Riešenie problému s rýchlym vyvrcholením partnera
Ahojte baby, píšem anonymné lebo mi je extrémne trápne ale mali ste niektorá tiež partnera ktorý sa rýchlo urobil ? Síce blbá otázka ale neviem komu sa vyrozprávať a dosť ma to trápi. Partner je väčšinou hotový za 5 minut 🤦♀️ snaží sa má uspokojiť aj inak ako ehm ako to napísať, vtákom a vidím že ho to tiež trápi, bol dokonca u urológa lebo som mu pred 3 mesiacmi vravela že som nespokojná a povedal že mu namne záleží tak zašiel aj k tomu urológovi, bola som tam s ním. Dokonca testy a všetko ostatné vyšlo v poriadku, doktor tvrdil že má byť všetko v poriadku ale vraj ten problém bude niekde inde. Začal brať posledný mesiac aj vitamíny a rozmýšľali sme už nad tabletkami. Viem že v práci prežíval peklo posledné obdobie, také stresy mal zo všetkého, myslíte že to môže byť aj kvôli tomu ? Viem že nemá poslednú dobu vôbec náladu...
Mňa to tiež trápi keď vidím že príde z práce domov a je sklamaný 😞
jasne, ze mala a velmi rychlo ma to prestalo bavit... ale teda 5 minut mi vazne nepride ako predcasna ejakulacia. 🙂
Ak ťa predtým dosť predchystá jazykom a prstom, tak možno aj tých 5 minút by mohlo stačiť. Resp. hýba sa na ňom pomaly, to by mohol dlhšie vydržať.
A predtým to bolo ako?
@anonym_autor takto, nechcem chytat za slovicka, ale 5 minut ak je realny cas, tak to je vcelku borec... Lebo predcasna ejakulacia sa rata podla mna na sekundy (nehovoriac o case pred samotnym sexom)...
Tak nech "nejde na rande s nabitou pistoli" a skuste 2 cisla (2 cisla pre neho, 1 pre teba)... ci?
@anonym_ea895a no 5 minut cca. Vravel že som jeho prvá a že sa mu veľmi páčim že to proste nevydrží. Síce je to ten partner ktorý sa rýchlo urobi ale ešte ani raz sa namna nevykašlal, stále sa snaží. Aj keď sa urobí tak sa mi venuje, orgazmus mám. Len proste keby to trvalo dlhšie vieš. 5 minút mi príde krátko. Nato že ešte nemal partnerku tak mu to celkom ide len joj. Asi som ja veľmi náročná alebo neviem
jasne, ze mala a velmi rychlo ma to prestalo bavit... ale teda 5 minut mi vazne nepride ako predcasna ejakulacia. 🙂
@grolmulina ako mne to príde málo, mohol by aspoň 15-20 minút vydržať či ? Napríklad pri oralu vydrží dosť dlho, len proste keď ho ide zasunúť tak sa mi to zdá krátko. Ospravedlňujem sa že takto píšem, je mi samej blbo
Bože, veď aj môj manžel nebude šuchať polhodinu, keď je nadržaný. Tiež mu stačí nie že 5 minút, ale minúta, aby sa urobil 🫣 preto treba hľadať iné spôsoby, ako uspokojiť teba a potom on. Alebo...najprv rýchlovka a druhé kolo pohoda.
@grolmulina ako mne to príde málo, mohol by aspoň 15-20 minút vydržať či ? Napríklad pri oralu vydrží dosť dlho, len proste keď ho ide zasunúť tak sa mi to zdá krátko. Ospravedlňujem sa že takto píšem, je mi samej blbo
@anonym_autor no, casy presne neviem a podla mna pri orale to je predsa len ine ako "na ostro"...
1, mozte vyskusat (hrubsi) kondom
2, viac cisiel za sebou
Ale teda ked naozaj 5 minut dnu / von, tak to podla mna nie je predcasne...
Ak ťa predtým dosť predchystá jazykom a prstom, tak možno aj tých 5 minút by mohlo stačiť. Resp. hýba sa na ňom pomaly, to by mohol dlhšie vydržať.
A predtým to bolo ako?
@anonym_ff6004 predohru máme dosť dlhú, dokonca aj keď sa urobí tak sa mi venuje. Len ja sa teším že vydrží kus dlhšie a stále nič. Predtým to bolo tiež tak. Len po čase mi to začína trochu vadiť
Bože, veď aj môj manžel nebude šuchať polhodinu, keď je nadržaný. Tiež mu stačí nie že 5 minút, ale minúta, aby sa urobil 🫣 preto treba hľadať iné spôsoby, ako uspokojiť teba a potom on. Alebo...najprv rýchlovka a druhé kolo pohoda.
@anonym_84e57c partner sa dosť snaží. Je to na ňom vidieť, není to ten typ chlapa ktorý sa urobí a koniec. Len proste bola by som oveľa viac spokojnejšia ak by dlhšie vydržal, snáď ma chápeš.
@anonym_autor no, casy presne neviem a podla mna pri orale to je predsa len ine ako "na ostro"...
1, mozte vyskusat (hrubsi) kondom
2, viac cisiel za sebou
Ale teda ked naozaj 5 minut dnu / von, tak to podla mna nie je predcasne...
@anonym_ea895a možno to není krátko ale ocenila by som keby to trvalo dlhšie. Proste on má dosť spôsobov ktorými má uspokojí ale ta zas mne to veľmi chýba
Takze poriadna predohra. Ved nech spravi najskor teba, potom on moze byt rychly, ako chce. Pripadne moze byt v tebe, nehybat sa prilis, tym padom nebude a ty si to urobis rukou. Vysledok je orgazmus pri sexe. Skusajte ...
😂😂že 20 minút 🤦🤦
😂😂že 20 minút 🤦🤦
@anonym_9c61f4 bože veď som písala že by som bola VIAC SPOKOJNEJŠIA ak by to bolo aspoň tých 20 minút. Čítaj poriadne
Takze poriadna predohra. Ved nech spravi najskor teba, potom on moze byt rychly, ako chce. Pripadne moze byt v tebe, nehybat sa prilis, tym padom nebude a ty si to urobis rukou. Vysledok je orgazmus pri sexe. Skusajte ...
@anonym_77bfe4 pravda
Lidokain funguje ale pozor 3-4 streknutia max na uzdicku. Je potrebné použiť kondom. Vydrz do 12minut cca. Mám dvoch kolegov čo na tom fungujú a su spokojný. Ešte môže mat krátku uzdicku čo spôsobuje krátku vydrz. Robi sa na to zákrok cca 20minut ambulantne. Podľa mna sa vydrz dá natrénovať je na to veľa spôsobov niektoré su ozaj super aj pre chlapa. Aj chlap môže mat ozaj silný orgazmus keď sa naučí ako na to 😉. A ako pisu že pomaly sex je o ničom nesúhlasím len treba vedieť ako na to.
Zaujímavé, dnes to píšem sem už druhýkrát - Dapoxetín!
Kým sa mu to nepodarí cvičením/dýchaním upraviť.
Jooj moja to vážne riešiš 5 minút?. Ja žijem sexualne s mojim manželom uz 19 rokov a ano niekedy to je 5 minút niekedy 8 niekedy 3 minúty. Niekedy sa stalo aj 10 minút. Niekedy si pomôže popredu a vydrží tych 10 minut . A ja som s naším sexom spokojná postará sa najskôr o mňa a potom na to hupne . Ak ho ľúbiš nerieš tych 5 minút uspokojiť sa da aj s umelým

@anonym_autor takto, nechcem chytat za slovicka, ale 5 minut ak je realny cas, tak to je vcelku borec... Lebo predcasna ejakulacia sa rata podla mna na sekundy (nehovoriac o case pred samotnym sexom)...
Tak nech "nejde na rande s nabitou pistoli" a skuste 2 cisla (2 cisla pre neho, 1 pre teba)... ci?