Rodičia s dvoma a viac deťmi - ako a kde si nachádzate čas na intímnosti?
Odkedy sa nám narodilo druhé dieťa, s touto otázkou dosť bojujeme. Privítali by sme trochu inšpirácie alebo reálnych skúseností. Vďaka.
@anonym_73f174 vyborne na obcasne spestrenie 😍😎
@greywolf A nebojíš sa, že vás v tom aute niekto uvidí?
Idem vyskusat to magnezium v caji 🤣
Inak moje deti si niekedy same spravia magnezium, to z DM, volaju to sumienka. Nie ze by ich to nejako uspavalo, ale aj tak cakam tu socialku dnes vecer hahahaha
Magnézium na spanie 🤣🤣🤣Jebe dobre 🤦♀️Skôr by z toho boli jak naspídované veveričky 🤣To si dávam keď uz okolo obeda zaspávam a mám nervy v p..i 😅
@anonym_autor hocikde doma ked deti zaspia alebo cez vikend rano kym este spia 🤷🏼♀️ ked su deti u babky, ked su v skolke a my mame home office.
Nemat sex “lebo deti” je iba vyhovorka, lebo ak partneri chcu spolu intimne zit, tak si jednoducho ten sposob, miesto, prilezitost najdu a ak sa im nechce, tak si najdu vyhovorku.
@anonym_autor sprcha, gauč, garáž, autá, prádelna, terasa, bazén, sauna... My sme v tomto veľmi vynaliezaví😉 v spálni máme asi najmenej zážitkov, to až teraz, keď už sme leniví a nechce sa nám moc blbnúť, tak si robíme ranné rozcvičky😎
Večer alebo aj cez deň keď su deti v škole a ja mam voľno a muž príde na obed domov z roboty Alebo keď su u babky cez prázdniny tak hocikedy
Normalne ked uz citam tieto prispevky na MK,skoro zakazdym odpisuje ssm anonym niekedy mam pocit,ze si pise navzajom sam admin
@anonym_d766c0 VY STE NAOZAJ NADOPOVALI DETI MAGNEZIOM ABY STE MALI SEX??? úplne vážne sa ťa pýtam pretože ak áno, tak ťa nahlásim na polícii a môžeš byť anonym aký chceš, vedia ťa dohľadať, polícia s tým nič robiť nebude ale podnet posunie sociálke, vrátane údajov (sociálka si od modrého koňa nemôže vypýtať údaje, ale polícia áno, preto oni)
@zuzanka.zuzu ty si daj magnezium ti preskočilo?
Veď to je neškodné určite im nedala 5 ks.
Toto je dobra téma a tiež som sa chcela opýtať iných mamiciek. My máme 3 deti a po pravde, nemáme ani chuť na to. Proste pri tom celodennom kolotoči sme vecer naozaj totalne unavení a aj keď je niekedy chuť, tak pre najmladsie dieťa, ktoré spí pri mne to jednoducho nejde
@anonym_17fdb4 traumu máš z toho, že si ich špehovala. Zase keď deti vedia, že sa otec s mamou ľúbia asi nejdú do spálne lúštiť krížovky. Koľkokrát nás už skoro dospelá dcéra pristihla, v noci. Otočila sa a išla naspäť do izby. To teraz akože ani cez deň, ani v noci, lebo čo keď medzitým otvorí dieťa oči a pozerá. Tiež som videla rodičov, tiež som vedela, čo robia. A nemám z toho traumu.
@anonym_df2e8d Je to proste trápne pre obe strany. Alebo by malo byť - to je normálna reakcia!
@anonym_df2e8d presne z tohto mam traumu, ked to nasi robili za bieleho dna v kupelke, mysliac si, aki su nenapadni a ze seno zerieme 🙄
@anonym_17fdb4 to je teda trauma 🤣🤣🤣🤣
Toto je dobra téma a tiež som sa chcela opýtať iných mamiciek. My máme 3 deti a po pravde, nemáme ani chuť na to. Proste pri tom celodennom kolotoči sme vecer naozaj totalne unavení a aj keď je niekedy chuť, tak pre najmladsie dieťa, ktoré spí pri mne to jednoducho nejde
@anonym_be819c Tak treba rano alebo cez den ked sa ti vecer nechce.
Kým sú malé, je to pohodička oproti tomu, keď vyrastú... vtedy budeš ešte len hľadať čas a miesto na intímnosti 😇
Mám 4deti už v puberte a teda doteraz máme intímnosti len keď spia. Buď v noci, alebo skoro ráno, neviem si predstaviť že budú hore a my sa pôjdeme zamknúť 😏 deti nie su blbé.
@anonym_d766c0 to s tým magnéziom je nejaký hlúpy nepodarený vtip však? však nie je nikto tak yebnutý aby kvôli yebačke uspal vlastné deti liekmi? 😳😳😳
@zuzanka.zuzu magnézium nie sú lieky. Magnézium je esenciálny minerálny prvok. Iné a šokujúce by bolo ak by napísala, že im dáva diazepam alebo fenistil, ale nie magnézium
Co budes robit ked budu v puberte😀
Toto sa musi pytat chlap, zena sa vyhovara na deti a on nevie co s tym🙈
My máme jedno, a nie je kedy. Spi s nami. Spime spolu asi 6 krat do roka. Ja som si zvykla, asi aj muž( moj vsak nikdy nebol na to)... ale mne láska aj chuť k nemu uz vyprchala..takze to neriešim....
Mám 4deti už v puberte a teda doteraz máme intímnosti len keď spia. Buď v noci, alebo skoro ráno, neviem si predstaviť že budú hore a my sa pôjdeme zamknúť 😏 deti nie su blbé.
@ria_sprout moje deti v puberte chodili spat kludne aj po 2 v noci. To by sme sa nacakali... Klucik v spalni a sli sme na vec.
@ria_sprout moje deti v puberte chodili spat kludne aj po 2 v noci. To by sme sa nacakali... Klucik v spalni a sli sme na vec.
@simsalabim no ja nie som taká benevolentna mama, moje deti chodia spať tak aby mali dostatok spánku. A nemajú dovoleny mobil v izbe vnoci, tak sa nemajú čím baviť aby boli do 2h hore. To ako potom chodili do školy?
@simsalabim no ja nie som taká benevolentna mama, moje deti chodia spať tak aby mali dostatok spánku. A nemajú dovoleny mobil v izbe vnoci, tak sa nemajú čím baviť aby boli do 2h hore. To ako potom chodili do školy?
@ria_sprout chodili uplne v poriadku do skoly a cez vikend to dospali. A ci som, alebo nie som benevolenta mama? Ja vstavam do prace pred 5, naozaj som nemala chut striehnut, ci uz spia alebo nie. Ked som ja isla spat, oni si este casto robili ulohy do skoly (hovorim o stredoskolakoch). V tomto veku uz maju dost rozumu na to, aby vedeli, ze spanok je potrebny, ale je fakt - dokazany vedecky - ze pubertaci su nocne tvory a ze velmi trpia rannym vstavanim (niektori psychologovia obhajuju neskorsi zaciatok skoly prave kvoli tomuto). Ono sa to vekom upravilo a moji dvaja starsi uz ako cca 20 rocni nabehli na prijatelnejsi rytmus. So starsou sme este kedysi skusali bojovat, ale pochopili sme, ze tym nic nedosiahneme a pri mladsich sme to nechali na nich. Ale zas si to nemyl s ignoraciou - rozpravali sme sa o tom s nimi, ak som nahodou sla na wc a niekto bol este hore, vzdy som k tomu mala co povedat, ale co im povies, ked ti povedia - musim este dokoncit tento projekt do skoly?
A navyse... Mojej starsej uz v skolkarskom veku napadlo si zaznut svetlo a hrat sa, ked sme my s manzelom uz spali (bola nespavec a ak ju nahodou prinutili v skolke poobede zaspat na par minut, nebolo tej sily, co by ju donutila zaspat skor, ako sa jej chcelo (a to bola v posteli od 8, najprv sme si nieco precitali, potom si ona sama nieco listovala a o pol devietej sme vypinali svetlo). Nie raz som sa v noci zobudila a moja skolkarka sa pol 12 sama hrala v izbe....
@ria_sprout chodili uplne v poriadku do skoly a cez vikend to dospali. A ci som, alebo nie som benevolenta mama? Ja vstavam do prace pred 5, naozaj som nemala chut striehnut, ci uz spia alebo nie. Ked som ja isla spat, oni si este casto robili ulohy do skoly (hovorim o stredoskolakoch). V tomto veku uz maju dost rozumu na to, aby vedeli, ze spanok je potrebny, ale je fakt - dokazany vedecky - ze pubertaci su nocne tvory a ze velmi trpia rannym vstavanim (niektori psychologovia obhajuju neskorsi zaciatok skoly prave kvoli tomuto). Ono sa to vekom upravilo a moji dvaja starsi uz ako cca 20 rocni nabehli na prijatelnejsi rytmus. So starsou sme este kedysi skusali bojovat, ale pochopili sme, ze tym nic nedosiahneme a pri mladsich sme to nechali na nich. Ale zas si to nemyl s ignoraciou - rozpravali sme sa o tom s nimi, ak som nahodou sla na wc a niekto bol este hore, vzdy som k tomu mala co povedat, ale co im povies, ked ti povedia - musim este dokoncit tento projekt do skoly?
A navyse... Mojej starsej uz v skolkarskom veku napadlo si zaznut svetlo a hrat sa, ked sme my s manzelom uz spali (bola nespavec a ak ju nahodou prinutili v skolke poobede zaspat na par minut, nebolo tej sily, co by ju donutila zaspat skor, ako sa jej chcelo (a to bola v posteli od 8, najprv sme si nieco precitali, potom si ona sama nieco listovala a o pol devietej sme vypinali svetlo). Nie raz som sa v noci zobudila a moja skolkarka sa pol 12 sama hrala v izbe....
@simsalabim sranda ako ta to vytočilo, že sa musíš takto obhajovať. Mne je jedno ako ste to mali, je to vas život, ale v tom prípade mňa nekritizuj, že ja nesexujem keď sú hore. Tiež skoro vstávam, dokonca skôr ako ty, ale stále aj keď sú v puberte som rodič a tak su rozhodnutia namne. Keď budú dospelí, nech si robia čo chcú, teraz nie su. A spánok je dôležitý.
@simsalabim sranda ako ta to vytočilo, že sa musíš takto obhajovať. Mne je jedno ako ste to mali, je to vas život, ale v tom prípade mňa nekritizuj, že ja nesexujem keď sú hore. Tiež skoro vstávam, dokonca skôr ako ty, ale stále aj keď sú v puberte som rodič a tak su rozhodnutia namne. Keď budú dospelí, nech si robia čo chcú, teraz nie su. A spánok je dôležitý.
@ria_sprout vobec ma to nevytocilo, to si kde precitala? Iba som ti odpovedala na tvoju otazku a to, ze som benevolentna mama. A prosim ta, napis mi, kde konkretne som ta kritizovala, ze nesexujes?
@anonym_df2e8d presne z tohto mam traumu, ked to nasi robili za bieleho dna v kupelke, mysliac si, aki su nenapadni a ze seno zerieme 🙄
@anonym_17fdb4 ved to, mna by to ani nenapadlo 🙈 zasnem nad niektorymi napadmi tu 🤪

@anonym_964b39 ambulancii myslíš pediatra? a aj ste ich niekde nahlásili? čo sa s tým robilo? ja som úplne hotová, ja že to sa deje len v b-čkových amerických krimiseriáloch 🙈
@anonym_d766c0
@zuzanka.zuzu vy ste obe jeb.. magnéziom sa neda predavkovat a ani neuspáva