icon

Riadite sa srdcom alebo rozumom?

3. okt 2022

Ahojte riadite sa rozumom alebo počúvate srdce?

janetinka27
•
3. okt 2022

zavisi od situacie, ale obycajne je to kombinacia oboch

danica2711
•
3. okt 2022

prepáč, ale fakt blbá otázka, nešpecifikované oblasti rozhodovania, neexistuje všeobecne platná odpoveď, a kto tu bude vypisovať litánie o tom, kedy sa ako rozhoduje nejakému zjavne sa nudiacem anonymovi...

jallka11
•
3. okt 2022

Zavisi, o co ide🙂 Niekedy je vsak tazko pocuvat hlavu, ked ta srdce taha celkom inam🙂

sergejj
•
3. okt 2022

@jallka11 len si treba uvedomit (ak sa to da) ci je to ozaj srdce alebo len poblaznenie a hormony.

jana_eyre_2
•
3. okt 2022

Keďže si myslím že srdce pumpuje krv, nie ovplyvňuje rozhodovanie poviem že sa vždy riadim mozgom 😅

Myslím, že sa vždy treba riadiť rozumom, avšak netreba zabúdať na intuíciu a pocity, hoci je niekedy ťažké sa v nich vyznať.. tak či tak - každé rozhodnutie sice nejako smeruje človeka, neznamená to však že by sa človek nedostal tam, kde je keby sa v minulosti rozhodol inak.. dôležité je nikomu, ani sebe, neublizovat..

anabel2341
•
3. okt 2022

Čo sa týka určitých ľudí určite rozumom pretože ak by som sa mala riadiť srdcom zničili by ma a ostala by som na prázdno, ale vo väčšine sa riadim aj srdcom aj rozumom záleží od človeka aký je ako sa chová a či nie je ku mne falošný aj keď dnešnej dobe je to ťažké

lamonita
•
3. okt 2022

Súhlasím s babami, že keď si to nešpecifikovala bližšie tak ťažko radiť... takže dopĺňam, že sa treba niekedy riadiť napr aj peňaženkou☝️🤣🤣🥂🥂

athom
•
Odpoveď bola odstránená
•
germaniawerks
•
3. okt 2022

Ja srdcom a frajerka rozumom. A preto som ja s ňou a ona so mnou. Hahaha, vzlyk

miriam11
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
3. okt 2022

@miriam11 veď to, ja cítim čo mi vraví srdce ale mám pocit že musím počúvat rozum.. aj keď ja som vo veľmi ťažkej situácii, ktorú by málokto možno aj chápal, a povedal by mi, že som sialena, nech naozaj ten rozum počúvnem…

babydesire
•
4. okt 2022

Kombinacia oboch ale srdce ma hlavne slovo,,takze aj ked viem ze robim chybu ale srdce strasne chce, podlahnem mu a posluchnem srdce..ano potom pykam ale tak uz to chodi

888elizabeth
•
4. okt 2022

Ahoj, mne pomohli videá od Michala Drienika na Youtube, aby som sa viac naučila počúvať "intuíciu". Kukni si niečo od neho, možno nájdeš niečo príjemné a užitočné aj pre seba 🙂
https://www.youtube.com/channel/UCe5vImbaG00zx-...

autor
•
4. okt 2022

@888elizabeth ďakujem ti pekne pozriem to

@babydesire Práve preto sa bojím spraviť tak ako moje srdce citi… lebo viem že potom budem pykať a nechcem aby pykal aj niekto iný kvôli môjmu šťastiu…

miriam11
•
Odpoveď bola odstránená
•
autor
•
4. okt 2022

@miriam11 neviem či niekto prežíva niečo podobne, myslím si, že skôr nie. Nikdy by som nepomyslela, že ja sa dostanem do takejto situácie. Stále si však poviem, že keď nejde o život, nejde o nič. Ale cítim to, že ak nepocuvnem srdce tak cely život si budem vravieť že som sama sebe ublížila. Čo sa deje v tvojom živote?

marseillefan
•
4. okt 2022

o čo ide? dala si sa dokopy so ženáčom?

autor
•
4. okt 2022
babydesire
•
5. okt 2022

Srdcu aj tak nerozkazes...
O aky "prehresok" ide,ked pises,ze mozes svojim rozhodnutim ublizut inej osobe ?

autor
•
6. okt 2022

@babydesire ide o moje deti. Aj keď si myslím že ak by boli vychovávané v laske a vedené k tolerancii…..