icon

Riešenie frustrácie vo vzťahu: Potreba na milenku?

vampir00
29. sep 2024

Ahojte dievčatá, chcel by som sa zdôveriť a hádam si aj nechať poradiť - žijem sporiadaný život s manželkou, ktorú naozaj aj po 9 rokoch manželstva strašne milujem a máme spolu 2 deti. S manželkou si rozumieme hodnotovo, osobnostne, pri výchove detí a dokonca aj v sexe. Sme vnímaví jeden k druhému. Ale deti (7r a 5r) sú strašne naviazané na manželku a často s ňou spia v posteli - tým dosť trpí náš sexuálny život. Mne sa so všetkými v našej (hoci aj veľkej) posteli spí veľmi zle, mám ľahký spánok, deti spia na "hviezdicu" skoro vždy v noci kopu a často sa zobúdzam na úplnom okraji postele tesne pred spadnutím - nevyspím sa dobre. Často rezignujem a idem spať do detskej izby - ktorá je paradoxne prázdna. Vinu kladiem na manželku, že nevie rázne deti odrezať a zanechať ich v detskej. Na druhej strane mám potrebu na sex 1x denne, maximálne 1x za tri dni. Ale manželke stačí 1x za týždeň a častejší kontakt nepovažuje za dôležitý. Keď k tomu dôjde, tak je to super. Ale je to pre mňa málo, strašne tým trpím a som frustrovaný. Keď boli deti malé, tak som to chápal a snažil sa to nejako prečkať. Ale deti už malé nie sú a mňa to rozožiera vo vnútri. Mám šialené myšlienky a chcem/potrebujem sex. V poslednej dobe mám čierne myšlienky na iné ženy. Viem, že je to nesprávne, sám som z toho nesvoj, lebo máme vzťah založený na dôvere a určite to nechcem takto primitívne pohnojiť. Ale neviem si pomôcť ... tie myšlienky vychádzajú z môjho vnútra a aj keď mi moje rácio hovorí, že to nie je správne ... neviem si pomôcť. Je to čim ďalej tým neúnosnejšie. Naozaj nechcem aby to zle dopadlo a celý život by som si to vyčítal. Čo by ste poradili? Vzťahovú komunikáciu máme na dobrej úrovni - manželke o svojom nedostatku so sexom hovorím opakovane - ona už to ani nechce počúvať. Som bezradný.

lubossi
30. sep 2024

@anketkarka asi sa tu teda na konci zhodneme ze pre pokoj v rodine bude tá milenka asi najlepšie riešenie 😊

petracandle
30. sep 2024

@hefo súhlasím s tebou, ale by si sa čudoval koľko paradoxne chlapov to má inak súdiac podľa množstva diskusií, že chlap si radšej pozrie péčko a urobí sa sám a sex so ženou opakovane vyslovene odmieta. Takže netreba zovšeobecňovať.

grof_monte_christo
30. sep 2024

Neviem preco mam ten pocit, ze problemy ako riesi teraz autor, su hlavne vo vztahoch, ktore su velmi pevne vo svojich zakladoch, kde sa dvaja ludia vedia porozpravat a dohodnut na podstatnych veciach. Ako keby zena mala prilis velku istotu, ze jej muz by ju nikdy nepodviedol alebo neopustil rodinu. Preto su schopne zajst az do krajnosti. V tomto pripade autorku nechapem, lebo ten sex raz tyzdenne je dobry, inak by som rady typu ved sa premoz nerozdavala. Staci tak malo, aby bolo tak dobre pre vsetkych. Kadejaki burani su na tom so sexom lepsie.

3princezne
30. sep 2024

Ja ti to poviem uprimne, ako to citim. Si chuj a slaboch, asi s nevyburenymi hornonmi. Uprac si to v hlave. Moj muz spi s detmi 5r a 7r. A ja v druhej izbe s 2r. Nie, nemoze za to zena, proste niektore deti su take kontaktne, potrebuju pritomnost rodica. A to pisem ja, co by som najradsej spala len s muzom v posteli, nie s detmi. A sex 1x tyzdenne? Ved to je ako vyhra pri 2 malych detoch. Ani nevies, ako sa mas vlastne dobre

slavka1988
30. sep 2024

@3princezne sex 1 x týždenne je výhra? Ako tiež mám tri deti našich teda veľké rozostupy ale 1 x týždenne by mi bolo málo a nejde o samotný sex ale ten akt bozkov mojkanie sa to by mi chýbalo ,veď za to že sa narodili deti to neznamená že sme už len rodičia ,predovšetkým sme my dvaja lebo deti vyrastu a sex tiež netrvá hodinu žeby sa to ,,nedalo stihnúť ,,

anketkarka
30. sep 2024

@lubossi tak na tomto sa nezhodneme. Ja by som urobila všetko pre to, aby manželka dostala chuť. Neviem si predstaviť v takom peknom vzťahu, ako autor vykreslil, aby to nebolo možné ,,rozchodiť" k všeobecnej spokojnosti. Riziko, že milenka by mala fatálne následky, je veľmi veľké. To by som potom povedala, že ani on si neváži čo má ani ona. Ona podceňuj sex, jemu extrémne ide na mozog nedostatok.

milos81
30. sep 2024

@3princezne 🤦‍♂️ prepáč, ale toto je ozaj divné, myslím tú frekvenciu

lubossi
30. sep 2024

@anketkarka no ak nema chut/potrebu tak jej moze dohovarat kolko chce. Mozno sa par krat premoze (na silu), ale nevidim to ako dlhodobe riesenie. Ak si najde podobne situaovanu milenku co ma doma nedostatok ale nechce kvoli tomu opustit rodinu tak je to dvojita vyhra. Ale chapem tvoju pointu.. z blata do kaluze

bruno1
30. sep 2024

@lubossi Takéto riešenie ti tu ženy neodobria.Každá sa predsa dokáže v cítiť do role jeho manželky ,ak by to bolo naopak,milenec je už dávno odobrený.Čítaj príspevok vyššie,manžel nechce sex ,mám milenca.

karolinakr
30. sep 2024

no dobre, dajme tomu, že si najde milenku a splnia sa všetky jeho sny, bude spokojný, milenka zrejme tiež, ked je v nevydarenom vzťahu, ale môže to prasknúť a nemusí..a podla toho, čo tu čítam, žiadna neveru neodpúšťa, čiže s velkou pravdepodobnosťou sa bude chcieť rozviesť alebo sa odsťahuje aj s deťmi..a myslíte si, že bude chcieť v tej chvíli počúvať. že všetko to bola jej vina, lebo nechcela častejšie sex? uzná tento argument? povie, že oh ano, vlasnte ja som na vine, prepáč mi? je reálne, že takto zaregauje? zo 100 žien možno jedna aj to nie je isté..tak ked ti tu chlapi odobrili neveru, daj si sakra bacha, aby si nebol prichyteny, lebo tvoja žena si v tej chvíli sypať popol na hlavu nebude

karolinakr
30. sep 2024

preto som hovorila, že ked už je to takto kriticke, mali by si obaja partneri vyjadriť k danej situacii a pozrieť sa do svojho vnutra, lebo potom sa sype lavína a už to nikto nezastaví

fantaghiro21
30. sep 2024

@jozeffezoj ku všetkým tým dristom to skrátim a napíšem ti tvoju citáciu
Písal si :" Od začiatku stačilo napísať nech trochu sa chlapec ukludni a ona keď tak nech sním nemusí mať sex ale využije inú formu na ktorú jej zas toľko energie netreba...."

Tak prečo si svoj prvý komentár začal utokom? Prečo si nenapísal takúto radu a útočil hneď na všetky ženy,aké sú po manželstve hnidy bez nejakej chuti do sexu...
Nerieš svoje komplexy tým,že sa snažis iných ponižovať
Ak máš nahovno život, nebodaj manželku rodinu, nejaké problémy,ale rieš si to . nájdi psychológ, psychiatria, manželku poradňu.
Ale nikto nemôže za stav,aký máš doma ...môžeš si za to sám,aj keď si prehnane namyslený a egoisticky....

fantaghiro21
30. sep 2024

@bruno1 takže ak tvoja partnerka, manželka si nájde milencami,v konečnom dôsledku zachraňuje manželstvo.
Potom jej budeš si myslím ešte vdacny
Autor opisuje akoby mal idilicke manželstvo.
Prečo sa hneď musí hrotit situácia a hľadát milencov?hlavne aj podľa autora je všetko ok okrem sexu?
Autor je ale tutmak .nič ani pri malých deťoch neriešil.cakal....
Na čo sakra čakal?
Pretiahnem ženu hoc kde aj keď mám malé dieťa a spí....
Veď to druhé 5r dieťa tiež nejakým spôsobom musel splodiť...a na druhej strane zv rodine chýba chlapska ruka ,..
Jeho výchova, názory,autorita.ale pán velomozny splodi decko a výchova detí je na manželke.nemaju potom pevné mantinely.
Manželka vygrcnuta...ale môže byť všetko úplne inak.niktl nevie,kým sa nerozprávajú ako dospeli ľudia ...ale v dnešnej dobe je jednoduchšie hľadať milencov ako zachraňovať.
A potom aj tie deti trpia ...
Ak v rodine nie je násilie,týrania,alkohol,narcisticke chovanie,prečo to hneď hrotit?
Lebo trucovito pôjdem za milencom aby zachránil môj stav a na koniec človek zistí,že je to blbosť.....
Nemám rada takéto riešenia ....

bruno1
30. sep 2024

@fantaghiro21 já som len porovnal dva príspevky ,hneď pod sebou ,kde manželka čo má milenca je za tú dobrú ,veď sa snažila riešiť a tak mu treba paroháčovy a tu "Nech ťa pan Boh opatruje a všetci svätí keď ju podvedieš "A riešenie málo sa snažíš ,málo diskutujete a je to vlastne tvoja chyba.Podvedome ste sa v cítili do role jeho manželky ,veď nikto nechce byť podvádzaný.Já osobne som vždy neveru odsudzoval a odsudzujem a nikdy som nebol neverný za 25 rokov manželstva .Príležitostí som mal veľa a aj v manželstve sme mali dve veľké krízy .Všetko je o osobných hodnotách .Keďže autor zatial manželku nepodviedol ,tak to už ani neurobí ,aj keď mu to tu neiktorí doporučujú .

karolinakr
30. sep 2024

@bruno1 tu je problem, že strana, ktora nenaplna partnerove/kyne potreby nechce komunikovat, nechce, nevidí v tom problém..tak jake chceš riešenie? žena si to ma robit rukou sama alebo sa stať mniškou a chlap ide za milenkou..proste mna vytača, ked nejaky chlap sexuje raz za mesiac a ženam sa odporúča, aby to akceptovala pre dobro v rodine a hladela na jeho milu povahu, a ti čo maju vyššie libido môžu aj zhorieť..by som kopla takého s jeho úžasnou povahou

anketkarka
30. sep 2024

@lubossi neviem. Ale keby som chcela manželku navnadiť a urobiť jej chuť, tak isté do nej nehučím. Skôr sa snažím ,,zbaliť ju" na to, čo viem že má rada, čo ju dokáže rozpáliť. Každá žena to má inak, ako v tom filme, ktorý som tu vyššie už spomenula.

fantaghiro21
30. sep 2024

@bruno1 podvedome si sa vcítil do role autora.
Ja som myslím niekedy až moc úprimná a kritická.a nenadrzam nikomu.
Autor nediskutuje ani v tejto debate....
Ak sa človek nepýta nic nezistí a ťažko sa vcíti do ich manželstva.
Potom som viedla diskusiu s Jozefom, ktorý si myslí,že akékoľvek zisťovanie je vlastne skatulkovanie.lebo tie ženy fuj fuj hnidy bez chuti na sex ...

Nie!či si to človek prizná alebo nie,všetko so všetkým súvisí..
Nie je to o tom,že mi partner ogabe dom a ja na oplátku mu otrcim nohy .takto by to nikdy nikde nefunguvalo.
Všetko je o tej snahe budovať vzťah,naďalej sa spoznávať,naďalej rásť,naďalej spoločné snažiť riešiť rodinné záujmy, manželské,deti! A podľa toho čo autor pisal,tak deti sú zo 100% v matkinej starostlivo.a tu je podľa mňa kameň úrazu.
Nemajú mantinely,skáču po hlavách,spia v manželskej posteli,čo už dávno mali spat v detskej izbe....
Ak manželia neboli niekoľko rokov len tak na rande ,na koncert proste hoc kedy aj v tej posteli,bez detí,ako majú budovať ten vzťah?

Mne je to strašné divné...nikomu to neprišlo divné?
7r autor vydrží so sexom 1x za týždeň....a po 7r akoby ho zmrvilo ,zrazu chce viac...ja neviem...
Mala som 2 rizikové tehotenstva,kde sme museli abstinenovat .ja som síce malá zo začiatku takú chuť,že by som stále skákala,ale nemohla .ale zvykli sme si...
Zvyknúť sa dá na kadečo....
Len je mi divne,že autor nerobil nič....čakal....
Samozrejme je ,keď žena je po pôrode,dať jej čas na nejaký čas kým sa aj nejak zladia s dieťaťom.ale na čo sakra čakal potom.?
Mne sa ale stále zdá,že nechal vsekto na manželku.starostlivot.a čakal.
A teraz si dupe nohami a chce zmenu.
Aku zmenu spravil on?zaujíma sa o tú ženu,aby sa necítila len ako sexuálny objekt a rohozka a tam to končí?
Áno,muži sú predsa pudovejsi a sexu vyžadujú viac..ženy sú citlivejšie.ale preto treba snahu o ten kompromis, poprípade riešiť,čo má za následok abstinenciu....ale nie.Ideme hneď do milencov....

Možno samotná manželka má milenca,neľúbi ho .ale to vôbec nevieme,pokiaľ človek nerozvije tu debatu....
Ešte ako sa vraví,muži by radi stretli ženu,ktorá má rada sex, kedykoľvek,v každom veku
Az keď takú stretnú,potom jej nestíhajú a je problém....

bruno1
30. sep 2024

@fantaghiro21 Ono je to tak:Muž keď má dostatok sexu(prázdne vajcia)tak je milí a ochotný pre partnerku urobiť čo koľvek.Žena keď má dostatok pozornosti nehy aprejvy lásky, je ochotná k sexu o poznanie viac ,ako keď to nemá.A potom príde špatný týžden ,dajme tomu v práci a je tu problém . Žena je unavená a podráždena a sex odmieta ,no nič manželovy nepovie .Muž je bez nálady je podráždený lebo nemá sex a vrčí po manželke ,tá je nahnevaná preto že v práci na hovno a ešte a j muž po nej šteká a atď. atď .nemá to konca kraja .Začarovaný kruh .Komunikácia nulová ,veď mne sa ubližuje .Dotoho fešný ,fešná kolegyňa kolega a prúser veľký jak Brno .

fantaghiro21
30. sep 2024

@bruno1 a co si myslíš,veď normálny život, manželsky.
Ak človek si bral toho druhého,len keď bude mať pravidelne vyprazdnene vajcia ako sa mu páči,a ak náhodou sa odbočí z pravidelnosti ,tak ideme hľadať náhradu....
Tak taky lacný slaboch,toho druhého skutočne nemiluje a nemiloval.... čisto egoizmus....v dnešnej dobe veľmi moderné vykašľať sa na nápravu a hľadať uvoľnenie inde.Hlavne,keď ten vzťah aspoň podľa opisu nevyzerá úplne na zahodenie....
Slaboch ten,kto v takejto situácii uvažuje...

A je mi jasné,že je to príklad...platí to často aj opačne...
Ale do prčic ak sa náhodou raz za čas odbočí zo štandardu ,aj keď ten štandard v prípade autora trvá (asi)7 r,pre hoc aké dôvody,ideme hneď situáciu hrotit?
Pre mňa je úplne logické,pochoptelne,že v čase chodenia som mohla mať sex tak 5x do dňa ...
Aj keď už v tom čase som mala veľa povinností,prácu,VS....
Človek z logickych, praktických ani akýchkoľvek dôvodov nevydrží mať také naivne zalaskovane tempo ako pred manželstvom.
Ale tu čítam mužov "chcel by som aby to bolo také,ako pred manželstvom, deťmi"
No jasné,že sa všetko dá ,ak predá deti,nebude sa nebodaj starať o umierajúcich rodičov,nebude sa starať o dom, tak sa da....
Ale samozre,aj v manželstve sa dá vsekto dokázať tak,aby to vyhovovalo onom
vykorčuľovat v návale všetkých povinností ...

Ale tu budú niektori muži hrať ,nech si naozaj nájde milenku.ale keď človek všetko otočí na nich,joooooj to uz je problém neakceptovateľné.takych tu máme hercov,však že...
Mňa to fakt hnevá,že v dnešnej dobe nie je ani snaha bojovať o tie vzťahy, ktoré je možné zachrániť..ak tam je rešpekt,úcta,láska,z časti harmónia...
Nie je to moderné.... žiaľ

jozeffezoj
30. sep 2024

@fantaghiro21 čiže ty tu neskatulkujes nikoho ze?
To už je v poriadku. Takže ti radim to isté. Neviem prečo sú automaticky všetci muži tiež podla tvojich vyjadrení. Za psychológom q psychiatrom si laskavo posielaj niekoho iného. Živá dokonalosť

zuzanita1609
30. sep 2024

@jozeffezoj pán Jozef a ako by si to riešil ty? Či ako si spomínal,pred 50timi rokmi? ...chlap príde z maštale a je mu jedno...? 🤭

grof_monte_christo
30. sep 2024

@fantaghiro21 Ale aj žena musí vziať do úvahy, že keď si berie za muža, ktorý je dost sexuálne založený a naučený na rôzne dobrodružstvá, tak mu to bude chýbať. Autor píše, že akceptuje, že jeho žena ma rada sex už len v manželskej posteli a je za to rád. Mne sa zdá, že je viac otvorený kompromisom ako jeho žena. Sex 2x týždenne v posteli nie je žiadna prehnaná požiadavka.

jozeffezoj
30. sep 2024

@zuzanita1609 určite nie. Nebudem to vysvetľovať, snáď tomu chápeme.

fantaghiro21
30. sep 2024

@jozeffezoj ach tá ješitnosť, vzťahovacnost..
Čítaš aj niekedy poriadne alebo pri tebe človek musí šúchať nohami.?
A prečo je psychológ a psychiater niečo zle?
Je to výborná príležitosť ako sa zlepšiť, budovať seba , zlepšiť svoje duševné zdravie,napraviť seba a svoje manželstvo.tak isto aj manželská poradňa.....a ak človek trpí nejakou depresiou, nechuťou atď atď...
Vieš, koľko ľudí navštevuje psycholoha, psychiatra,o ktorých by si ani nepovedal? Lebo vo verejnom živote sú úplne normálni? nevieš,lebo hneď všetko berieš nedotklivo,ako by ti chcela niekto zle.co sa ti také stále v živote,že vo všetkom vidíš útok?
To ,že niekto chodí k psychiatrovi, neznamená že si hneď trieska hlavu o stenu,hupe sa na zemi a žije v inej dimenzii...
Ja ti neviem Jožko....ale ako uznas....

zuzanita1609
30. sep 2024

@jozeffezoj tak? Rada by som vedela,ako sa tento problém dá vyriešiť,keď pár spolu nekomunikuje,tam musí prísť nestranná a najlepšie cudzia osoba-najlepšie odbornik 😉.

fantaghiro21
30. sep 2024

@grof_monte_christo no a je taký autor ,či nie?
Lebo ja veľa info neviem aj keď som sa snažila zistit
Mne to pripadá,že všetko im klapalo,až kým neprišli deti a niečo sa stalo...ale nechcú to riešiť.bud jeho manželka Alebo autor, ktorý "čakal"
Manželská buď mA milenca,odpor voči mužovi,alebo len vyhorenie....

Brať si niekoho,kto má iné predstavy minimálne o sexe je uviazať si slučku na krk..ale to nebol myslím autorov prípad.ci nakoniec je?
Aspoň sa tak prezentoval...že všetko bolo alebo je super,až kým neprišli deti....

bruno1
30. sep 2024

@karolinakr Ale tu je práveže autor ten ,čo chce viacej sexu.To si to má teda robiť sám rukou,keďže manželka nič meniť nechce a ani diskutovať.A ešte je tu za zlého ,lebo uvažuje nad milenkou,aj keď manželku nepodviedol.V príspevku nad nim píše žena vlastne to isté ,len v opačnom garde a dokonca už milenca má a manžela podvádza a komentáre sú teda dosť odlišné.

zuzanita1609
30. sep 2024

@bruno1 prosím ťa,raz za týždeň sex je u niekoho sviatok. Ak žijú spolu a majú deti,je to fakt pre niekoho sviatok 😁. A ak ti furt okolo "trilkuje",že malo sexu, málo pozornosti,ak sa o seba nestará,len ľahne smradľavý,ufnukaný do postele,tak sa ani nečudujem.

karolinakr
30. sep 2024

nakoniec sa zistí, že vlastne manželka je ta, ktora podvadza a ma milenca, preto nechce s autorom prispevku sex, a bum, sme nahratí...on sa hra na moralneho a dostane takéto poĎakovanie
to by bola docela prdel

grof_monte_christo
30. sep 2024

@fantaghiro21 No áno, podľa autorovych vyjadrení mali pred deťmi pestrý sexuálny život, inak by si ju autor asi nevybral za manželku.
Autor nepíše, že teraz je ich sexuálny život zlý, ide o frekvenciu. Byt jeho ženou, začnem používať hlavu. Ze muž, ktorý je naučený na dobrý sex, sa s týmto nezmieri a blikali by mi všetky kontrolky, keby na to začal apelovat. Tak si mala vybrat za muža niekoho s nižším libidom a boli by obaja spokojní.