icon

Rozpad mileneckého vzťahu

Dnes o 09:30

Zazili ste to, ked su dvaja milenci, ale jeden chce skoncit, lebo si uz nasiel noveho partnera na neveru. Ten druhy zmenu tazko nesie. Vidi klamstva, zamlcovanie, ignorovanie,odmietanie a viac menej sa blizi koniec, lebo ten druhy (asi atraktivnejsi) ma nove moznosti. A toto vsetko mimo ich skutocnych vztahov doma. Cisto krach mileneckeho vztahu.

Strana
z2
buminka555
Dnes o 12:54
@buminka555

@anonym_autor
Napíšem na rovinu ako normálny chlap
Je to ľúto že sa už s nim - ňou nebudeš K#rviť?

zuzana76
Dnes o 12:54
@anonym_a4ef70

@zuzana76 toto práve nebol milenecký vzťah, čo popisuje autorka. Milenecký vzťah má prvky záujmu, obdivu, dôvery, aj zamilovanosti možno, obojstrannej. Toto by som nazvala vzťah sexuálny, alebo aj " bohapustá jebač.ka ".

@anonym_a4ef70 preto pisem, ze je rozdiel milenecky a milenecky, milenec/milenka ma zvacsa negativnu konotaciu a presne kazdy mysli len na to jedno. Ako to ma autorka, to vie len ona, zrejme mas pravdu.

zuzana76
Dnes o 12:57
@anonym_a4ef70

@zuzana76 toto práve nebol milenecký vzťah, čo popisuje autorka. Milenecký vzťah má prvky záujmu, obdivu, dôvery, aj zamilovanosti možno, obojstrannej. Toto by som nazvala vzťah sexuálny, alebo aj " bohapustá jebač.ka ".

@anonym_a4ef70 pisala som len na margo toho, ako tu niekto pisal, co ste si mysleli, ze budete spolu do 80-tky a podobne, ze teda mnohe milenecke vztahy v historii vydrzali do konca zivota, zahadou mi zostava, ze preco sa ten vztah nezoficialnil v takomto pripade, ked tie pomery boli verejne.

anonym_1129bd
Dnes o 14:32

ze jaka telenovela... ze doma drichme s manzlekou ti nevadi..ale ze si nasiel este dalsiu je uz moc? hold vymenil stare za nove -zmier sa s nim vzdy si bola len nahrada.niekto na hranie... a tvoj cas uz skoncil ..mozno si sa zacala chovat ako manzelka a tak upgradovala na novsi model

anonym_7d1de7
Dnes o 18:54
@zuzana76

@biba_18 ano, aj oni a este sa stala aj kralovnou, asi by to Diane nebolo byvalo dobre padlo, keby zila, v umeni toho bolo neurekom, niezeby to clovek obhajoval, ale nie je milenecky vztah ako milenecky

@biba_18
@zuzana76 no tu to bolo trochu o inom, keby si Charles mohol zobrať Camilu a nemusel sa oženiť s niekým, koho nemiloval, tak by to zrejme bolo inak. No ich láska musela ustúpiť iným zámerom.

anonym_c80a7a
Dnes o 19:01
@anonym_eaeb1c

Ja som s jedným(ženatý)skončila keď som si našla dlhodobý , vážny vzťah.netvrdim, že to ťažko niesol,ale jedno mu to nebolo,hneval sa a dlho mi to vyčítal,že veď som mu sľúbila...a viem,že ma stále chce

@anonym_eaeb1c chce ťa určite stále a miluje ťa určite ako všetky čo mal popri tebe, po tebe a aj pred tebou. A ty mrcha si mu sľúbila vernosť do konca života a zradila si !!!! Ale aj tak pokračujete, takže je to v poriadku.

vorkola
Dnes o 20:16
@viestta

Ta jedna by mala hned na zaciatku pochopit, ze je len jedna z mnohych, kedykolek moze byt vymenena za inu, lepsiu, atraktivnejsiu, poolnejsiu.
Netrapilo ta, ze je je ti "neverny" s oficialnou partnerkou ale ked si nasiel novu milenku, tak zrazu BIG PROBLEM?

@viestta Presne tak,,ty by si mohla robit aj v manzels. poradni

vorkola
Dnes o 20:19

@anonym_autor ..no ja by som sa hnusila sama seba, ,fuj tieto milenecke vztahy ,sa mi od puberty hnusia, od kedy som pocula o pohlavnych chorobach...

anonym_eaeb1c
Dnes o 20:36
@anonym_c80a7a

@anonym_eaeb1c chce ťa určite stále a miluje ťa určite ako všetky čo mal popri tebe, po tebe a aj pred tebou. A ty mrcha si mu sľúbila vernosť do konca života a zradila si !!!! Ale aj tak pokračujete, takže je to v poriadku.

@anonym_c80a7a 😂😂😂ty si dobre na hlavu

Strana
z2