Riešenie hádky kvôli účesu: Čo robiť ďalej?
Ahoj baby,tak uz neviem ako v tomto dalej....
Priatelka sa ma v nedelu vecer spytala túto otazku: ze co by som povedal nato keby sa dala ostrihat plus pridala tri fotky ako by to asi chcela a ze ktory strih by sa mi pacil. Tuto informaciu som teda zobral ako fakt povedal som ze uces 1 a 2 by bol celkom fajn a potom to vypuklo...JE MI JEDNO CO MA NA HLAVE - NEZALEZI MI NA NEJ- MAM JU RAD LEN AKO PSIKA-..... naco som sa jej snazil odpovedat tym ze ci bude mat dlhe alebo kratke vlasy stale ju milujem rovnako to som sa jej snazil povedat vo viacerych variaciach ale s tymto istym vyznamom ze ju predsa milujem ale chvilami som mal pocit ze cim viacej sa snazim jej vysvetlit co som tym chcel povedat tym to bolo horsie.kedze sme od seba 150km a sme teda v telefonickom kontakte tak pondelok prebehol velmi chladno z jej strany ja som jej napisal prvy ale priebeh bol taky isty ako v nedelu vecer s naslednym celodennym mlcanim v utorok som skusil teda aj ja vydrzat teda v nekomunikacii a cely utorok presiel teda bez komunikacie,vcera som to rano nevydrzal napisal som jej snazil sa byt milý ,ze nechcem aby sne sa hnevali,ale ona ze sa chce hnevat takze som si znova precital ze mi je jedno ako vyzera atd,vecer som jej poprial dobru noc a dnes rano mi prva napisala dobre ranko❤🌞😘 (tak ako ked bolo vsetko v poriadku) co som samozrejme opätoval este sme si navzajom popriali pekny den❤ a mal som pocit ze sme na dobrej ceste,cez den kedze sme kazdy v lraci prebehlo par sprav ale vecer ked som jej napisal ze je moje srdiecko tak mi zase zacala posielat iba nahnevane smajliky a roztrhane srdce -naco som jej ja poslal cele a ked som uz potom chvilu nic nepisal tak sa ma opytala ze ci sa budeme hrat na mlcanie......
Poprosim vas o radu ako dalej lebo ja uz neviem....ja viem ze uces je pre zenu citliva tema ale az takto?
Dakujem
Asi ste ešte v hádavej pozícii neboli a možno to vyvolala len preto, aby videla ako sa budeš správať :D alebo len chce kvety :D pošli jej donášku kvetov do práce, vybavené :P
@stalin koľko máte obaja rokov ?
@stalin 🙂🙂🙂 na to ináč neviem zareagovať. Ja mať takú polovičku tak si hlavu obijem. Tak zena zjavne niečo rieši a na tebe sa realizuje príp ma iba blbý den/týždeň ci mesiac. Co ti tým chcem povedať je ze sa na tebe len ventiluje a ty jej skáčes po ruke. A tie sms nehnevaj sa mne to pripadá ako v 2 triede na strednej. Nerieš, nepíš, nevolaj kým sa žena nedá do "pohody" a nebude normálna. Co bude ta vystrajat keď fakt urobíš pruser alebo príde reálny problém si ani neviem predstaviť.....
proste jej kvapka na karbit, neurobis s tym nic, nechaj tak kym ju to prejde. Ako pisala, chce sa hnevat. Niektore zeny to potrebuju, vymyslaju si rozne zamienky na hadky, poinmtu toho co ich vytaca (ak nieco je) nepovedia (nevedia, nechcu...). Tak ju nechaj nech sa hneva, kludne si rob svoju pracu a neries. Ja by som jej keby to dlho trvalo aj napisala, ze ked sa odhneva, nech da vediet :DD
Nezabudnut, ze ak sa ta nabuduce spyta, ci by si ju lubil aj keby bola dazdovka alebo kamienok, tak odpoved je samozrejme.
Tazko sa radi, lebo aby sa niekto pytal na nazor a potom sa odul za to, ze mu ho clovek uprimne povie, nie je normalne. Osobne by som ju ani za kamaratku nechcela, nie to este za partnera do zivota.
tak bud chlap chod za noou ziadna pusa a nic a razne jej povedz ze nieste male deti a takto sa nechova zena ktora miluje .. nech sa spamata inak pride o cloveka ktory ju miluje aj keby ola holohlava .. a ze ked caka len jednostrannu odpoved na otazku,nech sa radsej nepyta tak sproste otazky ...
🤣O co lahsie sme to mali my, s pevnou linkou v telefonnej budke😀
Správate sa obaja ako deti.
Posledná kvapka. Niečo iné ju vo vzťahu trápi.
Potrebuje od teba záujem a pozornosť, mala by to byt samozrejmosť, ak jej to nedávaš mal by si.
Navyše od teba potrebuje potvrdenie svojej atraktivity, toto je niečo na čom by zrelá žena nemusela byt závislá od druhej osoby, ale teraz, keď vieš že to potrebuje, tiež by nemal byť problém aby si jej to dal.
Lebo o tom je život v páre - dávame si navzájom to čo nám chýba a nevieme si to poskytnúť sami.
Koľko máte 14 rokov? To správanie je úplne takéto
Nerada, pridelujem diagnózy, ale toto vyzerá, na hraničnú poruchu osobnosti. Dospelá, vyzretá žena, nemože takto menit nazory a nalady, v pár hodinových intervaloch. Ja, by som jej určite odporučila, aby to riešila s nejakym odborníkom, lebo na tomto jej stroskota každý vzťah. Tebe, radim, aby si nerobil, zo seba jojo a opicu na gumičke a pretal s ňou hrať, túto jej chorú hru.
pre lasku urobis najviac, ked budes mat rad sam seba, dovolis si byt taky, aky si a nebudes ustupovat a prisposobovat sa druhemu, aby ta mal rad, alebo aby si s nim mohol byt vo vztahu.. najdi si taku partnerku, ktorej bude vyhovovat, aky si a kde nebudes musiet byt v strehu a stale rozmyslat, co mas povedat a ako sa mas zachovat, aby to bolo spravne..
Možno si to po tomto príbehu uvedomis: v utorok som sa strašne pohádala s priateľom, lebo ma nezobudil ráno o čo som ho prosila večer - mala som veľa práce a vedela som že môžem zaspať, a nespravil raňajky pre dcéru o čo som ho tiež poprosila a sľúbil že to spraví. Rýchlo som vychystala seba aj deti do školy a škôlky, a išla do práce. Jazdím bicyklom a bývame v NL kde majú cyklisti prednosť pred autom, no na kruhovom objazde mi šofér nedal prednosť a bola mokrá vozovka takže som to tiež neubrzdila a udrel do mňa, chvalabohu sa mi nič nestalo lebo cez prechod prechádzal jeden pán takže aspoň pribrzdil ale mňa si nevšimol ako povedal. Keď som došla do práce celá roztrasena tak som požiadala šéfa či môžem pracovať sama v ten deň nemala som náladu s nikým hovoriť, súhlasil, priateľovi som tiež volala aby vedel čo sa stalo a hneď mi povedal že cez prestávku za mnou príde a opraví mi aj bicykel ALE najprv sa uistil či som v poriadku. Celý čas som premýšľala nad tým čo sa stalo a uvedomila si že aj keď som mala sa právo hnevať sú to malichernosti a v živote sú dôležitejšie veci. ALE v živote by som sa nehádala s priateľom o účese, pretože tá tvoja priateľka si ťa podľa mňa vôbec neváži, len na seba sťahuje všetku pozornosť presne ako dieťa, keď sa porozprávate o tom čo v živote chcete a čo očakávate bude to lepšie, pretože vo vzťahu treba aj dávať nie len brať a z toho čo píšeš ona len berie. Takže hlavu hore, nabrať odvahu a porozprávať sa, pretože ako predpokladám už nie ste malé deti. Držím palce 👍
@enusamt aj ostatnym prispievatelom: hej vyzera to ako pribeh 14rocnych kiez by to tak bolo,ma 28rokov ja som starsi,a aky je vyvoj? Necakany : po tom ako sme prehodili kratke "dobre ráno" (pisomnou formou,ona prva) a ze "ako sa mám?" ja ze normalne a reku "Tebe co je?" ona ze nic,tak som sa este raz opytal a nastalo celodenne mlcanie,az vecer mi napisala ze nerozumie mojej otazke,(nerozumie o com hovorim)preco sa pytam...som unaveny a chcem ist spat to bola moja odpoved a aj pravda lebo po tyzdni 16tiek v praci to tak je.....ze nerozumie👍
@stalin
Som žena a takéto chovanie jednej zeny kvôli účesu nie je normálne. Podľa mňa nebude v poriadku, taká bláznivá cholerička. Len ty neprehliadaj varovné signály, nie každá žena je vhodná na vzťah. Ak sa potrebuje na 3 dni rozhádať kvôli potencionálnemu účesu, čo bude robiť v riadnych stresových životných situáciách? Taka strata práce, plačúce dieťa po nevyspanej noci… aby si si život nezničil, keď takéto malichernosti psychicky nedáva.
Tvoja frajerka mi pripomenula také tie prepnuté šušky, čo sa frajera opýtajú, či by ich miloval aj keby boli červíkom a urazia sa, keď povie, že nie...
Poviem ti to tak ako sa veci majú...nemáš u svojej frajerky žiaden rešpekt. Si pre ňu len beta samček a ak si ešte nenašla lepšieho, tak je len otázka času, kedy sa to stane.
A ešte rada do života... žena, ktorú dáš kvalitne do análu, sa takto k tebe správať nikdy nebude... (osobná skúsenosť)
@stalin divna, hystericka reakcia. Skus jej este raz zopakovat podstatu toho, co si sa snazil povedat. A ak bude aj dalej vyvadzat, rozmyslala by som nad tym, ci je toto jej bezne spravanie a ci s takym clovekom chcem byt...
Vy mate 15? Obaja? Však toto je des ako sa sprava
Je nevyzreta, psychicky labilna, hystericky spravajuca sa. S takymto niecim zit nechces. Ty s nou ale zostanes, este x rokov ti to bude robit a potom ta to prestane bavit. Ak ale zmenis taktiku a ak nema vela rokov ju “vychovas”, mozno to este pojde. Ale to sa nebudes moct spravat tak ako doteraz. Nastav jej zrkadlo, povedz jej ze to ako sa sprava nie je normalne, ze ked sa spamata alebo da dokopy ze sa mozete spolu bavit, dovtedy ziadne spravy. Ty si nic neurobil a pri tom zostan. Ak chce komunikovat ako labilne 12 rocne decko, nech si na to najde ineho tajtrlika

@stalin ci je nieco, co treba spravit pre lasku? Vo vasom pripade len jedine - nenechavaj sa nou manipulovat..
Mne to pripada ako keby si mal o hodne mladsiu, nevyzretu partnerku..
Cez vikend uvidis ako sa vasa situacia vyvrbi..
Ale myslim, ze to dlho nevydrzis - neustale sa jej podliezat a "cukrovat", len aby bolo dobre a nerobila peklo 🫣