icon

Sex až po svadbe

21. apr 2025

Ahojte,
mam 36 rokov, priatelka 32, je velmi veriaca a od zaciatku prezentovala jasny postoj k tomu, ze plnohodnotny sexualny vztah si vie predstavit az po svadbe. Zo zaciatku som to vedel viac tolerovat, ale sme spolu uz skoro rok a som coraz frustrovanejsi. Mal to niekto podobne a naozaj sa to svadbou zlepsi?

peter244
23. apr 2025
@mk22

@peter244 vzchop sa, nájdi si seberovnu ženu, zdravú kt bude mať rada sex ako ty.
Chlape, máš 30!! Máš 40r frajerku??
Co ta dotuje? Ci prečo sa jej držíš?

@mk22 nedotuje to nie ale je pravda že sám by som už v dnešnej dobe neutiahol nájom. Lebo za 250€ mesačne už nie je ani garzónka do nájmu. Teraz platíme spolu 500

sisska96
23. apr 2025
@peter244

@enmery tvrdí že nie že má túžby ale bráni jej viera. A mne bráni si ju zobrať tá nedostatočná sexualita. Začarovaný kruh

@peter244 Keď ju nevezmeš, aj tak nebude sexu viac. Tak neviem načo čakáš, ak tebe to nevyhovuje. Vezmi ju za ženu, alebo nechaj ju nech si nájde niekoho, komu nie sex je prvotný

gerrwie_girl
23. apr 2025
@terezka1947

Čo tak tieto veci riešiť s priateľkou,nie s cudzími ľuďmi na MK,kt.ju vôbec nepoznáme?
Čo ti pomôže názor niekoho iného?

@terezka1947 od toho su tieto fóra aby tu človek počul názor niekoho iného. Ja mam pocit ze tento typ komentárov (co sa spýtať sa doma a neriesit tu) sa tu poslednú dobu strašne rozmohol.

mischy00
23. apr 2025
@peter244

@enmery tvrdí že nie že má túžby ale bráni jej viera. A mne bráni si ju zobrať tá nedostatočná sexualita. Začarovaný kruh

@peter244 žiadna viera jej v tom nebráni, inak by to nebolo ani raz za 2 mesiace. Poviem ti to takto úprimne, keby stretla muža z ktorého by bola hotová, tak by si sa čudoval, čo v nej je. Ty ju nepritahujes, vyhovujes jej ako človek ale nie ako chlap, z ktorého je vzrušená, len si na neho spomenie . Alebo druhá varianta, je frigidna a nevie to ani skrývať.

terezka1947
23. apr 2025
@gerrwie_girl

@terezka1947 od toho su tieto fóra aby tu človek počul názor niekoho iného. Ja mam pocit ze tento typ komentárov (co sa spýtať sa doma a neriesit tu) sa tu poslednú dobu strašne rozmohol.

@gerrwie_girl súhlasím s tebou,áno,vypočuť si názor iného.
Ale často je tu,čo by ste robili,ako to mám urobiť,čo mám urobiť a s dotyčným,s kt.vazny problém mám to neriešim. A pritom by možno po jednom búrlivom rozhovore bolo všetko vyriešené.
Teraz tu niekto povie,rozidte sa a pritom nepozná ani autora,ani jeho priateľku,ani ich vzťah.

sisska96
23. apr 2025
@terezka1947

@gerrwie_girl súhlasím s tebou,áno,vypočuť si názor iného.
Ale často je tu,čo by ste robili,ako to mám urobiť,čo mám urobiť a s dotyčným,s kt.vazny problém mám to neriešim. A pritom by možno po jednom búrlivom rozhovore bolo všetko vyriešené.
Teraz tu niekto povie,rozidte sa a pritom nepozná ani autora,ani jeho priateľku,ani ich vzťah.

@terezka1947 Ja mám pocit že MK sa stáva už zrazom šibnutých psycho pacientov

autor
23. apr 2025
@peter244

Tak raz za dva mesiace áno

@peter244 tak to mas este super

peter244
23. apr 2025

Ani nie po týždni má už ide opäť roztrhnúť , 🤯

enmery
23. apr 2025
@peter244

@mk22 nedotuje to nie ale je pravda že sám by som už v dnešnej dobe neutiahol nájom. Lebo za 250€ mesačne už nie je ani garzónka do nájmu. Teraz platíme spolu 500

@peter244 Keďže jej v tom bráni "len viera" vezmi si ju a predsa sa všetko vyrieši q budete sexovať ako zajace. Až na to, že v iných svojich témach si písal, že ona sex nepotrebuje, nechce, potom zas viera. Ta baba Ťa pekne vodí za nos.

peter244
23. apr 2025
@mischy00

@peter244 žiadna viera jej v tom nebráni, inak by to nebolo ani raz za 2 mesiace. Poviem ti to takto úprimne, keby stretla muža z ktorého by bola hotová, tak by si sa čudoval, čo v nej je. Ty ju nepritahujes, vyhovujes jej ako človek ale nie ako chlap, z ktorého je vzrušená, len si na neho spomenie . Alebo druhá varianta, je frigidna a nevie to ani skrývať.

@mischy00 tak prečo sa ma tak potom drží

autor
23. apr 2025
@peter244

Ani nie po týždni má už ide opäť roztrhnúť , 🤯

@peter244 to aj mna

mk22
23. apr 2025
@peter244

@peter244 lebo cusis, držíš, neriešis.. Iný zdravý, sebavedomý chlap, by ju kopol do ritky.. Bavíme sa o takom ktorému by se raz za dva mesiace nestačil.
Tebe nikto nekaze dožiť s nou..
Nie je ti spatne z takej predstavy?
Drankat prosíkat o sex.
Je x žien kt bypo tebe skákali aj každý deň.

earlgrey
23. apr 2025
@enmery

@peter244 Keďže jej v tom bráni "len viera" vezmi si ju a predsa sa všetko vyrieši q budete sexovať ako zajace. Až na to, že v iných svojich témach si písal, že ona sex nepotrebuje, nechce, potom zas viera. Ta baba Ťa pekne vodí za nos.

@enmery Poznám veľa 40-45 ročných žien, ktoré tvrdia, že sú na sex už staré a nepotrebujú to a keď to ony nepotrebujú, očakávajú, že ani ich muži po tom túžiť nebudú...a potom doma plačú, že ich muži si našli milenky, mladšie, alebo dokonca v rovnakom veku...
Vieš čo? na tých zoznamkách je veľa takýchto ženatých mužov a samozrejme, že čo žene napadne ako prvé? že si vymýšľajú, aby dostali inú do postele...ale už sa tým chlapom ani nečudujem, že utekajú k iným, keď majú doma to, čo majú....viď tu dvoch naraz... @autor a @peter244 🤦‍♀️ len s tým rozdielom, že títo dvaja sú ešte divnejší a zotrvávajú v nefunkčných vzťahoch...

enmery
23. apr 2025
@peter244

@peter244 Kvôli účtom, sama by to neutiahla, ako si to sám napísal. A môže s Tebou cvičiť, ty sklopiš uška ako šteniatko.

mischy00
23. apr 2025

Počúvajte ma chlapi, obaja....si myslíte že ked sa takto obetuje pre ženu, že to z Vás robí lepších mužov? Nie, len trpíte a dobrovoľne. Ak sú muži, čo to tak chcú, pre mňa za mňa nech držia celibát aj 20 rokov ale vy dvaja doslova trpíte a to nieje normálne.
Nebojte sa, ani jeden z vás nebude mať na nahrobnom kameni vytesane: bol statočný, trpezlivo čakal na svoj zásun
Asi som už sprostá, sorry inak sa mu už nedá

enmery
23. apr 2025
@earlgrey

@enmery Poznám veľa 40-45 ročných žien, ktoré tvrdia, že sú na sex už staré a nepotrebujú to a keď to ony nepotrebujú, očakávajú, že ani ich muži po tom túžiť nebudú...a potom doma plačú, že ich muži si našli milenky, mladšie, alebo dokonca v rovnakom veku...
Vieš čo? na tých zoznamkách je veľa takýchto ženatých mužov a samozrejme, že čo žene napadne ako prvé? že si vymýšľajú, aby dostali inú do postele...ale už sa tým chlapom ani nečudujem, že utekajú k iným, keď majú doma to, čo majú....viď tu dvoch naraz... @autor a @peter244 🤦‍♀️ len s tým rozdielom, že títo dvaja sú ešte divnejší a zotrvávajú v nefunkčných vzťahoch...

@earlgrey Dočkaj času. Stačí, ak jedného z nich niekde vonku bude nejaká chcieť a skočia ako po údenom. Ale si tie baby nájdu muža svojich snov a odbornú ich a to ešte len budú šokovaní. Také bežiace ženy a takéto správanie.😁

mischy00
23. apr 2025
@peter244

@peter244 však kde by už nasla takého dobráka 😀😀😀....30 ročného

0silvia0
23. apr 2025
@peter244

@peter244 prečo sa ťa drží? Lebo sa delíte o nájom, lebo vie ako už na teba, aby si jej dal so sexom pokoj, chce sa vydať a bude mať mladého, keď bude na dôchodku, tak sa o ňu budeš starať, budeš pre ňu stále mládenec. Iné dôvody mi už nenapadajú, ale asi sa ťa nedrží z čistej pramenistej a hlbokej lásky a úcty, inak by pozerala aj na tvoje potreby.
Možno aj dobre varíš, ale s tým si sa nám nepriznal, takže nevieme.

mk22
23. apr 2025
@0silvia0

@peter244 prečo sa ťa drží? Lebo sa delíte o nájom, lebo vie ako už na teba, aby si jej dal so sexom pokoj, chce sa vydať a bude mať mladého, keď bude na dôchodku, tak sa o ňu budeš starať, budeš pre ňu stále mládenec. Iné dôvody mi už nenapadajú, ale asi sa ťa nedrží z čistej pramenistej a hlbokej lásky a úcty, inak by pozerala aj na tvoje potreby.

@0silvia0 áno vidí sa kdesi v 50ke, ako mladý 40r juncek okolo nej skáče 😃 už vycviceny ze sex je tabu

foxyfox
23. apr 2025

A nebojis sa že po svadbe bude sex aj tak len za účelom splodenia detí?

earlgrey
23. apr 2025
@0silvia0

@0silvia0 hej aj nohy jej masíruje každý večer, obskakuje ju ako princezničku....upratuje, perie, varí....a mladý je šťastný, že aspoň niekoho má..s kým sa podelí o nájom...🤷‍♀️

autor
23. apr 2025
@earlgrey

@0silvia0 hej aj nohy jej masíruje každý večer, obskakuje ju ako princezničku....upratuje, perie, varí....a mladý je šťastný, že aspoň niekoho má..s kým sa podelí o nájom...🤷‍♀️

@earlgrey ma masaz noh rada a ja este radsej no

mischy00
23. apr 2025

V dnešnej dobre dobrovoľne trpieť tým, že mi niekto odopiera sex? A to píšem teraz ako vydatá žena, že keby mi toto robil manžel a nič by sa nezmenilo, už dávno by som to riešila inde. Kľudne tu hádže po mne šutre, vôbec mi to nevadí 🤷‍♀️

peter244
23. apr 2025
@earlgrey

@earlgrey no to je pravda, moje potreby sú tabu , inak zaujímavé ako su ľudia podobni, aj ja si idem nohy 🙈. Moja je ale zásadne proti sex praktike nohami 🥹 už to by mi stačilo

peter244
23. apr 2025
@mischy00

V dnešnej dobre dobrovoľne trpieť tým, že mi niekto odopiera sex? A to píšem teraz ako vydatá žena, že keby mi toto robil manžel a nič by sa nezmenilo, už dávno by som to riešila inde. Kľudne tu hádže po mne šutre, vôbec mi to nevadí 🤷‍♀️

@mischy00 áno je to tak a každému kamarátovi by som poradil to isté ale vo vlastnom živote je to už ťažšie. Je ťažké opustiť ženu ktorú mám rád,

0silvia0
23. apr 2025
@mk22

@0silvia0 áno vidí sa kdesi v 50ke, ako mladý 40r juncek okolo nej skáče 😃 už vycviceny ze sex je tabu

@earlgrey
@mk22 tak autor ma aspon vekovo primeranu, a ma nadej, ze raz sex bude (po svadbe🫣), ale 30rocny Peter ma 40rocnu tetu, ktora miesto sexu asi strikuje.

mischy00
23. apr 2025
@peter244

@mischy00 áno je to tak a každému kamarátovi by som poradil to isté ale vo vlastnom živote je to už ťažšie. Je ťažké opustiť ženu ktorú mám rád,

@peter244 tak si nájdi milenku, keď ju nevieš opustiť...vieš, len tiež je to pre teba pohodlné a nechce sa ti nič meniť

alickapusinka
23. apr 2025
@peter244

@alickapusinka nie sme ešte manželia

@peter244 tak načo čakáš skonči to s ňou.Viera jej bráni a nie je panna.tak tlieskam super.

autor
23. apr 2025
@peter244

@earlgrey no to je pravda, moje potreby sú tabu , inak zaujímavé ako su ľudia podobni, aj ja si idem nohy 🙈. Moja je ale zásadne proti sex praktike nohami 🥹 už to by mi stačilo

@peter244 moja dovoli masaz na boso a dokonca aj velmi intenzivne veci ako oblizovanie a tak. Len potom som uz velmi vzruseny a nesmies sa dokoncit

mk22
23. apr 2025
@peter244

@peter244 za čo platíte 500e?
To je koho bývanie?
Tvoje, či jej?