Riešenie zvýšeného sexuálneho apetítu partnera
Ahojte už dlhšie máme s mužom problém.
Jedná sa o problem v intímnej oblasti, nikdy sme tam problémy nemali. Sme spolu 15 rokov. Jedná sa o to, ze sa mu zvýšil sexuálny apetít. On by rád každý den, niekedy aj 2x za deň. Čo mne stačí raz za 2-3 dni. Niekedy to stačilo aj jemu. Proste ja som unavená .. každá žena to pozná, máme 2 malé deti okolo nich treba behať, okolo domácnosti, mám aj fyzicky náročnú prácu. Že hocikedy prídem domov ako zbitý pes a potom ešte aj on. Keď ho odmietnem tak sa hnevá, vykrikuje mi že sa neviem o chlapa postarať, že je ako v kláštore, že niekoho mám, že som lesba a atď.. a takýmto prístupom sa mi do toho nechce ešte viac. Rozprávali sme sa o tom a aj som mu povedala ako to vnímam ja, že keď toto robí som z toho znechutená. Ale aj tak.
Mať rozdielny sexuálny apetít je v poriadku.Ale nie je v poriadku,keď sa jedna strana po odmietnutí správa tak,ako tvoj manžel.
Mne príde choré, že ako píšeš, príde z prace, naje sa a oddychuje. Ale to mal asi tak vždy však?
@aurora33 nie. Nebýval taký ale ako som ostala na materskej tak spohodlnel
Klasika
Po takom výstupe by odo mňa dostal akurát tak kopanec do riti a zoznam domácich prác. Na sex môže zabudnúť kým sa k tebe nebude správať ako k manželke. Dúfam, že to aspoň nepočujú deti.
@januska12323 to nie. Zvyčajne vtedy uz spia
No ja by som mu dala....ale sex by to nebol😂 A kym by nepohol prstom a nepomohol mi v domacnosti, viac by si nezasunul. A tiez by som ho upozornila,ze sa so mnou nebude bavit ako s handrou, lebo nie som jeho gumena Anca. Ak s tym neprestane,tak bude mat STOPku este dlho. Ma ruky,nech sa panko obsluzi.
@marcellka32 no veď samozrejme, ak sú tam takéto veľké hádky, tak treba zistiť odkiaľ to pramení, 80 % chlapov to videlo od rodičov že žena má byť pri sporáku a roztiahnuť nohy ...žena robí chybu že to tak nechá, prejdú roky a potom ženu to prestane baviť že si ju chlap neváži a chlap je o to viac hnusnejši
autorka....na istý čas sa starajú len o seba a deti, prestaň mu variť a prať a uvidíš ako sa bude správať, raz musí pochopiť o čo ti ide, a ak nie tak dovidenia
On si moze vybrat-budete mat sex kazdy den, ale nebude navarene, ani upratane, ano o deti postarane. Alebo sex nebude a domacnost a deti budu na poriadku, alebo bude oboje a to tak, ze konecne zdvihne rit a zacne fungovat ako spravny manzel. A to, ze Ti vykrikuje, ze mas v praci niekoho, to este moze znamenat, ze si on nejaku nabrnkol a Teba potrebuje zhadzovat.
Ja neviem ženy, veď sex nie je robota😀 je to uvoľnenie, trochu pohybu s hýbaním panvy, nabitie energie a vymytie mozgu po celom dni😀 treba si stanoviť čas pri ktorom sa zhodnú obaja, za mňa sex ráno nie, ale večer by som bola sklamaná, keby nič nebolo… kľudne môže byť aj každý deň😋
@macatt nuž tak každý sme iný. Ja keď som vyčerpaná proste nemám chuť.
"On si moze vybrat-budete mat sex kazdy den, ale nebude navarene, ani upratane, ano o deti postarane"
Bojím sa ako by slovenské domácnosti vyzerali keby muži dostali možnosť urobiť toto rozhodnutie. 😂
Ja ťa chápem, ale nie si len matka a zamestnanec, si aj manželka a si mladá, čo bude za 15 rokov.?! Podľa mňa ťa viac trápia manželove výčitky, nastav si to inak, nech ti manžel pomôže viac a ty na oplátku sa mu 10 min povenuješ.. keď sa s tým ,,zmieriš,, tak sa budeš na každý večer tešiť, prinesie Vám to harmóniu vo vzťahu a všetky starosti budú Gombička😊 držím palce, čo by druhé za to dali, mať toho tvojho doma🤗 bacha na to !
Ved ale prečo si vyčerpaná? Pretože máš doma tupca, ktorý len príde z prace a nič neurobí. Pri takom by aj mňa prešla chuť.
Nech s tým ide doktorovi, ale ozaj, to je na detailný prieskum aspoň hormónov, ved aj na viagru sa prišlo úplnou náhodou, keď chlapíkovi cez operáciu podali medikament a mal hodinu erekciu, keď sa teda tvoj chlap nejak umelo nestimuluje.🎀.. 2*denne musí vyčerpávat aj jeho, keď nie, tak je to nejaký zázrak a myslím, ze nebude trvať dlho a on sám je zmätený, prečo je zrazu z neho býk jak swina😄súcítime aj zavidime😂💦🍀
Fuha, tak toto je hrozne.
@macatt sex nieje robota,ale musia mat na to chut obaja.nie ze jeden pada dole hubou od unavy,a druhy si oddychuje na gauci a potom plny elanu terorizuje partnera.
@macatt co by za to druhe dali?no ja by som takeho hajzla co mysli len na seba teda urcite nechcela🤦♀️
Tak ho neodmietaj, odmietaj vsetky ostatne domace prace. Pomiluj sa s nim, a potom chod do sprchy a jemu povedz:milacik, nachystaj ranajky a deti do skoly, kym budem v sprche. A so vsetkym to zacni robit, pekne po dobrotky ho poprosit. Uvidis, ci sa neunavi domacimi pracami. Ja tiez, keby som sedela doma hore vajcani, chcelo by sa mo trtosit furt
@macatt tak si asi nemala riadny sex, keď len ležíš a trochu hybes panvou 🙂
Ale chápem každý sme iný
@marcellka32 ... A tiež vypichnem tých 10 minút 🫣 u nás to rozhodne nie je 10 minút 🤣
@marcellka32 😀😀 tak ja keď sa 10 min intenzívne povenujem tak sa môže ďalších 10 min povenovať polovička🤗 nikde nepíšem, že leźím, ani neležim😀 a myslím, že sex máme poriadny😋
@macatt ale sa ťa to nemalo dotknúť;)
Nechaj tak
@macatt no a tu nastáva ďalší problém u nás. Že on chce aby som sa venovala len ja, ak vieš čo tým myslím. On sa mne nevenuje.
celkovo bola zle založená téma, " mužovi sa zvýšil sexuálny apetít" ...tu vôbec nejde o sex ..nebol by problém, že chce sex každý deň, keby si ťa všímal a pomáhal ti....nevšímaj si ho, ignoruj ho a ste si kvit
@macatt nemyslím že z niekoho sa dá urobit tela. Telatom ten človek chce byť. Pretože aby dospelí a svojpravny človek mal všetko na salame, to nepochopím. Rozprávala som sa už o tom aj s mužmi, proste ja keď počúvam ako to funguje v iných domácnostiach a u nás tak to je diametrálne odlišné. Keď proste mám niekoho rada a ľúbim ho pomôžem mu. Nechcem aby sa vycerpaval lebo mi na ňom záleží. Tu by som skôr asi povedala že môjmu mužovi na mne proste nezáleží
Ako pekne si si sama odpovedala a máš pravdu: tvojmu mužovi na tebe nezáleží...

Miláčik čo bude dnes na večeru?
Zlatko teraz oddychujem po ťažkej práci, a naberám sily aby sme si to večer užili. Môžeš nachystať niečo romantické?
Keď si oddýchnem, a dáš spať deti pôjdem sa nahodiť 🙂