Rada pre manžela
Žienky prosím Vás radu pre môjho muža.
Pár mesiacov [ nie súvislé nonstop ) ale par mesiacov sa mu ten problém dookola vracia ...
Ako to napísať... proste ho štípe zvnútra pri vstupe do konečníka....je ňu niekedy nepríjemné aj sedieť. Pritom nemá vôbec sedavu prácu , stále fakt ze stále je v pohybe.. nepomáhajú mu ani Čipky ktoré skúša..... nejedava ani pálivé nič... samozrejme hygiena je u neho top .... neviem , chcela by som radu možno ak niekto taky problém poznáte mate skúsenosť a niečím, možno Čipky dáke iné alebo masť alebo také niečo na to co Vám alebo mužom pomohlo ? Ďakujem krásne
Aj mna napadli hemeroidy.
No treba ist na proktologiu
Z vlastnej skusenosti - mastny krem ako modra indulona moze pomoct, ak je na vine citliva pokozka a nie spominane hemoroidy.
Tiež ma to napadlo ze by mal ísť radšej na tu kontrolu
.. zajtra sa sním porozprávam... ďakujem zienky
Ja som ešte rozmýšľala ci dáka trhlina alebo niečo také tam nemôže byť a nejde sa zahojit. Ale proste keď len skúša a nič nezaberie teda niekedy zaberie len na par dni a potom zas tak neviem . Vlastne nevie co ma skusat lebo nevie co to môže byť
.. zrejme najlepšie lekár
inak, aj mojho manzela zacalo svrbiet - po otm, ako zacal bikovat. nebicykluje?
Skúste pretrieť s betadine a potom dať bežnú mastičku čo sa dáva deťom na zapareniny
Skúste gél z dubovej kôry. Mne to doporučil chirurg. Oveľa lepšie ako tie speci maste na hemoroidy.
@zorkahorka nie nebicykluje práveže nič také nerobi kde by dlhšie sedel . On je skôr nonstop v pohybe na nohách veľa...
@aandrea9 skúsim ďakujem pekne 🙂
@janinah skúsime aj toto ďakujem. 🙂
@simsalabim ďakujem pekne 🙂 skúsime aj to ..
Masticka doloproct ale je na lekársky predpis
Máte malé deti, nemohli mrle doniesť zo škôlky?
najlepšie lekár... my tu môžme len hádať...moc nepomôžeme
@heidy222 to ma vôbec nenapadlo ďakujem za radu
možno ešte vyskúšajte gáforichtíolovú masť..tá pomáha pri aj zápaloch aj hemeroidoch…

nebudu to hemeroidy? ja by som sla k cievnemu...