Rande na slepo
Zazili ste niekedy rande na slepo ? Ste si najskor len pisali spravy a nikdy predtym ste sa nevideli .
S jednym chalanom si pisem cez FB len nemam odvahu sa s nim stretnut . Nechapem ale preco.
@dadis nuz ale aj ten druhy clovek ide do toho rizika ze na živo to moze byt uplne ine ze si nesadnete... netreba hned toho druheho namotavat,len sa ako tak spoznat,nazory atd.. ci sú vobec nejake spoločné temy,nazory ,mozno konicky a tak...
@zdenkastanka vsak toto. Z fotky tazko niekoho hodnotit. Treba sa stretnut . Ci tam budu sympatie
@dadis Ale o tom je to stretnutie, že idete na ďalší level a musíte sa spoznať aj takto a zvyknúť si na seba.
A úprimne. Nikdy sa mi nestalo, že by sa mi niekto, koho som spoznal a intenzívne si s ním písal cez internet, pri reálnom stretnutí nepáčil, alebo by som si s ním nerozumel. Akože iste, možno ti nesadne tak, ako človek čaká, ako keď si všimne vonku niekoho kto sa mu páči... ale snáď osobnosť prevažuje a to aký máte vzťah medzi sebou a čo o sebe viete... Keď k takému človeku nič po stretnutí zrazu necítiš, tak asi si sa nejak pretvarovala alebo klamala sama sebe, že sa ti páči, hoc to tak nie je...
Je možné, že si nesadnú takíto dvaja ľudia, ale to na prvom stretnutí nezistíš a podľa toho ho neodsúdiš. To trvá dlhší čas, pričom sa môže stať, že zostanete len kamaráti, pretože to nefunguje. ... Ale keď si s niekym fakt dlho a intenzívne píšeš a rozumiete si... tak sa toto proste nestane. Pretože ti bude najbližším človekom. A predsa sa ti páči aj virtuálne cez fotky, tak si potrebuješ naňho zvyknúť aj v realite, aj keby ti to prišlo v realite iné, myslím vzhľad. Škaredý isto nebude.
Tak neviem, ale podľa mňa naslepo je, keď fotku predtým nevidíš a ty si predsa videla.
@bennn mozno si nevymenili fotky, ale v tom by som tiez nevidela problem. Ak si pisu dlho, tak si budu rozumiet aj osobne a ak by tam chemia nebola, tak to bude nanajvys mile stretnutie, ale sympatie tam urcite budu. Uz len osobnostne vyzarovanie bude kompatibilne a to dalsie uvidia.
@dadis
to je ta chemia...ton,vona,vyzarovanie..niekto moze byt sympaticky, ale chemia tam chyba, niekto je naopak aj sympaticky, aj pritazlivy, alebo tam moze najma chemia a nemusi to byt ten prototyp krasy, no v konecnom dosledku to z neho robi najkrajsieho cloveka...a osobnostne vyzarovanie tiez spada do chemie....
Ak Ano Tak len na verejnom mieste kde su ludia. ☺️ Kaviaren, prechadzka po centre atd. A Kludne staci na hodinu, prvy dojem spravi vela. ☺️
Bola som tak 2x (ale vzdy som mala foto dopredu), s jednym som uz 8.5 roka. Zalezi od povahy. Ja sa tazko zoznamujem, neviem, ako inak by som niekoho spoznala. Ja som ale opatrna, aj za mladi som bola. Najlepsie kamosky vedeli o stretnutiach, s kym som a kam ideme (keby som sa im dlhsie neozvala, aby vedeli). Stretnutie prebehlo vzdy niekde vonku na verejnom mieste, kde sa bezne vyskytuju ludia.

@zdenkastanka Ano, toto je na slepo, take naozaj. Nie rande cez IG, alebo FB. Ale z pisania sa sice vela dozvies, ale nespoznas cloveka tiez. Obe rande mozu mat uspech, nezatracovala by som ani jedno ani druhe...Len ja osobne nerada sklamavam ludi. A je mi luto, ak cloveka namotam a potom po stretnuti ho musim odmietnut, lebo tam ta chemia nie je. A pritom viem, ze je dobry clovek, len nie pre mna. Ja radsej zistim chemiu a potom spoznavam..potom ked dam kosom, tak na zaklade pomenovatelnych veci (nesulad v hodnotach a pod)