Rozišli sme sa, vrátila som mu snubný prsteň a on sa k nám vrátil
Môj priateľ otec našich detí. Odišiel od nás. Vrátila som mu snubny prsteň ked nebol snami. Vrátil sa k nám ale prsteň ostal odložený. Samozrejme už mám odstup nedôveru. Zaujímalo bi ma aký majú k darovaním prsteňu muži.
Prsten by ma vobec netrapil vo vasej situacii. Dajte si doporiadku vztah,najdite harmoniu,znovu si doverujte a potom ries nejaky prsten.
A otazka bola aka? Na co si mu dovolila sa vratit, ked mu nedoverujes? A on si ta uz vziat evidentne tiez nechce...ked je prsten odlozeny...
@anjelicek26 akurát som chcela tiež napísať, načo mu dovolila sa vrátiť keď mu neveri
A keď ti zas dá prsteň, už mu veriť budeš?
A ak sa pýtaš aký majú chlapi vzťah k prsteň? Niektorí to s nim myslia vážne, keď ho dajú je to pre nich záväzok. Niektorí ho berú ako tradovanu nevyhnutnosť a nepozerajú na neho nijak ináč ako na vec, ktorú sa patrí kúpiť.
okrem toho, ze prsten by ma fakt netrapil, ci akoze ak ti ho da uz mu doverovat budes? ale teda okrem toho vlastne nechapem na co sa pytas - co aky maju muzi? nazor? postoj?
Tak možno aj on má po svojom návrate k tebe odstup a nedôveru, preto ti ho ešte nedal naspäť. A tiež mi celkom nie je jasné na čo konkrétne sa pýtaš, posledná veta je nejaká nedokončená:
Kto mi preloží túto vetu "Zaujímalo bi ma aký majú k darovaním prsteňu muži." dostane zlatého bludistaka a k autorke, odišiel za inou a opäť sa vrátil, alebo kam odišiel, neviem nejak posúdiť situáciu, malo si napísala...
Ok, nerozumiem. Máš deti s mužom, ktorý nie je tvojim manželom. Ok. Žijete na psiu knižku ale zasnubovali ste sa. No, povedzme. Teraz ste sa "odsnubili", zase si to rozmysleli a tebe chyba prsteň? 🤔🤔🤔 No, alebo chcem tradíciu, zásnuby, svadbu, deti, ale byť zasnúbená s otcom svojich detí mi pripadá fakt postavené na hlavu. Je teraz problém prsteň alebo dôvera?
Ja by som muža, ktorý odíde od rodiny - manželky, detí, naspäť neprijala ... nejaký prsteň by som absolútne neriešila.

Prsteň by ma v tomto prípade trápil ako posledný.