Radšej bohatý s malým alebo chudobný s obdarením?
Radsej bohaty a s malym, alebo chudobny a obdareny? Dlhodoby vztah vybrat si mozes len jedneho. Koho?
Beriem chudobného. Peniaze sa dajú zarobiť ale malý gasparko nedorastie veru
@doriiis súhlas, tiež beriem radsej chudobného, prachy si zarobím a však aj on sa môže časom vypracovať … ale bohatému sa ten kolibrík už nezväčší 😂🤦🏼♀️
pre niekoeho je maly daleko lepsie potesenie ako velky -takze ma all in one v tvojom pripade
@anonym_6ce597 Ja mam stale pocit, ze toto si nahovaraju len tie zeny ktorym zostal chlap s malym, a este im vsugeroval, ze ake su malinke, utlunke, aby boli stastne ze maju doma kabanos. A oni akoze dierku v postovej schanke. 🙄
Nikdy nepochopím tu priam posadnutosť veľkým penisom. Vagína medzi 9-13 cm a tu budú stále rozoberať konské choboty. Chlap na hovno, hlavne že má chobot. Bože ľudia.
Bohatý 😂😂 kľudne aj s malým 😂, keď má dobrý jazyk a šikovné prsty...
@anonym_59c3dd 😂Pointu si úplne "pochopila". Takže tu nemá zmysel nič vysvetľovať.
Podľa toho či ta ten obdarený uživí
Kks...by som fakt rada vedela kto sa tak nudi, ze ho baví zakladat tieto primitívne diskusie 🤦🏼♀️
@anonym_d46879 mna viac zaujíma, prečo niekto seriózne na takéto stupidity odpoveda 😁
@anonym_d46879 mna viac zaujíma, prečo niekto seriózne na takéto stupidity odpoveda 😁
@nyusika Ty. A v niekolkych temach.

pre niekoeho je maly daleko lepsie potesenie ako velky -takze ma all in one v tvojom pripade