Riešenie dilemy - milenec verzus partner
Toto bude chulostiva tema ale verím, že budeme ku sebe slušní. Mám partnera a mám krátku dobu milenca. Partner je takmer dokonalý muž, vo všetkom až na sex. Sexuálne spolu nežijeme, on nemá žiadne libido. Na tomto sa nič nezmení, nemusíme preto stracat čas riešením tejto veci-iné to už nebude. S milencom je veľká vášeň ale zaujíma sa o mna aj ako o ženu celkovo. Myslím, že ma dokonca miluje, aj keď to trvá len krátko. Mám dni, kedy ma to veľmi baví, cítim sa že môj život ma farby a potom príde úpadok, kedy som uplne naviazaná na partnera a najradšej by som sa vrátila v čase, a celé toto nezačala. Lenže to tak jednoduché nie je, keďže to je clovek a nie vec. Partner si toto nezaslúži ale zároveň sa o tuto oblasť života vôbec nezaujíma, ani o mna čo potrebujem v tomto ja. Stále premýšľam, čo je teda správne, partnera opustiť nehodlám, vyznie to možno ako paradox ale nakoniec vždy aj tak vidím, že on je ten naj v porovnani s ostatnými. Či sa mám teda navždy vzdať sexu? Alebo žiť takto? Bojim sa aj chvíle, kedy milenec príde na mna s tým, že chce nieco viac. Mám ho rada, je to dobrý muž ale viac od toho nechcem. A zároveň nechcem o neho prísť, ak mu poviem že sa nič nezmení a nebudeme v žiadnom kontakte. Ani neviem ako by som to stopla ak by som definitívne nadobudla ten pocit, že to musí skončiť.
@anonym_d361bf fu to by si mala problem,lebo by som ti ho hned nechala, dufam, ze nema 49 😂
@anonym_1d45bb 😅 Ty si ho radšej pekne nechaj doma. Ináč, keď si teraz napísala ten vek. Včera som pozerala "Dobre vedieť", a tam bola otázka, už neviem presne aká, ale odpoveď bola, že podľa štatistík,väčšina mužov, ktorí podvádzajú, tak ich vek končí číslom 9 🤷♀️
@anonym_17bfb7 A prečo by som mala byť s milencom? Písala som, že je to čisto mechanický a živočíšny sex, žiadne city, nič. Nemám dôvod byť s človekom, ku ktorému nič necítim, okrem vzrušenia a túžby po sexe. A to je málo na vzťah. S manželom som, lebo s ním byť chcem, on chce byť so mnou, máme 3 deti, máme všetko a ľúbime sa. Hoci je to paradox, lebo nevera a láska k sebe proste nejdu, ale to je s povolením môjho manžela. Dlho sme hľadali riešenie nášho problému, to nie je, že ja som poza jeho chrbát sexovala s niekým iným. On súhlasil s tým, že si milenca nájdem. A ak by on so mnou byť nechcel, nemusel by byť, mohol sa rozviesť, žiť si svoj život ale rozhodol sa pre túto možnosť, len aby som ostala.
@anonym_d361bf zaujímavé, snažím sa to nejako pochopiť, lebo napríklad ja nedokážem mať sex bez citov, pre mňa je telesné splynutie podmienené citmi... a ešte musím tomu človeku maximálne dôverovať, inak by som sa cítila ako keby zneužitá (a tým sa ťa nechcem nijako dotknúť len to tak proste mám)
@anonym_1d45bb 😅 Ty si ho radšej pekne nechaj doma. Ináč, keď si teraz napísala ten vek. Včera som pozerala "Dobre vedieť", a tam bola otázka, už neviem presne aká, ale odpoveď bola, že podľa štatistík,väčšina mužov, ktorí podvádzajú, tak ich vek končí číslom 9 🤷♀️
@anonym_d361bf tak dufam, ze ma iny vek ten tvoj, mozno nejaka numerologicky vacsia pravdepodobnost a zadrbava vacsinou po 40tke muzom takze kludne
@anonym_d361bf zaujímavé, snažím sa to nejako pochopiť, lebo napríklad ja nedokážem mať sex bez citov, pre mňa je telesné splynutie podmienené citmi... a ešte musím tomu človeku maximálne dôverovať, inak by som sa cítila ako keby zneužitá (a tým sa ťa nechcem nijako dotknúť len to tak proste mám)
@anonym_17bfb7 aj zena moze uvazovat ako muz, staci, ze ma trochu viac testosteronu
@anonym_17bfb7 U mňa sa to dá aj bez citu, ja mám celkovo zo sexu pôžitok aj bez citu. Chápem, že je to možno ťažké pochopiť, ale proste ľudia nie sú rovnakí, a ženy nie sú rovnaké a tak isto ani muži. Vidím, že sa tu škatulkuje, že ženy potrebujú city, skôr sa zamilujú do muža (aj keď ide len o sex) ale ver mi, že je veľa žien, ktoré vedia oddeliť city a sexuálny život.
@anonym_d361bf tak dufam, ze ma iny vek ten tvoj, mozno nejaka numerologicky vacsia pravdepodobnost a zadrbava vacsinou po 40tke muzom takze kludne
@anonym_1d45bb Má iný vek. Je oveľa mladší.
@anonym_1d45bb Má iný vek. Je oveľa mladší.
@anonym_d361bf chvalabohu 😂 inak asi tu prestanem chodit na MK, vsade sama nevera, ze aj clovek sa zacne zamyslat, kamoska to tiez doma oznamila, ale budu sa rozvadzat, zatial este spolu su, milencova manzelka to zistila cerstvo, cize poprask
@anonym_d361bf chvalabohu 😂 inak asi tu prestanem chodit na MK, vsade sama nevera, ze aj clovek sa zacne zamyslat, kamoska to tiez doma oznamila, ale budu sa rozvadzat, zatial este spolu su, milencova manzelka to zistila cerstvo, cize poprask
@anonym_1d45bb Odkedy je tu povolená anonymita, je to zaujímave čítanie. Priznávam, že aj ja som tu na MK dosť známa, preto využívam možnosť anonymity a verím, že mnoho iných užívateľov MK pravdepodobne tiež, ináč by sa nikdy nikto k nevere takto verejne nepriznal.
@anonym_1d45bb Odkedy je tu povolená anonymita, je to zaujímave čítanie. Priznávam, že aj ja som tu na MK dosť známa, preto využívam možnosť anonymity a verím, že mnoho iných užívateľov MK pravdepodobne tiež, ináč by sa nikdy nikto k nevere takto verejne nepriznal.
@anonym_d361bf fu, teraz vsetky budeme hadat kto si 😂 no jasne, anonymita zvádza na otvaranie sa hocikde
@anonym_d361bf fu, teraz vsetky budeme hadat kto si 😂 no jasne, anonymita zvádza na otvaranie sa hocikde
@anonym_1d45bb Ale nebudete, je to absolútne nepodstatné 😅
@anonym_1d45bb Ale nebudete, je to absolútne nepodstatné 😅
@anonym_d361bf hej no, len drby o kom by to clovek (ne) povedal 😇
@anonym_d361bf hej no, len drby o kom by to clovek (ne) povedal 😇
@anonym_1d45bb Čudovala by si sa a veľmi. Ale nie to som chcela, len som ti chcela povedať, teda napísať, že aj keď tu čítaš o samých neverných ľuďoch, to ešte neznamená, že aj ten tvoj je taký. Túto myšlienku treba z hlavy dostať von, nie každý muž je neverník.
@anonym_autor vies minule, bola niekde taka zaujimava uvaha a odvtedy sa na tieto veci pozeram inak.
Hlavnou myslienkou tej uvahy bolo, ze ak mas sex s inym a si v partnerstve tak dostanes od spolocnosti nalepku, ze si nevernik, ale ci sa to moze naozaj nazvat neverou, ak v partnertve sex nie je?! Lebo sucastnou zdraveho partnerstva aj manzelstva ma byt aj ta suloz, a tym, ze nam ju partner odmieta dat, je vlastne aj on neverny tomu partnerstvu...(samozrejme teraz sa tu nebavime o tom, ze niekto ma zdrav.problemy a pod...)
teraz som to len narychlo zhrnula a teraz viem, ze ma ukamenujete, ale je v tom velky podiel pravdy.
Autorka ty mas dobreho muza, ale uprimne zdrava zena, potrebuje sex, potrebuje citit vasen, lasku, nehu, intimitu ... a ked ti toto partner neda, aj ked vies, ze podvadzat je nepekne a mas pocit viny a nechces ho podviest...aj vtedy to spravis, lebo je to prirodzena ludska potreba.
Ja perspektivu v tvojom partnerstve nevidim, aj ked povahovo je to urcite super chlap, ale toto si musite poriesit.
@chalankozba Ja som vždy mala vyššie libido a môj manžel o tom hneď od začiatku vedel, ale dohodli sme sa na kompromise, že aspoň raz za týždeň. Takto nám to dlhé roky fungovalo. Prišli deti, u mňa sa chuť ešte viac prehĺbila a u neho poklesla na úplne minimum. Manžel o mojom milencovi vie. Ale keďže s milencom neudržujem žiaden iný kontakt, nepíšeme si, nevoláme si, proste minútový telefonát len kvôli tomu, aby sme sa dohodli na stretnutí a tým to končí. Vybláznime sa a koniec. Moje manželstvo to nijako nenarušuje, manžel ma rešpektuje, ja rešpektujem jeho, nehádame sa, proste je to len a len naša súkromná dohoda, že môžem mimo manželstva ale tak, aby o tom nikto nikdy nevedel, ani naše rodiny. Doma sa túlime, bozkávame, ľúbime sa. Mimo domu som divoška, ktorá ide čisto len za cieľom užiť si, s milencom sa nebozkávam, žiaden oral, proste len čisto mechanicky a živočíšny sex na uspokojenie potrieb. On je tiež ženatý, jeho žena o tom nevie a vlastne mne je to úplne jedno, aj kebyže sa dozvie, možno dostanem facku a tým to končí, moje manželstvo to nijako neohrozuje. Doma sex nemám, či on má, ma nezaujíma, keďže my sa o súkromných veciach nebavíme, vlastne skoro vôbec sa nebavíme. Som spokojná ja, je spokojný manžel, že nemá doma podráždenú a nespokojnú ženu. S milencom som už skoro 5 rokov. S tým istým. Ale musela som ho veľa naučiť a určiť jasné pravidlá, hlavne, aby jeho žena na to neprišla, lebo muži sú v tomto prosté blbci, ale vzal si mojích pár rád k srdcu a ako som spomínala, za 4 roky sa to zatiaľ jeho žena nedozvedela.
@morpheuss
@anonym_d361bf dakujem za uprimnu odpoved. A kde sa ti podarilo nadviazat takuto znamost?
Paradoxne je frustrujuce pre mna ze ked som navrhoval ozivenie v sexe doma som dostal odpoved ze mam ist za stetkami pokial mi to nestaci. Inak povedane clovek neprezije to co potrebuje pre svoju sexualitu a ano tak ako to pises je dlhodobo udrzatelne nakolko su jasne povedane veci. A zavidim ti. Najhorsie je zit zivot a nezit ho naplno lebo druhy to odmieta. Este najst tebe podobnu druhu zenu. Nie je podla mna takych vela a paradoxne u mne sa znasobila tuzba po sexe po 35. Zial iba u mna…..
@chalankozba Ja som vždy mala vyššie libido a môj manžel o tom hneď od začiatku vedel, ale dohodli sme sa na kompromise, že aspoň raz za týždeň. Takto nám to dlhé roky fungovalo. Prišli deti, u mňa sa chuť ešte viac prehĺbila a u neho poklesla na úplne minimum. Manžel o mojom milencovi vie. Ale keďže s milencom neudržujem žiaden iný kontakt, nepíšeme si, nevoláme si, proste minútový telefonát len kvôli tomu, aby sme sa dohodli na stretnutí a tým to končí. Vybláznime sa a koniec. Moje manželstvo to nijako nenarušuje, manžel ma rešpektuje, ja rešpektujem jeho, nehádame sa, proste je to len a len naša súkromná dohoda, že môžem mimo manželstva ale tak, aby o tom nikto nikdy nevedel, ani naše rodiny. Doma sa túlime, bozkávame, ľúbime sa. Mimo domu som divoška, ktorá ide čisto len za cieľom užiť si, s milencom sa nebozkávam, žiaden oral, proste len čisto mechanicky a živočíšny sex na uspokojenie potrieb. On je tiež ženatý, jeho žena o tom nevie a vlastne mne je to úplne jedno, aj kebyže sa dozvie, možno dostanem facku a tým to končí, moje manželstvo to nijako neohrozuje. Doma sex nemám, či on má, ma nezaujíma, keďže my sa o súkromných veciach nebavíme, vlastne skoro vôbec sa nebavíme. Som spokojná ja, je spokojný manžel, že nemá doma podráždenú a nespokojnú ženu. S milencom som už skoro 5 rokov. S tým istým. Ale musela som ho veľa naučiť a určiť jasné pravidlá, hlavne, aby jeho žena na to neprišla, lebo muži sú v tomto prosté blbci, ale vzal si mojích pár rád k srdcu a ako som spomínala, za 4 roky sa to zatiaľ jeho žena nedozvedela.
@morpheuss
@anonym_d361bf vieš čo? rozmýšľam, či by som ja bol ochotný ísť do niečoho takého a síce som tu najväčší k**ík, ale aj napriek tomu by som pravdepodobne odmietol.. na môj vkus je to príliš neosobné. Mne sa páči ilúzia, že počas tých pár hodín spolu sme ako pár po všetkých stránkach... i keď to potom nepresahuje mimo. Hovorí sa tomu girlfriend experience 🙂 Ale good for you, že si to užívaš... a máš môj obdiv za to, že to máš doma vykomunikované a schválené.
@anonym_17bfb7 A prečo by som mala byť s milencom? Písala som, že je to čisto mechanický a živočíšny sex, žiadne city, nič. Nemám dôvod byť s človekom, ku ktorému nič necítim, okrem vzrušenia a túžby po sexe. A to je málo na vzťah. S manželom som, lebo s ním byť chcem, on chce byť so mnou, máme 3 deti, máme všetko a ľúbime sa. Hoci je to paradox, lebo nevera a láska k sebe proste nejdu, ale to je s povolením môjho manžela. Dlho sme hľadali riešenie nášho problému, to nie je, že ja som poza jeho chrbát sexovala s niekým iným. On súhlasil s tým, že si milenca nájdem. A ak by on so mnou byť nechcel, nemusel by byť, mohol sa rozviesť, žiť si svoj život ale rozhodol sa pre túto možnosť, len aby som ostala.
@anonym_d361bf konecne normalny par, ktory vedel vyriesit problem k spokojnosti oboch bez zahmlievania a klamstva medzi partnermi 👏🏻 gratulujem
@anonym_d361bf vieš čo? rozmýšľam, či by som ja bol ochotný ísť do niečoho takého a síce som tu najväčší k**ík, ale aj napriek tomu by som pravdepodobne odmietol.. na môj vkus je to príliš neosobné. Mne sa páči ilúzia, že počas tých pár hodín spolu sme ako pár po všetkých stránkach... i keď to potom nepresahuje mimo. Hovorí sa tomu girlfriend experience 🙂 Ale good for you, že si to užívaš... a máš môj obdiv za to, že to máš doma vykomunikované a schválené.
@morpheuss ak by boli par po vsetkych strankach bol by to koniec povodneho vztahu, jedine, ze by ti toto iste robila tvoja zena a navzajom by ste si boli neverni a vyhovovalo by vam to zit dvojity zivot
@anonym_d361bf dakujem za uprimnu odpoved. A kde sa ti podarilo nadviazat takuto znamost?
Paradoxne je frustrujuce pre mna ze ked som navrhoval ozivenie v sexe doma som dostal odpoved ze mam ist za stetkami pokial mi to nestaci. Inak povedane clovek neprezije to co potrebuje pre svoju sexualitu a ano tak ako to pises je dlhodobo udrzatelne nakolko su jasne povedane veci. A zavidim ti. Najhorsie je zit zivot a nezit ho naplno lebo druhy to odmieta. Este najst tebe podobnu druhu zenu. Nie je podla mna takych vela a paradoxne u mne sa znasobila tuzba po sexe po 35. Zial iba u mna…..
@chalankozba skoda, ze sa jej nechce nieco zmenit a myslim, ze po jej odpovedi, by ti asi tie stetky nepredychala
@anonym_537e60 zdá sa mi ,že nie je taká možnosť.....
@ucholacik tak sa pytaj tu ...
Niektoré ženy majú z pekla šťastie , aj super chlap, aj milenec.... Čo ja zle robím....
Niektoré ženy majú z pekla šťastie , aj super chlap, aj milenec.... Čo ja zle robím....
@merlinja 😂 že najhorsie je chlap na hovno a milenec v nedohlade
@anonym_autor Ked nefunguje sex, tak ten vztah je o nicom. Myslim si, ze pozera na teba, ako na kamaratku, a nie ako na zenu. Nevzrusujes ho, nie si sexy pre neho, iba tahas s nim cas. Ak nemate deti, tak je na cas ,aby si od neho odisla. Naco tak trapit? Nema zmysel 😞
@chalankozba Na zoznamke, tam je takých mužov neúrekom. Len treba dobre vyberať. A hlavne hľadať takého človeka, ktorý to má nastavené rovnako ako ty, bez zásahu do súkromia. My sa napríklad ani na ulici nepozdravíme, keď sa vidíme, proste absolútne nič. Dvaja cudzí ľudia na verejnosti, milenci v súkromí a takto mi to vyhovuje.
@morpheuss Každému vyhovuje niečo iné. Mne tak ako to mám, tebe zase ináč a mnohým ľuďom zase úplne nejako inak. Je to vec dohody, vec pováh a charakteru človeka. Hoci môj manžel o tom vie, nikdy sa ma na to nepýta. Jeho mrzí, že ma nedokáže uspokojiť, ja to viem, rozprávali sme sa o tom už veľakrát, sám prišiel s myšlienkou, aby som si našla niekoho, kto moje potreby a túžby uspokojí.
@anonym_autor na tvojom mieste sa s partnerom rozidem a nechám si milenca a skúsim s ním vybudovať normálny vzťah, ak teda bude mať záujem. Neviem teda, čo na tom partnerovi tak strašne miluješ, lebo intimita je práve to, čo odlišuje partnerstvo od priateľstva. Skús sa nad tým zamyslieť. On vôbec nie je dokonalý, ako muž je v podstate veľmi neschopný.
@anonym_autor ja to mám presne tak isto s manzelkou...jej to stačí max raz za mesiac, debat na túto tému bolo niekoľko bezvýsledne ..je to ako keď niekto nemá rád zeleninu a nútis ju jesť..frustrácia prešla k nájdeniu milenky,našťastie medzi nami nieje nič viac ako kamarátstvo a sex
@anonym_60a93f ja s manželom. Ked mame sex je to skvele no on velmi nema iniciatívu. Vraj mu to nenapadne. Rovnako mávam velmi malo orgazmu, mam pocit ze mu na mojom uspokojení nezáleží, napriek tomu ze tvrdí opak. Orálny sex robim iba ja. Debát aj hádok bolo neúrekom bez zmeny. Je pragmatik, nieco ako romantika mu velmi nehovorí. Mrzí ma to, pretože kvalitný sex mi strasne chyba a som z toho nešťastná. Je pravda ze mame dve male deti a sme unavení, no ja aj po celej noci predojcenej by som chcela. Uz som z toho velmi frustrovaná a znechucuje mi to cely vzťah.
@anonym_autor prežívam niečo veľmi podobné, ale môj partner nie je ani dobry, ani chápavý, skôr nervak výbušný....sex sme mali skvelý, teraz tak raz za mesiac. Takže áno, tiež som našla inde skvelý sex a tiež je namotany. Chcem to ukončiť s partnerom, no sme veľa rokov spolu a nejde to ľahko...
@anonym_60a93f ja s manželom. Ked mame sex je to skvele no on velmi nema iniciatívu. Vraj mu to nenapadne. Rovnako mávam velmi malo orgazmu, mam pocit ze mu na mojom uspokojení nezáleží, napriek tomu ze tvrdí opak. Orálny sex robim iba ja. Debát aj hádok bolo neúrekom bez zmeny. Je pragmatik, nieco ako romantika mu velmi nehovorí. Mrzí ma to, pretože kvalitný sex mi strasne chyba a som z toho nešťastná. Je pravda ze mame dve male deti a sme unavení, no ja aj po celej noci predojcenej by som chcela. Uz som z toho velmi frustrovaná a znechucuje mi to cely vzťah.
@anonym_604d4d mám to tak isto pričom ten jeden mesačný sex s manželkou ja to volám "údržbový sex" je v pohode a vždy jej orgazmom(vzájomným), ale ona má strašne nízku chuť oproti mojej, vedel by som fungovať ešte na 1x týždenne ale pre ňu je to sci-fi, bohužiaľ rozdielne libido vo vzťahu vedie k veľmi veľkej frustrácii a nešťastiu, pre teba o to horšie že si žena ..kedze väčšinou takto trpí muž
@anonym_604d4d mám to tak isto pričom ten jeden mesačný sex s manželkou ja to volám "údržbový sex" je v pohode a vždy jej orgazmom(vzájomným), ale ona má strašne nízku chuť oproti mojej, vedel by som fungovať ešte na 1x týždenne ale pre ňu je to sci-fi, bohužiaľ rozdielne libido vo vzťahu vedie k veľmi veľkej frustrácii a nešťastiu, pre teba o to horšie že si žena ..kedze väčšinou takto trpí muž
@anonym_60a93f Ano ja som z toho na prášky. Vecne nervozna vsetko ma vytočí hlava ma boli. Muž ma 41 žiaden zdravotný problem. Priťahujem ho vraj. Podla mna vyzerám dobre starám sa o seba na to ze som 4 mes po porode dala som sa na pôvodnú váhu aj cvičím ked je cas. No neviem kde je problém, najradšej by som si nasla milenca, ktorý by bol moj manžel akurat nadrzana verzia 😃 a ako to takto zvládate? Nehadate sa? Ako je možné ze manželke nevadi ze ti to chyba?

@anonym_autor