Sestra bola milenkou ženatého muža

21. feb 2022

Ahojte.
Mam starsiu sestru, nejako extra si spolu nevychadzame, ona byva od 15 mimo domu, ja tiez, takze sa malokedy stretneme.
Len nedavno som sa dozvedela ze 6 rokov bola milenkou zenateho muza, ktory ma 2 deti.
Rodicia jej velmi vynadali, nevedli sa s tym zmerit, lenze ten chlap sa rozviedol, a je uz oficialne so setrou.
Je bohaty, berie ju na rozne vylety, dovolenky, ma drahe auto, byt, a rodicia sa tym teraz chvalia, tie deti ju vraj maju velmi radi, k rodicom choda všetci spolu ako rodina
Ja to neviem pochopit, ze len kvoli tomu ze sa rozviedol ho prijali, akosi vsetci zabudli na to ze rozbila rodinu.
Co si o tom myslite ? Mam sa pokusit ho aj ja prijat ?

matullienka
21. feb 2022

No ak je s ním sestra šťastná asi ti neostáva iné len sa s tým zmieriť. Čo iné by si chcela robiť?

7lenka11
21. feb 2022

1. Nevera vypoveda o charaktere cloveka.
2. Neries to, nepoznas cele pozadie, co ako v skutocnosti bolo, aky bol jeho vztah so zenou atd.

anjelicek26
21. feb 2022

"mam sa pokusit ho aj ja prijat"? Pozri ona ho miluje, ziju spolu ako par, s ex to dotiahol k rozvodu a rozhodol sa pre nu, ze to nie je pekne, ako k tomu vztahu prislo je jasne - ale ty si jej sestra a nie suseda cez plot, co potrebuje vsetko riesit, nie? Je zamilovana a stastna... tak si kusnut do jazyka a normalne fungovat...

nely1704
21. feb 2022

Si si istá, že to iba ona rozbila rodinu ?

autor
21. feb 2022

Este doplnim. Ked sa stretaval so setrou, rozisli sa, kvoli rodicom, medzitym urobil zene druhe dieta.

sissy27
21. feb 2022

Prečo si myslíš, že ona rozbila rodinu? Ona niekomu sľubovala vernosť pred oltárom? Podľa mňa si on rozbil rodinu sám…

nely1704
21. feb 2022

Neviem, čo čakáš , aké odpovede. Ak ich nebudeš akceptovať tak sa s nimi nebudeš ,,rodinat"...

myslíš, že kvôli tomu, že Ty si proti ich vzťahu sa rozídu? Alebo čo vlastne chceš ? Praj a bude Ti dopriate....

anjelicek26
21. feb 2022

Ako pisu baby, ona bola slobodna a on zenaty, on si rozbil rodinu sam... ci bude teraz verny ukaze cas...

matullienka
21. feb 2022

Inak tiež nechápem prečo ťa to zožiera. Veď nikto ťa nenúti chodiť s nimi na rodinné dovolenky alebo Dlhé návštevy. Stretnete sa náhodou u vašich pozdravis a nemusíš sa s ním ani rozprávať. Či čo teraz chces riešiť? Zariad si svoj život podľa seba a sestru nechaj žiť ten jej

zuzitko74
21. feb 2022

Tvoji rodičia to berú tak, že je to ich dcéra, ktorú majú radi, takže sú ochotní jej kadečo odpustiť a prijmú aj jej partnera, lebo už tvoria rodinu. Ty sa rozhodni podľa seba. Ak ju a jej partnera nevieš prijať, tak sa s nimi radšej nestretávaj.

bruneta880
21. feb 2022

Ja z teba cítim veľkú nevraživosť voči sestre, a len tuším, že touto založenou témou to nebude.Alebo?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
1medvedik1
21. feb 2022

Nerozbila rodinu. Pravdepodobne tá rodina bola rozbitá už dávno pred ňou. Pretože keby je muž šťastný a spokojný tak si žiadnu milenku nehľadá. Ona roho muža nenútila si a ňou začať. On sa rozhodol, tak isto ako aj ona.
Rozbila rodinu - vtrhla do šťastného manželstva, rozbrala muža, donutila ho rozviesť. Takto to nefunguje. Ja nikdy nepochopím ako sa niekto môže starať do života iných. Ako vieš ako to bolo v jeho rodine? A ako to bolo medzi nimi? Každý si pozametajme pred svojim prahom.. Ži a nechaj žiť.

danyelia
21. feb 2022

Ahoj, ja by som to na Tvojom mieste už nijako neriešila, nikto nevidí do vzťahu dvoch ľudí, je to ich život a keď sú šťastní, asi to tak malo byť...

ninusa221
21. feb 2022

My mame taku kamosku , ona rozbila rodinu, potom mali spolu 2 deti, cca 10 rokov boli spolu, muz ju podviedol s naj kamoskou a teraz su spolu a maju spolu jedno dieťa. Takze ja si myslim ze to nechaj tak bud budu spolu alebo sa rozídu. Prijmi to, nerieš to. Každy si je strojcom svojho šťastia.

miadi
22. feb 2022

Ked tie deti vedeli prekusnut ze otec sa rozviedol a vybral si stastie u milenky tak ty by si mohla ,ze sestra nasla stastie s bohatym chlapom co sa koli nej rozviedol . Nech to bolo akokolvek so sestrou podla opisu nemate Boh vie aky vztah takze jej to Asi bude uplne jedno ako sa rozhodnes. Skor sa zamysli ked je vsetko “ vyriesene” vsetci su happy .. preco mas pocit ze by si mala do toho zapojit nejaky negativny pristup a robit problem ? Dopraj sestre nech je stastna a ak to stastie vybudovala naozaj na niekoho nestasti tak zivot jej to raz vrati .

dadulamamula
22. feb 2022

Co ti vadí? Je s ním šťastná.. Prečo si myslíš ze rozbila niekomu rodinu? Poznáš jeho ženu, poznáš to, ako sa ona správala, nie? Tak nesúď..
Možno o pár rokov to isté spraví tvojej sestre... Peniaze a bohatstvo nie je všetko.

jancazvalova
22. feb 2022

Vies takto, ty s tym nic neurobis a je to jej zivot a jej rozhodnutia. Pokial su s tym vsetci ok co sa dialo a ako to nakoniec skoncilo tak sa s tym zbytocne zatazujes.

dadis
22. feb 2022

Nie ona, ale on rozbil rodinu. Nemas sa preco na nu hnevat, ani jej zavidiet. Skor by som ju lutovala, ze svoj zivot spojila s niekym takym.

ivkazba
22. feb 2022

A nie je to iba o tom, že ťa brutálne štve, že sa má sestra finančne dobre?

mimikarol
22. feb 2022

Ja nechápem čo ťa akože trápi. Je to tvoja sestra, dospelá žena. Nestaraj sa do nej. Ako si ustelie, tak bude spať. Ona má svoj život, ty svoj. Nebola milenkou tvojho muža, takže teba je do toho veľké nič

dusankomoj
22. feb 2022

Môj nebohý muž hovorieval vetu: Keby sme si nezávideli,máme všetci dosť! A u teba bude príčina asi tam,nie?🤑

autor
22. feb 2022

Nestve ma to, ze oni si ziju v luxuse, ale to, ze kvoli tomu ze on je bohaty, vsetci su z neho namäko, a ano, on si rozbil svoju rodinu, ale ona sa s nim 6 rokov stretavala aj ked vedela ze ma manzelku a popri tom ich vztahu, aby sa rozviedol hned, este spravil svojej zene dieta.

matullienka
22. feb 2022

Ale veď to nie je tvoj život tak sa nestaraj. Ako si kto ustelie tak bude spať. Tiež mám pocit, že asi ziarlis že sú v rodine stredobodom pozornosti, zrejme ťa zhodili z piedestál u

ivkazba
22. feb 2022

Štve ťa to, pretože nie si spokojná so svojím životom. Ale za to sestra nemôže. Snaž sa urobiť niečo so sebou, aby si žila spokojný život. Potom ťa toto nebude štvať.

lienka.7
22. feb 2022

V prvom rade tu rodinu rozbil muz, nie tvoja sestra. Keby nie ona, pride ina. Nevieš co za tým vsetko bolo, ake mali manželstvo, tak ju nesud. Eventualne cvengot euricok vsak zafungoval aj na tvojich rodičov. Ako spravna sestra by si ju mala podporiť a nie jej závidieť.

karhu
22. feb 2022

nevies este co v zivote caka teba, k sestre sa spravaj slusne (schvalovat jej postup nemusis) a zi si svoj zivot

1gramofon
22. feb 2022

Kto ma myslieť na rodinu ak nie manžel a otec? A vieš všetko o jeho predošlom vzťahu? Pochybujem. Štve ta, že ma rodičov na svojej strane? Keďže s nimi nebývate od 15tich,tak ti je ľúto, že ona ma s nimi lepší vzťah? Chcela si byť ty ta lepšia? Je to jedno ci ho prijmes,ona to nepotrebuje a ty budeš pred rodičmi za zavistlivu.

acrobaleno
22. feb 2022

Prijať ako človeka ho nemusíš a ani tvoju sestru ak ti to je z morálneho hľadiska zaťažko. Hlavne buď slušná, to je základ.

nelinka888
22. feb 2022

Ako sa hovorí každý sme nejaký, a presne, pokiaľ je to tebe proti srsti, tak s tým aj tak nič nezmôžeš.