Rodičia s dvoma a viac deťmi - ako a kde si nachádzate čas na intímnosti?
Odkedy sa nám narodilo druhé dieťa, s touto otázkou dosť bojujeme. Privítali by sme trochu inšpirácie alebo reálnych skúseností. Vďaka.
Bože to fakt ju idete ukameňovať za normálnu otázku? Predstavte si, že niektoré deti sú kojene, male a nespia dobre!!! Jasne, že niektoré si nájdete čas ľahšie keď ich dáte preč alebo spia v noci ako zabite!!!! Moje dieťa sa v noci budí asi 10x a to aj hneď po uspati a cez deň musím spať pri nej, aby vôbec spala. Takže áno, niekomu sa ten čas hľadá ťažšie a nie je to výhovorka :D plus niektoré ženy aj dojčia, takže decko nemôžu len tak dat k starým rodičom. Zas ste sa tu zišli inteligentky čo si rady kopnú do druhej ženy za legitímnu otázku …
@vanes1233jurasovs ale no, zena je "unavena" z deti a tak sa vyhovara a chlap tu na koni si nahana ego
Podľa odpovedí to tu niekto preháňal s tým magnéziom 🫣 teda, keby to fungovalo tak ako to píše
Mne stále nejde do hlavy tá kupeľňa. To fakt sa niekomu chce sexovať (lebo za milovanie to nepovažujem) 2-3 minuty?
Ak má dieťa Adhd, znamená, že je aj hyperaktívne a nezvládnuteľmé. Magnézium má v tom prípade tlmiť už chorý mozog. A čo sa sústredenia týka, donúti ho bezhlavo nebehať a robiť to, čo nemá, utlmí sa a navonok to bude vyzerať, že sa sústredí, ale stlmený nevníma to, čo sa od neho očakáva.
@evkatk ADHD ma niekolko foriem a iba jedna z nich sa prejavuje hyperaktivitou. Nemyslim si, ze magnezium v beznej davke dieta stlmi - nakoniec, aj mnohe lieky na ADHD nemaju nic spolocne s tlmenim reakcii… skor podporia sustredenie.
@greywolf sex aute? No to už je len miesto.
@anonym_73f174 ale vyborné 👌
Mne stále nejde do hlavy tá kupeľňa. To fakt sa niekomu chce sexovať (lebo za milovanie to nepovažujem) 2-3 minuty?
@letfenixa my máme 3 deti nie vždy je čas na sviečky, romantiku a dvojhodinovu predohru
@ria_sprout hlavne táto osoba sa predviedla v nedávnej téme kde strašne zo seba robila pani dokonalú ako úžasné "vychovala" z deti workoholikov a vštepovala im do hlavy že práca je na 1 mieste a potom až rodina 👌
@anonym_9b2234 ona sa uz predviedla vo viacerych temach. Na nu netreba reagovat vobec
@anonym_042693 no a tie 3 minúty ti stačia?
@letfenixa nevravím že sú to tri minúty ale je to rýchlovka a raz za čas prečo nie? Ja sa viem urobiť rýchlo 😀 keď chcem
Predávkovanie magnézia u detí spôsobuje zvýšenú únavu, ospalosť alebo svalovú slabosť. Vo vážnejších prípadoch však hrozia problémy s dýchaním, nízky tlak, poruchy srdcového rytmu.
Ak si všimnete začervenanie v tvári, celkovú slabosť alebo ťažkosti s pohybom, môže to byť spôsobené prebytkom horčíka (magnézia) v tele. Tento stav často vedie k oslabeniu svalov, čo spôsobuje problémy pri vykonávaní bežných činností. V niektorých prípadoch sa môže objaviť aj zadržiavanie moču, čo môže byť spôsobené ovplyvnením funkcie obličiek.
Koľko magnézia dávali rodičia deťom, aby zaspali a tvrdo spali počas ich užívania si? Aké následky budú mať deti z takého pravidelného užívania bohvie akej dávky magnézia možno aj pre dospelých ?
@anonym_autor uplne jednoducho, vykaslala som sa na cely sex, venovala som sa radsej detom a vecer som isla spat za rovno s detmi o pol 8. A teraz uz som rozvedena tak mam chvalabohu od toho vecneho drankania a prosebnych oci uplne pokoj

Ak má dieťa Adhd, znamená, že je aj hyperaktívne a nezvládnuteľmé. Magnézium má v tom prípade tlmiť už chorý mozog. A čo sa sústredenia týka, donúti ho bezhlavo nebehať a robiť to, čo nemá, utlmí sa a navonok to bude vyzerať, že sa sústredí, ale stlmený nevníma to, čo sa od neho očakáva.
@evkatk ADHD je vrodená, geneticky podmienená porucha. Automaticky neznamená hyperaktivne dieta a uz vobec nie nezvládnutelné. A rovnako nie všetky magnezia maju rovnaké účinky ako tu uz bolo spomenuté. Ľudia co sa vyjadrujú k tomu o čom nemaju ani paru by mali mat zákaz chodit na internet😀 čakáme na tie štúdie