...

domkakvet
27. apr 2023

Aj mna napadli hemeroidy.

vorkola
27. apr 2023

No treba ist na proktologiu

simsalabim
27. apr 2023

Z vlastnej skusenosti - mastny krem ako modra indulona moze pomoct, ak je na vine citliva pokozka a nie spominane hemoroidy.

autor
27. apr 2023

Tiež ma to napadlo ze by mal ísť radšej na tu kontrolu
.. zajtra sa sním porozprávam... ďakujem zienky
Ja som ešte rozmýšľala ci dáka trhlina alebo niečo také tam nemôže byť a nejde sa zahojit. Ale proste keď len skúša a nič nezaberie teda niekedy zaberie len na par dni a potom zas tak neviem . Vlastne nevie co ma skusat lebo nevie co to môže byť
.. zrejme najlepšie lekár

zorkahorka
27. apr 2023

inak, aj mojho manzela zacalo svrbiet - po otm, ako zacal bikovat. nebicykluje?

janinah
27. apr 2023

Skúste pretrieť s betadine a potom dať bežnú mastičku čo sa dáva deťom na zapareniny

aandrea9
27. apr 2023

Skúste gél z dubovej kôry. Mne to doporučil chirurg. Oveľa lepšie ako tie speci maste na hemoroidy.

autor
27. apr 2023

@zorkahorka nie nebicykluje práveže nič také nerobi kde by dlhšie sedel . On je skôr nonstop v pohybe na nohách veľa...

autor
27. apr 2023

@aandrea9 skúsim ďakujem pekne 🙂

autor
27. apr 2023

@janinah skúsime aj toto ďakujem. 🙂

autor
27. apr 2023

@simsalabim ďakujem pekne 🙂 skúsime aj to ..

dedax
27. apr 2023

Masticka doloproct ale je na lekársky predpis

heidy222
27. apr 2023

Máte malé deti, nemohli mrle doniesť zo škôlky?

deti95060810
28. apr 2023

najlepšie lekár... my tu môžme len hádať...moc nepomôžeme

autor
28. apr 2023

@heidy222 to ma vôbec nenapadlo ďakujem za radu

alexnina777
29. apr 2023

možno ešte vyskúšajte gáforichtíolovú masť..tá pomáha pri aj zápaloch aj hemeroidoch…