icon

Riešite, že ste večer sami so synom?

23. dec 2024

Syna mám už staršieho skoro 9 rokov, dcéru mladšiu 3.večer teraz má syn dovolené byť dlhšie doma.pozeráme rôzne rozprávky.no dcéra ešte nevydrži.manžel ju berie spať nech si aj ja oddýchnem, časti ešte nieči dorábam skladám oblečenie a pod. no už sa naspäť k nám nevráti.chodí s ňou pomerne skoro okolo pol 9 a my sme hore aj do 22.takto to bude celé vianoce.aj cez víkendy to tak robí.vadilo by vám, že ste so synom len sami alebo riešim hlúposti?

Strana
z2
martin96321
25. dec 2024

@barka1 Nestupila si na kurie oko neboj))) Áno su aj uchylní ludia aj doslova hovada......ale to neznamena,ze je cudne ak otec uspava dceru. Chcel som tym len povedat,ze dcera Ta nijako nekritizuje,berie Ta takeho aky si bez vyhrad. Ma Ta rada nezistne tak ak Ty ju. Narozdiel od manzelky,priatelky,partnerky..........pozastavil som sa nad tym,preco to ta nestastnica tak berie......on dava dcerku spat a ona je nervozna,lebo sklada este pradlo a robi bohvie co.......nech to urobi cez den,alebo nech to odlozi na dalsi den..........dcera ma na rozdiel od manzelky vzdy cas ....😁

damian85
25. dec 2024

@barka1 nepochopila , nevadí. Na základe informácie že ju manžel zoberie spať ty si usúdila " A bohuzial, je na mieste aj podozrenie, ze tam s dcerou robí nieco nevhodné.". Choré a zvrátené nie autorky ale toho čo toto tvrdenie vypustí. Je na mieste skôr skúsiť navštíviť doktora.....

barka1
25. dec 2024

@damian85 neviem, co je zvratene na formulacii "je na mieste podozrenie"...
A ano, pochopila. Nepochopil si to ty. Nevadí. Tato diskusia nie je o nás, nech si z nej autorka vyberie, co sa jej hodí / páči. Nemá úplne zmysel pisat 40 rovnakych prispevkov s rovnakym pohladom. Autorka chcela názory, má ich.

damian85
25. dec 2024

@barka1 presne tak 😂. Partner už bol na vyšetrení u sexuológa na podozrenie na pedofíliu ?

barka1
25. dec 2024

@damian85 nebol, nepotrebuje ho.
Si ale celkom ubohý, ako tu na mna utocis...to svedci viac o tebe než o mne 😉

damian85
25. dec 2024

@barka1 iste 😅

jarnajar
26. dec 2024

@martin96321 "on dava dcerku spat a ona je nervozna,lebo sklada este pradlo a robi bohvie co.......nech to urobi cez den,alebo nech to odlozi na dalsi den....." No ale to sa neurobí samé. Asi cez deň nebol čas, nikto to nerobí po večeroch z pasie. Zajtra by jej to zas ubralo čas z iných vecí, žena nemá ďalší deň zrazu trvajúci 100 hodín. Poskladať prádlo, vypratať umývačku, naložiť ju a pod. sú bežné potrebné veci, ktoré "sa robia" neustále a berú čas. Nejde o deviatej leštiť zrkadlá alebo umývať okná. To sú veci, ktoré počkajú. Keby pán rýchlo uspal dieťa a prišiel sa pridať k manželke, stihnú si domácnosť odškrnúť skôr a môžu spolu relaxovať. A keď o desiatej poslú spať staršie dieťa, tak možno by aj s dobre naladenou manželkou mali sex.

martin96321
27. dec 2024

@jarnajar Nepredpokladam,ze ma doma 6 deti. Ak niesom v praci tak doma navarim,postaram sa o dceru a kazdy vecer ju osprchujem. Vsetko je upratane,lebo ak varim,tak neznasam neporiadok. Ale aj tak pocuvam,ze zena musi vecer pradlo poskladat...........ale pri dvojhodinovom filme.....takze na to pozeram zo svojho pohladu......obcas to pradlo poskladam aj ja a nezaberie mi to viac ako 10 minut. Ak niekto byva v byte,alebo aj v dome a upratuje priebezne,tak tam nieje praca na 12 hodin denne.

Strana
z2