icon

Radšej bohatý s malým alebo chudobný s obdarením?

Dnes o 13:38

Radsej bohaty a s malym, alebo chudobny a obdareny? Dlhodoby vztah vybrat si mozes len jedneho. Koho?

Strana
z2
anonym_6ce597
Dnes o 19:08

pre niekoeho je maly daleko lepsie potesenie ako velky -takze ma all in one v tvojom pripade

anonym_933d2f
Dnes o 19:21
@doriiis

Beriem chudobného. Peniaze sa dajú zarobiť ale malý gasparko nedorastie veru

@doriiis súhlas, tiež beriem radsej chudobného, prachy si zarobím a však aj on sa môže časom vypracovať … ale bohatému sa ten kolibrík už nezväčší 😂🤦🏼‍♀️

anonym_59c3dd
Dnes o 19:22
@anonym_6ce597

pre niekoeho je maly daleko lepsie potesenie ako velky -takze ma all in one v tvojom pripade

@anonym_6ce597 Ja mam stale pocit, ze toto si nahovaraju len tie zeny ktorym zostal chlap s malym, a este im vsugeroval, ze ake su malinke, utlunke, aby boli stastne ze maju doma kabanos. A oni akoze dierku v postovej schanke. 🙄

enmery
Dnes o 19:56

Nikdy nepochopím tu priam posadnutosť veľkým penisom. Vagína medzi 9-13 cm a tu budú stále rozoberať konské choboty. Chlap na hovno, hlavne že má chobot. Bože ľudia.

anonym_59c3dd
Autor odpoveď zmazal
anonym_ce15dc
Dnes o 20:03

Bohatý 😂😂 kľudne aj s malým 😂, keď má dobrý jazyk a šikovné prsty...

enmery
Dnes o 20:04
@anonym_59c3dd
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_59c3dd 😂Pointu si úplne "pochopila". Takže tu nemá zmysel nič vysvetľovať.

anonym_59c3dd
Autor odpoveď zmazal
anonym_5f3fe2
Dnes o 20:23

Podľa toho či ta ten obdarený uživí

nyusika
Dnes o 20:33
@anonym_d46879

Kks...by som fakt rada vedela kto sa tak nudi, ze ho baví zakladat tieto primitívne diskusie 🤦🏼‍♀️

@anonym_d46879 mna viac zaujíma, prečo niekto seriózne na takéto stupidity odpoveda 😁

anonym_59c3dd
Dnes o 20:37
@nyusika

@anonym_d46879 mna viac zaujíma, prečo niekto seriózne na takéto stupidity odpoveda 😁

@nyusika Ty. A v niekolkych temach.

Strana
z2