icon

Sex až po svadbe

21. apr 2025

Ahojte,
mam 36 rokov, priatelka 32, je velmi veriaca a od zaciatku prezentovala jasny postoj k tomu, ze plnohodnotny sexualny vztah si vie predstavit az po svadbe. Zo zaciatku som to vedel viac tolerovat, ale sme spolu uz skoro rok a som coraz frustrovanejsi. Mal to niekto podobne a naozaj sa to svadbou zlepsi?

plamienka555
21. apr 2025

@igiana mňa kresťanstvo nezaujíma, takže ak to takto poňal kňaz, tak asi by mal ísť na preškolenie on ;)

mariska1989
21. apr 2025

Takže nejde vierou ze nechce sex pred nakoľko ho teda už mala . Takže ako ti zaručí ten sex? bude potom v nejakých intervaloch keď teraz ho nemá. Akože jed už naka sex môžete sa uspokojovať podľa mňa aspoň. Čo ak sa zoberiete a potom vám to v sexe nebude fungovať? Budete mať sex raz mesačne ,raz za pol roka ? Co tak sa porozprávať ešte raz a naporuadok a navrhnúť sexuálne poradenstvo nakoľko ste už dávno mali sex jeden aj druhý. Podľa mňa ona ma iný problém a nie že potom nechceli budovať vzťah. Prečo by budovali vzťah keďže sex bol asi o ničom a nefungovalo to. A čo ak svadba bude za rok /2 to budeš 2/3 roky bez sexu . Netvrdím že nie sú vzťahy ktoré tak nefungujú ale tam je dôvod iný

alickapusinka
21. apr 2025

@misiak7777 natihol kačera umrela som rehotom

sticker
alickapusinka
21. apr 2025

Ježiši ona nie je ani panna a tak ťa riadne oblbuje.Maže med okolo huby ako sa povie.Zblaznil si sa druhemu dala a s teba si robí srandy. Ja že vôbec nemala chlapa že pôjdete obaja pre toho druheho na prvy krát.A ONA nie je panna preber sa a utekaj.Je to obyčajna klamárka a ojeb..a a nie čakať zo sexom do svadby ked už sam nie je panna.Ciste klamstvo.Utekaj za mna nič s toho.A Ešte tebe niečo zakazuje ja TI napíšem že to je chore na hlavu nielen tato situácia ale aj ONA sama.Ja som si myslela že budete pre seba prvý a TY napíšeš že nie je panna ale nechce opakovať chyby z predošleho vzťahu. Poznaš jej bývaleho. Len aby nebola nakoniec lesba.Aj to sa môže stať.takže sex už mala a s teba si robi posmech a srandu a ešte tebe odopiera utekaj moja rada pokiaľ nie je neskoro. Len aby TI za čas ako budete mať deti nepovedala že je zaľubena do nejakej ženy vezme TI deti a ahoj čau.A bude ťa potrebovať len na splodenie deti.Lebo ináč nechapem prečo ak už nie je panna chce sex po svadbe.A príklad nezoberiete sa dalšich 5 rokov takže sex žiadný och moje nervy.Maj rozum máš dosť rokov a skonči tento stupidní vzťah ktory je same klamstvo z jej strany.Druhý chlap sex predtým áno s tebou vo vzťahu nie.No čista katastrofa.Zostava sa mi len smiať aký si naivný.A zaľúbení ešte aby si netrpel a už teraz TI diktuje čo môžeš nemôžeš a ONA nie je panna. Toto zdravemu človeku čo ma IQ rozum nepobera. Keby že budeš jej prvý máš čakať pochopim ale nie že ONA už spala s niekým.A TY čakáš ako blbec a nič z toho.

alickapusinka
21. apr 2025
ankare
21. apr 2025

No mňa by drblo.

hefo
21. apr 2025

Vykašli sa na to, takýto vzťah nemá zmysel.

Vydržať do svadby má čo to do seba, ale musia to úprimne chcieť obaja. Tu to ale ty držíš len kvôli nej a to nebude robiť dobrotu ani teraz, ani po svadbe.

enmery
22. apr 2025

Absolútne nevieš, aký ten sex bude a ako často, či si v tom sadnete, či nakoniec aj po svadbe nebudeš žiť vo frustrácii. Ja to tiež nevidím ružovo. Často v takýchto prípadoch tá "silno veriaca" žena má sex, aby boli deti a potom už záujem nie je. Par takých tém tu bolo. A tiež silno pochybujem, že sa zmení na sexuálnu dračicu.

katariinam
22. apr 2025

@enmery u nas je to takto aale opacne :D manzel je silno veriaci a tiez to dopadlo hrozne

pink_lady
22. apr 2025

Vsetci sa tu navazaju do nej ale to že v 36 chlap napise že svadbu nie, lebo treba niečo zarobiť tak to ostane bez povšimnutia.
Možno má aj z toho obavy - ako by si sa zachoval, ak by ste ten sex mali a ona by otehotnela pred svadbou? Nepovedal by si, že dieťa ešte nie a treba niečo našetriť?
Čo tak miesto modreho koníka sa radšej úprimne porozprávať? Je totalna blbosť že kresťania môžu mať sex len za účelom deti...A po ďalšie...v dnešnej dobe je celkom reálne že to dieťa mať nebudete ani keď budete mať sex každý deň...

katariinam
22. apr 2025

@pink_lady podla toho aki krestania........niekto je v tomto mega striktny...
toto by som bola opatrna s vyhlaseniami vseobecnymi

pink_lady
22. apr 2025

@katariinam predpokladám že ide o katolícku - a v rkc cirkvi všeobecne to tak je - hriechom je práveže odopierať v manželstve sex bez závažných dovodov.. Samozrejme, existujú sekty aj vnútri katolíckej cirkvi ...ale to je o inom

pink_lady
22. apr 2025

A možno by slečne stačila len istota - že pán je zodpovedný, zabezpečený - schopný sa o dieťa, seba aj ňu postarať - a po zásnubách a stanovenom termíne svadby by bola povolnejsia

3petka
22. apr 2025

Aha takze panna nie je. Teda si ta chce uviazať svatbou aby si jej nezdrhol keď zistíš že je postelne drevo. Nehnevaj sa ale ak dala jednému prečo by nedala aj tebe.
Je to hlúpy vymysel.

enmery
22. apr 2025

@katariinam Tu sa ozvali dámy, ktoré sú silno veriace, ale oni to chceli všetci rovnako. Vôbec nepostrehli, že autorka už teraz omieľa det+=takze ho asi chce len za tymto úcelom a rezolútne odmieta antikoncepciu, pranieruje ho za masturbáciu. Pritom sex s inými mala. S ním nič. Obviňuje tých chlapov, ze s ňou prestali chciet budovat vzťah, lebo s nimi mala sex. Nenapadne ju, ze problem bol s vysokou pravdepodobnostou o niečom inom.Preto si myslím, že toto dopadne katastrofou. Raz tu bola téma, kde bol takýto muž. Tam ale obaja nechceli, že až po svadbe. Tak po svadbe si urobili 3 deti a už sa autorky nedotkol. Ona tu písala potom celá zúfalá, že už začína myslieť na kolegu a necíti sa neľubená a nechcená.. Smutné.

enmery
22. apr 2025

@pink_lady Možno chce pani krestanka obrovskú svadbu v kostole. S veľkou hostinu a to niečo stojí. Proste tu bude problém úplne niekde inde u tejto slečny a tipujem, ze v hlave a určite aj so sexom u nej niečo nefunguje. Pretože si myslieť, že chlapi s ňou prestali budovať vzťah, lebo mali sex, je divné. Tohto vydiera a pritom ho dráždi a potom karta a posiela upokojovať. Všetci sú vinní,len ona je lietadlo. A ešte robit divadlo mužovi za jednu masturbaciu raz za 2 mesiace, keď už fakt musel mať aj fyziologický tlak. Rutia sa do záhuby obaja.

nominativ
22. apr 2025

Ja milujem diskusie na MK v tom, že na strane X sa človek dozvie totálne zásadnú informáciu s wow efektom. :D

tanuuulka
22. apr 2025

Vas vztah je postaveny na autoritarskom spravani tvojej partnerky! Ona nechce, ona urcuje kedy zastavi vase hry, ona ti nedovoli pomoct si, ona rezolutne odmieta ochranu v buducnosti. Ved to je iba o nej. A kde si zostal ty?! Podla mna takito veriaci si maju vyberat partnerov medzi rovnako veriacimi a nastavenymi ludmi. Ved toto bude cele manzelstvo zase o nej, jej poziadavkach, jej hraniciach. To je ako keby si bol s vegankou, ktora ti cely zivot bude zakazovat jest zivocisne veci, lebo ona s tym nesuhlasi... Za mna je vas vztah otazka tvojej trpezlivosti 😏

alchemilkazltozelena
22. apr 2025

Tak toto je vtipné 😂 teba doslova tyranizuje a pritom dávno má odsexovane a dokonca s niekoľkými 😂 ja normálne zasnem.. ešte by som "pochopila" keby bola panna a že je proste posadnutá vierou a slahnuta na hlavu - aj keď v živote to nepochopím ale aspoň tak na 1% by som to vtedy chápala.. ale takto? Však to je na vysmech čo ona s tebou robí! Mal by si ju pretiahnuť tak, že by nevladala chodiť 😂 traposka naozaj.. a tebe sa čudujem ze toto necháš so sebou robiť, budeš asi aj ty divný 🥹

nominativ
22. apr 2025

Mimochodom, ak stratili záujem budovať vzťah kôli sexu, tak je možné, že nebol bohvieaký.

Každopádne, ty v tomto vzťahu pôsobíš ako taký "púček", pejorativnejšie "trtko". V takýchto prípadoch treba na to dvoch s rovnakým zmýšľaním, rovnako ako je to pri sado mäso praktikach - všetko je ok, ak to chcú obaja.

Toto nie je žiaden krajší a romantickejší extrém, preto som to prirovnala k vyššie spomenutému. Je to sebatryznenie.

Prajem ti, aby vám to vyšlo a aby ste teda mali vybudovaný supervzťah - aj keď zatiaľ mám pocit, že z teba ide len frustrácia a to je opak supervzťahu.

peter244
22. apr 2025

Och to mi je ťa ľúto 🥹 bude to peklo pre teba. Žijem niečo podobné už 4 roky len ten rozdiel že moja mi tak raz za mesiac dá. Inak všetky názory rovnaké ako za stredoveku. Je to peklo, také ženy majú od detstva niečo natlačené do hlavy a berú sex ako niečo nečisté. Na nejaké experimenty zabudni. V podstate na celú sexualitu zabudni s ňou. Ja už sa na moju začínam pozerať ako na bexpohlavnu bytosť. Keď vidí že je zle povolí a potom zas veľmi dlho nič. Mojej je 40 mne 30

pink_lady
22. apr 2025

@enmery sorry ale ja som vobec neni silno veriaca...(kedze sa ozvali podla teba damy silno veriace)
zaujimave ako vies preco a ako co tam vlastne sa deje, pritom poznam enazor jednej strany
ak by napisala ona napr ze cakam s nim dieta a on ma opustil, tak by vsetky tu pisali, nemala si s nim liezt do postele
ono v minulosti bolo uplne normalne, ze sex az po svadbe, ak nejaka nebodaj otehotnela pred svadbou, tak to bola prespanka...a dieta malo nalepku pankhart
teraz je uplne normalne mat sex na prvom rande :/
Ked som otehotnela s 1.,tak mi chlap povedal, ze on sa na dieta este necitil ...a bol z neho coskoro ex
pri terajsom uz manzelovi som povedala hned ked to zacalo byt vaznejsie ze dieta az po svadbe /dieta, nie sex/
Ten sobasny list nie je len zdrap papiera - svvojim sposobom chrani aj zenu, aj muza, aj dieta

slavka1988
22. apr 2025

@peter244 zobral si si o 10 rokov staršiu babu a ešte si aj bez sexu no to si vyhral prečo?

enmery
22. apr 2025

@pink_lady Ja SOM NEMYSLELA konkrétne Teba. Ale prečítaj si komenty a ozvalo sa pár takto silne veriacich/ich slová/ a popisovali svoju situáciu. Ktorá je bohužiaľ odlišná od tejto. Tak sa nauč čítať s porozumením, kým ma začneš vysmievať.

enmery
22. apr 2025

@slavka1988 On tu pravidelne vyplakáva už od roku 2022 sa mi zdá. A nič. Je to jeho voľba. Nikto z nás jeho situácie zmeniť nevie, len on.

acsa
22. apr 2025

ĽUDIA, MŇA TERAZ NAPODLO NIEČO. 🤔🤔🤔🤔 Možno sa chce čo najskôr vydať a tým ze ti odopiera sex, tak si myslí že sa rýchlo vezmete 🤔🤔🤔

mischy00
22. apr 2025

@peter244 peklo musí byť aj ten sex, keď sa ti podvolí. Trápis ju, aj seba.....ale manželstvo 🙄

mischy00
22. apr 2025

@acsa ved pán musí našetriť najskôr 😀😀, takže ak by sa chcela rýchlo vydat, tak to urobia aj bez čakania.
Skôr s ním nechce ani svadbu, ani sex tak dala podmienku pokým našetrí 😁😁, mňa tu už nič neprekvapí.

pink_lady
22. apr 2025

@enmery prosim nauc sa ty citat s porozumenim, nikomu som sa nevysmievala 😉 Pekny den

mk22
22. apr 2025

Och nebuď hlúpy, máš 36, máš sexovať kszdy deň, každý druhý deň.
Ty máš trpieť pre nejaké chyby z minulosti??
Si trosku hlúpy a naivný a sorry ešte ti ma aj odsúhlasiť kolko x mesačne si to môžeš urobiť sám??
Takze ani sex, ani masturbácia.. Véd ti to nahromadene semeno bude tlačiť na rozum..
Spamataj sa.
A kde máš istotu ze po tej svadbe ti bude chutiť, voniat.. Ci bude musieť?