Riešenie problémov s rozdielnou sexuálnou výdržou párov
Dobry den,
sú tu páry kde ma muz vyrazne nizsiu vydrz ako manzelka ? mame doma tento problem, manzelka bola z toho dost nervozna a v poslednych mesiacoch to zacala riesit tak, že sa proritizuje jej uspokojenie a to moje sa odklada vzdy az na zaver...
Prepáč, 20 sekúnd sa nedá nazvať výdržou... Ty sa jej čuduješ, že je nervózna? Ja sa skôr čudujem, že to začala riešiť ona. Tebe to nevadilo a nechcel si to riešiť?
Ako často máte sex nie málokedy a preto nevydržis?Skús pohár vína.Doteraz to nerobilo problém?
dnes povedala ze by bola rada ak by som vydrzal bez vyvrcholenia az do zajtra vecera
Takze je nespokojna s vasim sexualnym zivotom a je na case aby si svoj funkcny problem (konecne) zacal riesit. Ona ti nenapise to co ti piseme my, lebo je taktna, ale asi by nam to vsetkym odlikovala. Treba sa zacat liecit.
Chúďatko zena,prečo to neriešiš a trápiš ,ju ,buď rad,že nehobka už na niekom inom
Aku máš telesnú konštrukciu autor? Nadváha? Stres? Málo pohybu? Hm?
Inak sa to ani nedá 😂
Mám to tak od prvých parteriek, počul som že to muži robia opačne, no zvyčajne na ženu nepríde už rad, čo osobne nechápem, nakoľko ženský orgazmus je mojím jediným cieľom, ten svoj už poznám
Manžel má predčasnú ejakuláciu. Riešenie: "Založí oheň, prv než opeká klobásku." Treba manželku ručne dostať do varu (dajte do googlu masáž jóni). A potom to dokončiť spoločným orgazmom na koníka.
Orgazmus v rovnaký moment je mýtus.
Je normálne, že muž dosiahne orgazmus pri penetracii a žena neskôr pri ručnej práci. Toto poradie je prirodzenejšie, keďže jej to trvá 15 minút a Vám 5 🙂
Väčšina žien nedosiahne vaginálny orgazmus nikdy alebo len, keď sú oni hore a dá to staaašne moc roboty 😀
@11brano11 To je asi trochu prehnane, ale fungovalo, ze ak mal muz vecer ejakulaciu po par sekundach, rano vydrzal neejakulovat 15 minut, to uz bolo aj na mna moc 😀
@11brano11 To sa musí partnerka potom riadne narobiť 😂
@11brano11 Musím trochu aj môjho muža zapojiť do roboty, možno aj schudne 😀
Predčasná ejakulácia je problematická hlavne vtedy, keď sa používajú kondomy ako ochrana. Tie by sa totiz mali dat hned dole po ejakulacii. V polohe cowboy girl môže žena kľudne pokračovať v styku, kým nedosiahne orgazmus, je to však riskantné s prezervatívom.
Tie spreje na znecitlivenie sú dosť otravné, lebo treba počkať 15-30 minút a to je niekedy straaašne dlho 😀
@11brano11 Nevedela som, že to nie je bežný jav. Súvisí to s manželovou poruchou osobnosti.
@11brano11 Tvoja hypotéza bola správna. Môžem potvrdiť. Ak muž ráno ejakuluje, večer vydrží omnoho dlhšie. Najsamlepšie riešenie: ráno orál, večer poriadne milovanie. Ušetríme za raňajky aj za večeru 😂
@11brano11 Skúšal si niekedy erekčné krúžky? Pomohlo?
@11brano11 Sme s manzelom spolu 16 rokov a ze jeho ejakulacia je predcasna som sa docitala tak asi po 10 rokoch. Nemas problem, kym si neprecitas, ze mas problem 😂
@11brano11 aj keby si nemal tak ťa @duratlicka presvedčí, že máš 🥳🥳🥳
@duratlicka
@11brano11
ja som sa zas v ženskom magazine dočitala, že mam predstierat orgazmus..dovtedy som nevedela, že sa to robí
@duratlicka
@11brano11
ja som sa zas v ženskom magazine dočitala, že mam predstierat orgazmus..dovtedy som nevedela, že sa to robí
@karolinakr ja to predstierať ani neviem. 😵💫😭

@autor ano je to obriezka, po nej mas zas taku vydrz, ze mozno ju to uz bavit nebude, chapem Ta ale keby manzel vydrzi 20 sekund, tak ma porazi i ked zaciatky byvali kratsie dlhsie 😂 ale spomenula som svokru - jeho mamu a mu aj spadol 😂😂😂 ale to len raz zo srandy 😂