icon

Riešili ste, že s koľkými ženami sa bozkával váš partner pred vami?

15. apr 2023

Riešeili ste niekedy, s koľkými ženami/mužmi sa váš/vaša parter/ka bozkával/a pred vami?

Strana
z2
sheila121
Odpoveď bola odstránená
vroni
16. apr 2023

Svätá prostota!!! Ano, a tiež som riešila, na koľko žien sa pozrel a na koľko sa nepozrel vôbec a to ešte nie sme pri téme, pri kolkych mu napadli neprístojnosti..... Toto je zatiaľ jedna z najstupidnejsich otázok, aké som tu čítala.

hankm
16. apr 2023

Niektore zeny maju talent pytat sa na veci, ale nevedia spracovat poskytnutu odpoved. Take problemove perpetum mobile. Ked nemam co riesit tak si to vytvorim. Ked ti odpovie vysoke cislo, budes ho mat za kurevnika, ked nizke, budes ho mat za chudaka, ktoreho zeny nechcu. Co si vyberies? 😁 story time; lezim v posteli, vedla mlada dama, spokojna/uspokijena, pyta sa, s kolkymi som spal, oblial ma pot 😁 kedze to bol iba sukaci vikend tak davam XY, ona povie podobne cislo, fasa, klidek, bez dram. Povedal som som tretinu z realneho poctu, a asi aj ona 😆

danica2711
16. apr 2023

@elizabet173 noooo... IQ vo výške izbovej teploty dokáže divy...

andrea_prestastna
16. apr 2023

Bozkaval? Mas 14rokov? Asi hej ,

rebrambora
16. apr 2023

Jasne. Dokonca aj ako to prebiehalo 😃 ja som mu rozrozpravala takisto vsetko.
Velmi casto sme sa aj navzajom pobavili. Je to minulost a skusenosti. Nemame absolutne ziadne tajomstva ani v tomto.
Vo vztahu su otazky AKEHOKOLVEK charakteru na mieste.

foterlotor
16. apr 2023

Toto keby mam riesit tak idem do blazninca. Ved si zoberme ze priemerny clovek ma za zivot 10 partnerov a to len strielam, ja sa nepovazujem za prelietaveho a bozkaval som sa urcite s 20+ zenami. Ked si mam predstavit ze z nich 10 malo 10 frajerov a robili s nimi vsetko od bozkavania cez oralny sex a sex tak by som sa dogrcal 😁

lindusss2016
17. apr 2023

@zuzka0605 v com je tato informacia podstatna? 😃

lindusss2016
17. apr 2023

Absolutne nerisim a ani som neriesila s mojim muzom ani len to, s kolkymi spal, ci chodil, ci sa vidal, hocico. Na co? Taketo rozhovory ti nie su k nicomu uzitocne, akurat sa to pri nrjakej hadke moze proti tebe otocit. Zbytocne informacie. Nezmenis to. Bud ho chces a veris mu, alebo mas pochybnosti, tak s nim do vztahu nrchod.

simca06022011
17. apr 2023

nie, ani s kolkymi spal, ani na kolko sa pozrel, ani nic...

19mmm71
17. apr 2023

takú kravinu by som neriešila vôbec,ani kolko on mal žien či ja mužov...

mamkalentedkova
17. apr 2023

Pochybujem ,že by to vedel presne vyčísliť 🤣🤣 a že by si vôbec všetky bozkavacky z minulosti pamätal 🤣🤣🤣

ruzovakobyla1
Odpoveď bola odstránená
lindusss2016
17. apr 2023

@ruzovakobyla1 tak zo zvedavosti by som si precitala taku statistiku 😂

Strana
z2