Rozpad mileneckého vzťahu
Zazili ste to, ked su dvaja milenci, ale jeden chce skoncit, lebo si uz nasiel noveho partnera na neveru. Ten druhy zmenu tazko nesie. Vidi klamstva, zamlcovanie, ignorovanie,odmietanie a viac menej sa blizi koniec, lebo ten druhy (asi atraktivnejsi) ma nove moznosti. A toto vsetko mimo ich skutocnych vztahov doma. Cisto krach mileneckeho vztahu.
@zuzana76 toto práve nebol milenecký vzťah, čo popisuje autorka. Milenecký vzťah má prvky záujmu, obdivu, dôvery, aj zamilovanosti možno, obojstrannej. Toto by som nazvala vzťah sexuálny, alebo aj " bohapustá jebač.ka ".
@anonym_a4ef70 preto pisem, ze je rozdiel milenecky a milenecky, milenec/milenka ma zvacsa negativnu konotaciu a presne kazdy mysli len na to jedno. Ako to ma autorka, to vie len ona, zrejme mas pravdu.
@zuzana76 toto práve nebol milenecký vzťah, čo popisuje autorka. Milenecký vzťah má prvky záujmu, obdivu, dôvery, aj zamilovanosti možno, obojstrannej. Toto by som nazvala vzťah sexuálny, alebo aj " bohapustá jebač.ka ".
@anonym_a4ef70 pisala som len na margo toho, ako tu niekto pisal, co ste si mysleli, ze budete spolu do 80-tky a podobne, ze teda mnohe milenecke vztahy v historii vydrzali do konca zivota, zahadou mi zostava, ze preco sa ten vztah nezoficialnil v takomto pripade, ked tie pomery boli verejne.
ze jaka telenovela... ze doma drichme s manzlekou ti nevadi..ale ze si nasiel este dalsiu je uz moc? hold vymenil stare za nove -zmier sa s nim vzdy si bola len nahrada.niekto na hranie... a tvoj cas uz skoncil ..mozno si sa zacala chovat ako manzelka a tak upgradovala na novsi model
@biba_18 ano, aj oni a este sa stala aj kralovnou, asi by to Diane nebolo byvalo dobre padlo, keby zila, v umeni toho bolo neurekom, niezeby to clovek obhajoval, ale nie je milenecky vztah ako milenecky
Ja som s jedným(ženatý)skončila keď som si našla dlhodobý , vážny vzťah.netvrdim, že to ťažko niesol,ale jedno mu to nebolo,hneval sa a dlho mi to vyčítal,že veď som mu sľúbila...a viem,že ma stále chce
@anonym_eaeb1c chce ťa určite stále a miluje ťa určite ako všetky čo mal popri tebe, po tebe a aj pred tebou. A ty mrcha si mu sľúbila vernosť do konca života a zradila si !!!! Ale aj tak pokračujete, takže je to v poriadku.
Ta jedna by mala hned na zaciatku pochopit, ze je len jedna z mnohych, kedykolek moze byt vymenena za inu, lepsiu, atraktivnejsiu, poolnejsiu.
Netrapilo ta, ze je je ti "neverny" s oficialnou partnerkou ale ked si nasiel novu milenku, tak zrazu BIG PROBLEM?
@viestta Presne tak,,ty by si mohla robit aj v manzels. poradni
@anonym_autor ..no ja by som sa hnusila sama seba, ,fuj tieto milenecke vztahy ,sa mi od puberty hnusia, od kedy som pocula o pohlavnych chorobach...
@anonym_eaeb1c chce ťa určite stále a miluje ťa určite ako všetky čo mal popri tebe, po tebe a aj pred tebou. A ty mrcha si mu sľúbila vernosť do konca života a zradila si !!!! Ale aj tak pokračujete, takže je to v poriadku.
@anonym_c80a7a 😂😂😂ty si dobre na hlavu

@anonym_autor
Napíšem na rovinu ako normálny chlap
Je to ľúto že sa už s nim - ňou nebudeš K#rviť?
@buminka555
https://www.youtube.com/watch?v=vUXzn-xTeA0