Riešili ste, že s koľkými ženami sa bozkával váš partner pred vami?
Riešeili ste niekedy, s koľkými ženami/mužmi sa váš/vaša parter/ka bozkával/a pred vami?
Absolútne 😆 sme manželia a neviem ani s kým spal 😆😆😆😆
A ja som mu tiež nehovorila načo
K čomu mi ma byt táto informácia? Neviem to ani o sebe
Neriesila som to, ani ma to nenapadlo.
Pre boha, kolko mas rokov? 🙈
Nie. Ale zajtra sa spýtam. Riadne si vo mne vzbudila zvedavosť. Neviem prečo som sa jej to už neopýtal dávno. Teraz po 25 rokoch možno aj zabudla.
Uff a este si tak predstav, ze kde vsade tie jeho usta a jazyk sa dotykal 🤦🏻♂️😂 kolkych musli sa nalizal… paanecku zeny, to uz sa vazne tak nudite a nemate co robit, ze taketo blbosti Vas trapia? 🫣 ale budis…
také veci sa nehovoria... načo.
Toto som fakt neriesila teda.. :D Ani nevidim dovod, preco by som mala.
Nie. Čo bolo, bolo. Minulosť nezmenis
Nie. Načo?
Nie že by som to nejak extra riešila, ale za tie roky čo sme spolu sme už prebrali kadečo. Takže môj drahý sa bozkával len so mnou. Ja asi s 10. Inak podstatne to nie je, ale.. Kedysi dávno keď som bola veľmi mladá a veľmi zaľúbená sa ma vtedajší frajer opýtal že s koľkými som spala. Ja že so žiadnym. A on mi vtedy prezradil, že on to pri 12tej prestal počítať.. Tak to mi teda zablikali kontrolky. Láska nelákska, vtedy mi začalo pomaly dochádzať, že tento chlap úplne vhodný na vzťah asi nebude..
ja ano. pre mna je to podstatna informacia.
A načo? Veď to by tým pádom nikto s nikymněohol byt, lebo minulosť. Čo bolo bolo, každého vec, každý mame nejakú minulosť
Tak toto ma ani nenapadlo, kym som si neprecitala tuto otazku.
Tak toto som neriešila, ani keď som bola na strednej škole. 🙈
Tvoj sa s koľkými bozkával?!?
Bozkaaaaaval? No tak toto by ma nenapadlo 😄. Mozno tak v 14tich hej
Určite si to zapísal do denníčka 😁
tu sa bude pomaly riešiť aj to, s koľkými ženami sa partner rozprával predo mnou...
Nie 😀
@elizabet173 pochopitelne ze si to neuveris.ja som vzdy mala muzov, kt. sa dalo doverovat😎tiez ma vzdy zaujimal pocet sex. partneriek predchadzajucich.myslis ze je to zvlastne? uhol pohladu, podla mna nie.