icon

S priateľom nám to v posteli neklape

viktoria4747
26. dec 2022

Ahojte, som s priateľom niečo cez rok a vo všetkom nám to klape len v posteli nie. Veĺmi ho milujem a neviem ako ďalej. Ja mam 21 a on 29, bola som jeho prvá sexuálna partnerka. Prvý polrok bolo všetko ok ale ten posledný cítim že sa niečo zmenilo. Veľa krát sa stalo že ma odmietol keď som mala ja na to chuť a ked som sa ho pýtala že prečo tak jeho výhovorky boli že je unavený, uboleny alebo že ho boli ruka tak som sa urazila a jeho odpoveď na to bola taka že to vážne teraz budeš urazena? Pritom ja som ho ešte nikdy neodmieta. Milujeme sa tak 2x za mesiac čo je dosť malo podľa mňa, obaja sme pracujúci tak to viem pochopiť ale nie keď je aj voľno a nič nerobíme... A to mi povie iba že prepáč a že mi to vynahradi, nejaké rady?

Strana
z2
mondolina
4. apr 2023

@viktoria4747
nemyslím si že sa to časom zlepší...
a hlavne on to nerieši.
ostaň s ním a priprav sa na život bez sexu.

tamtamka26
5. apr 2023

@viktoria4747 a možno je "len" lenivý, alebo má nejaký komplex, možno si myslí, že to nerobí dobre....nebolo by na škodu aj keby športuje trochu, to podporuje tvorbu testosterónu..nahovor ho, že budete spolu cvičiť.

viktoria4747
autor
5. apr 2023

@tamtamka26 Vyskúšam určite dala som mu už aj na výber že buď sa to zlepší alebo odídem tak chce na sebe pracovať a nechce o mňa prísť tak drž palce aby sa to naozaj zlepšilo 😇

tamtamka26
5. apr 2023

@viktoria4747 poznám to, neboj... snáď zabojuje.

viktoria4747
autor
5. apr 2023

@tamtamka26 Ďakujem pekne za rady, snáď áno

Strana
z2