Sestra bola milenkou ženatého muža
Ahojte.
Mam starsiu sestru, nejako extra si spolu nevychadzame, ona byva od 15 mimo domu, ja tiez, takze sa malokedy stretneme.
Len nedavno som sa dozvedela ze 6 rokov bola milenkou zenateho muza, ktory ma 2 deti.
Rodicia jej velmi vynadali, nevedli sa s tym zmerit, lenze ten chlap sa rozviedol, a je uz oficialne so setrou.
Je bohaty, berie ju na rozne vylety, dovolenky, ma drahe auto, byt, a rodicia sa tym teraz chvalia, tie deti ju vraj maju velmi radi, k rodicom choda všetci spolu ako rodina
Ja to neviem pochopit, ze len kvoli tomu ze sa rozviedol ho prijali, akosi vsetci zabudli na to ze rozbila rodinu.
Co si o tom myslite ? Mam sa pokusit ho aj ja prijat ?
chapem, že so správanim tvojej sestry nie si stotožnená. Nie všetci máme rovnaké morálne zásady. Je to však tvoja sestra, kvôli tomu by som vzťahy s ňou určite nezrušila. Možno máš v okolí, pracovnom prostredí, atd viac takýchto príbehov, len o tom nevieš, za to ešte aj tvoja sestra aj jej partner môžu mať, a urštie majú svoje pozitíva.
Ako píšeš, ani doteraz ste nemali so sestrou extra silné vzťahy, no tak asi sa to nezmení.
V psychológii sa odporúča nehovoriť deťom nemám ťa rád, si zlý, hnevám sa na teba atdˇ, ale pomenovať, čo konkrétne ti v danej situácii vadí, napr. hnevám sa, že si neodložil hračky. Nemám rád, keď odvrávaš...
taktisto aj ty môžeš vo vhodnej chvíli vyjadriť sestre tvoj morálny nesúhlas s tým, že bola milenkou a popritom mať vzťah ako predtým, aj snažiť sa spoznať jej partnera, natoľko, nakoľko to sestra chce. Možno ti bude vo veľa veciach sympatický, možno budete vychádzať dobre. Za to stále môžeš odsudzovať /resp nemusíš súhlasiť s tým/, že išiel do vzťahu keď bol ženatý.
No pozri,ja to beriem tak,že ona nikomu rodinu nerozbila..srdcu nerozkazes a keď sa zamilovala do ženatého..tak čo..podstatné je ako sa zachoval on..Keby on nechcel tak milenku by nemal..veď ho hádam ona nedonutila do vzťahu s ňou..v prvom rade On bol ten čo podvádzal a bol neverný..nie tvoja sestra...je to síce nepekné,že mali pomer..Ale ona ndpodvadzala nikoho...a keď sa rozviedol tak to bude asi dosť vážny vzťah
Podelím sa o vlastnú skúsenosť. Mám staršiu sestru a mala som dvojročný vzťah so ženatým mužom. Potom sa rozviedol a začal žiť so mnou. Sestra najskôr hovorila, že je to môj život a som už dospelá, tak ma nebude odsudzovať. Ona už bola vydatá a vychádzali sme spolu dobre. Keď som jej však predstavila svojho partnera, tak sa strašne zmenila. Môj partner totiž vyzerá oveľa lepšie ako jej manžel a je aj starostlivejším otcom. Začala na mňa normálne žiarliť a skoro vôbec sa už nestretávame. Strašne ma to mrzí, lebo ju mám stále veľmi rada. Preto ti radím, neurob rovnakú chybu! Správaj sa k sestrinmu mužovi korektne a sestre daj najavo, že jej praješ, aby bola šťastná. Máš len jednu sestru a tú ti nikto nemôže nahradiť.
Ze sa nestaraj do jej života. Hlad si svoje. Nie je všetko zlato, co sa blysti.
Si neskutocná! Vies to? Nie, ty bud ina. Chod za tou jeho byvalou zenou a tam spolu plačte. Nic ine ti neostava.
neviem si predstaviť, že som s niekym 10 nebodaj 20 rokov a on si odrazu len tak odcupká za inou. teraz nehovorím iba o tvojej sestre samozrejme. myslím to celkovo, všeobecne. vždy to dávam za vinu tomu, kto podvádza nie tomu, s kým podvádza. je to hrozne smutné ak jeden stále miluje... nemalo by sa to stávať :(
je dobre ze sa chlap rozviedol a ostal s tvojou sestrou. 6 rokov je velmi dlha doba. Zbytocne trapil svoju ex. Dufam, ze sa rozumne dohodli a on je aspon taky charakter ze vyjde svojej byvalej manzelke v ustrety. K tvojej sestre - rozvedeny chlap a 2 deti ziadna vyhra. Miesto toho aby si nabrnkla bohateho, dobre vypadajuceho single chlapa ma co ma. K nemu + ex + 2 deti. Urcite budu deti chodit na vianoce, velku noc, silvestra a ona nikdy nezazije ten skvely pocit vlastnej rodiny. Do toho dohadovacky s ex. Aj keby boli spolu zadobre, tak sa bude 15r pozerat ako volava inej zene, lebo bude treba deti riesit. Samozrejme platit bude tie 2 deti az kym neskoncia skolu. Vzdy sa bude o muza delit 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ale o peniazoch to robis cele ty. Rodicia neboli happy ked bola snim kym bol zenaty 6r milenka . To je dost dlha doba. No koli rodicom sa snim rozisla a on sa potom spamatal a rozviedol sa ( jemu to vyhovovalo 6r tak ako to bolo aj vlk syty aj koza cela mal rodinu aj bokovku) no ked sa konecne rozviedol a zacal snou zit s cistim stitom tak jasne ze su rodicia radi. Co ine im ostava? Ako to suvisi s tebou? Si teraz pre rodicov nieco menej Lebo nemas bohaca?
Sice nemam ukazkovy vzťah so sestrou, neprajem jej nic zle, nech je stastna. Ano, v prvom rade muz je na vine, ale damy, naozaj ma to zaujima, ak by vas manzel 6 rokov podvadzal, naozaj by ste ani trosicku neboli nahnevane na jeho milenku, a vsetku vinu by ste zvalovali iba na manzela ?? Ona nikoho nepodvadzala, ale vedela predsa ze on ma rodinu, aj ked nemu na nej asi moc nezalezalo.
Prosim ta taraniny ma modrom koniku neber važne.Vsetky sa zastali sestry.Keby boli v pozicii 6 rokov podvadzanej manželky, inu piesenku by spievali - sviňa, obesit do prievanu za nohy atd ...Top poznamka bola - nebraň sestre v jej šťastí...akom šťasti preboha? A nakoniec ty si zavistliva..Bolo ti to treba tu zakladat diskusie?
Chlap si vybral medzi dvoma ženami. Neviem čo viac treba ešte riešiť. Kto dáva Tebe právo, moc rozhodovať koho za partnera môže mať Tvoja sestra. Či mala sa Teba najskôr opýtať, či súhlasíš? Keď Ti anonymy tu napíšu, že máš jej partnera prijať, tak to urobíš? Alebo neurobíš? Zjavne máš problém ho prijať, ale to nevadí, veď si nejako extra spolu nevychadzate. Neviem na čo riešiš, či prijmes niekoho, s kým ani netravis čas 🤷 niekoho, s kým spáva (žije) niekto s kým si ani nevychadzas. Myslíš, že si dôležitá? Pre nich? Alebo Tvoj názor? Ale kľudne sa rozhoduj ešte, či ho prijmes. 😀
@karolinakr nikto si tu jej sestru nezastal, všetci len poukázali na to, že aké má ona právo sestre diktovať s kým ona môže žiť alebo nemôže.
@karolinakr ano mas pravdu, presne toto som myslela. Teraz mi tu vsetky tvrdia ze sestra je v tom nevinne, ale ked by boli ony v pozicii podvadzanej manzelky, pochybujem ze by jedneho zleho slova na muzovu milenku nepovedali, a vsetka vina by bola iba na muzovi, ze to on rozbil rodinu, ona za to nemoze ze sa 6 rokov stretavala so zenatym muzom.
Prepáč ale riešiš to dokola akoby spávala s tvojím mužom alebo mužom tvojej kamošky. Tak choď za jeho manželkou a poplacte si na pleci aká je tvoja sestra suka, že im rozbila rodinu
Pozri... Keby ten chlap nechcel, nezačne si so sestrou, teda len sestra za rozpad jeho manželstva nemôže.
Sestra je stastna, tes sa z nej aj Ty, prijmi ich. 🙂 Držím palce!
Ty si len chcela aby tu vsetky zeny nadavali na sestru a zas jej to vsetko preslo tak nie si spokojna ze ??! Ty si teda uzasna sestra . Prestan riesit jej minulost. Jej vztah snim sa teba vobec netyka. Tvaris sa Akoby ty si bola jeho manzelka. Len hladas dalsi dovod nenavidiet sestru? Lebo inak naco toto ??? Kamoska bola podvedena a tu milenku nevinila ano nenavidela ju ale vinu jej nedavala. Celu vinu davala svojmu partnerovi, naco potrebujes aby druhi odsudili tvoju sestru nestaci ze to robis ty? Potrebujes na to klub? Tak sa ozvy jeho ex Mozno tu to este zaujima no pochybujem.
Asi ten vstah stal za hov..,ked takto skoncil. To sa bezne stava.
Ja som ti netvrdila, že sestra je v tom nevinne. Len som ti písala, že rodičia jej zrejme už odpustili a prijali ju takú aká je, aj s jej minulosťou. A ak ty toho nie si schopná, tak sa s ňou radšej nestretávaj.
Toto nie je tvoja vec, je to život tvojej sestry. Neodsudzovala by som ju a asi trošku zavidis a žiarliť na ňu. To si myslím. A necítala som žiadne komenty pod tvojom príspevkom.
Nech už si o sestre myslí ktokoľvek čokoľvek, aká morálna satisfakcia by uspokojila teba? Vyviesť ju na námestie, vystaviť na pranier a verejne bičovať? Alebo by stačil nápis kurva na chrbte?
Keby svoju zenu miloval tak by ju nepodvadzal..len aby to iste casom neurobil aj tvojej sestre🤔
Tazko povedat nikto im do hlavy nevidi..nech sa lubia..a ty sa tvar neutralne..je to ich zivot..cas ukaze..😊
Nemusis ho vitat s otvorenou narucou,ale aspon akceptovat. Nebavit sa so sestrou,lebo sa zamilovala do zenateho a teraz je s nim,je hlupe. Zatial by som ho akceptovala a az cas ukaze,ci je to ferovy chlap a mozno si ho casom oblubis.
Prepac mi prosim, ale myslim, ze jej zavidis...
@1medvedik1 tak si to pekne napisala... vidno ze su ludia ktori este ziju v realite.

Neboj sa, každá nafúknutá bublina splasne po čase, teraz su naj zlatíčka, ale ked ju odkopne a začne si s inou, lebo takyto chlapi bezcharakterni, ktorí nevedia držať pudy na uzde, bude to zas najhorší chrapúň a ked sestra sama ostane s deckom, ešte si bude sypať popol na hlavu....