icon

Sex až po svadbe

21. apr 2025

Ahojte,
mam 36 rokov, priatelka 32, je velmi veriaca a od zaciatku prezentovala jasny postoj k tomu, ze plnohodnotny sexualny vztah si vie predstavit az po svadbe. Zo zaciatku som to vedel viac tolerovat, ale sme spolu uz skoro rok a som coraz frustrovanejsi. Mal to niekto podobne a naozaj sa to svadbou zlepsi?

katariinam
21. apr 2025

pre takýchto ludi sex po svadbe je ok, kym je to za ucelom - chceme mat dieta. .potom uz s antikoncepciou zase robia problemy

elaela23
21. apr 2025

@deti95060810 🫣 ved preklep.

pralinka25
21. apr 2025

hlavne si treba uvedomit ze symptotermalna metoda je len pre naozaj zdravych ludi a pre cloveka co dokonale pozna svoje telo. staci choroba, stres, niektore bylinky a ovulacia sa moze posunut. dnes ma vela zien hormonalne problemy - stitna zlaza polycysticke vajecniky .... hocico to silne ovplyvnuje ucinnost tejto metody.
ano krestania sice mozu mat sex kedykolvek nie len za ucelom plodenia deti ale musia ho robit s tym vedomim ze su ochotny prijat dieta vzniknute z neho. nie je dovolene preusovany sex, hak, kondom, teliesko...
ale aj napriek tomu je stale vela hlavne zien ale mali sme tu na koni raz aj muza ktori si myslia ze sex je cisty len za ucelom plodenia. pretoze mnoho z tychto stereotypov su vtlkane od detstva hoc su nespravne. ale bohuzial je to tak
treb zistit ako to ma ta tvoja.

acsa
21. apr 2025

Ona má 32 a je panna? Akože keď sa povie zye som sa vydávala ako panna 20-22 ročná, tak to ešte nie je moc na zamyslenie, ale keďze ona má už 32, tak tam podľa mňa niečo nie je ok 🤔🫣

autor
21. apr 2025

@pralinka25 a o co konkretne vlastne pri tejto metode ide? to mozeme mat takto v podstate klasicky sex?

autor
21. apr 2025

@acsa panna nie je, len nechce opakovat chyby z minulosti

acsa
21. apr 2025

Takže inému dala a tebe nie lebo si mysli ze urobí chybu? A ten zdrap papiera ju od chyby zachrani? Dnes ste manzelia a zajtra uz nemusite byť. Manzelstvo ju neochrani pred chybami. Prepáč, verim ze ju ľúbiš ale takéto jej myslenie je totalne od veci. Bude väčšia hanba ak sa zoberiete a rozvediete lebo sex nebude fungovať.

mischy00
21. apr 2025

V tom prípade celý príspevok o tom ako je silno veriaca bol zavádzajuci. Nabudúce napíš veci hneď.....takže problém bude niekde inde. Ale kľudne čakaj na svadbu.

autor
21. apr 2025

@mischy00 asi nechapem

petrao2
21. apr 2025

Ooo boze tak to je este horsie
Svadba jej zaruci ze chyby minulosti sa nebudu opakovat?
Ma verit hlavne tebe

autor
21. apr 2025

@petrao2 tvrdi, ze chlapci s ktorymi mavala sex potom velmi rychlo stratili zaujem budovat vztah

vikiki29
21. apr 2025

Ona ťa vodí za nos a ty si veľmi hlúpy… prepáč…

crazy_cat_lady
21. apr 2025

:D :D tak ty si dobre naivny...

mischy00
21. apr 2025

Takže dôvod na odchody mužov prisúdila sexu pred svadbou. Pretože áno, len preto muži opustia dobrú a vhodnú partnerku, lebo im dala. To ako vážne???
Ok, nemusím rozumieť všetkému. Ozaj asi nebudeš tiež najostrejsia ceruzka v peračníku a ona to dobre vie. PREPÁČ 🫣🫣🫣

astrobot
21. apr 2025

S druhými si užívala a teba teraz pekné oblbuje.kopni ku do riti a nájdi si normlalnu ženu

petrao2
21. apr 2025

Noo tak bud prvy co ju necha bez sexu
Skryvat sklamanie za vieru je....
Zoberte sa na urade a potom uvidis aka bude dalsia vyhovorka

pralinka25
21. apr 2025

tak dokonca chlapci 🙈 no s kolkymi ta tvoja cista krestanka spala? no tak to je uz uplne odveci. prepac. pokrytecke

barju
21. apr 2025

tvrdenie "ze chlapci s ktorymi mavala sex potom velmi rychlo stratili zaujem budovat vztah" v súvislosti s tým že nechce opakovať chyby z minulosti v preklade znamená, že predtým skočila do postele s mužom na 5 rande a mužom sa to s ňou nepáčilo... Alebo jej s tými mužmi... Teraz skočila do ďalšieho extrému-sex pred svadbou vôbec. Keď v svadobnú noc muž zistí že je mŕtva ryba, a nebude sa mu to páčiť, tak ťažšie odíde ako z partnerstva. V skutočnosti ale mala určiť iba inú hranicu dokedy sex nie a tak vyselektovať mužov ktorí by po sexe stratili záujem a mal a vyhliadky na dlhodobý vzťah, ale vynucovať si to tým že sex až po svadbe a ešte si nemôžeš ani vyhoni* a ešte o sebe tvrdí že je veriaca... To sa ako veriacou stala až po tom sexe s mužmi? Lebo potom to nie je z presvedčenia keď nie je ešte panna.

mischy00
21. apr 2025

@barju sú tu ženy, ktoré naozaj a úprimne čakali do svadby. Som myslela, že je tiež ten prípad. A tu hla, priateľka si v pohode vystriedala zopár mužov, podla mňa v sexe nikoho neoslnila, tak muži nemali chuť pokračovať. A asi si to vystihla, zoberiem si chlapa a co už potom, hádam so mnou vydrží

sisa_s
21. apr 2025

Dalsia vymyslena tema...zeny sa chytia a autor kazdym komentarom pridava novu a novu sokujucu info

pralinka25
21. apr 2025

tiez si nemyslim ze stratili zaujem kvoli sexu. prave naopak. muzi sa rave velmi lahko daju priputat kvalitnym sexom. zeny potrebuju vacsinou aj nieco viac ale estesom nepocula ze by chlap opustil perfektnu milenku len preto lebo mu dala na prvom rande. alebo mozno mala povest lahko dostupnej devy a isli s nou len preto?
tu nema zmysel rozoberat symptotermalnu metodu. tu je problem inde

marca12
21. apr 2025

Zarobit? To nemas v 36stich rokoch na prsten? Pekny snubny prsten sa da kupit aj do 150€.

plamienka555
21. apr 2025

@igiana nešírim bludy, opakujem to, čo nám tvrdil kňaz, ktorý zakaždým zopakoval - milujte a množte sa. K tomu všetkému bolo celé jedno posedenie venované plánovanému rodičovstvu a sexu - na to sa nedá zabudnúť.

nevenka
21. apr 2025

@igiana ale ved sex si mame v manzelstve uzivat, nie je urceny len na plodenie deti. Mnohi si to mylne vysvetluju, tak ako aj niektori veriaci a neveriaci duplom.

nevenka
21. apr 2025

@plamienka555 "mal by si vedieť, že sex je povolený len za účelom splodenia potomka" - v tomto sa fakt myslis, takto to byt nema!

earlgrey
21. apr 2025

@nevenka Poznám takého kresťana, ktorý sexuje len za účelom plodenia detí...len asi zabudol, že plodiť ich má s manželkou a nie s rôznymi ženami 🤣🤣🤣 4 deti s 3 ženami...ale oháňa sa kresťanstvom 🤣

igiana
21. apr 2025

@nevenka a ja tvrdim nieco ine?

igiana
21. apr 2025

@plamienka555 a to podla teba znamena co? Ze milujte sa len vtedy ked chcete mat dieta? Inac nie?

barju
21. apr 2025

@mischy00 aj ja poznám také páry čo si panenstvo uchovali až po svadbe, ale boli a tým obaja stotožnení a zrejme aj preto že dlhšie nevydržali sa všetky sobášili ešte pred 25 narodeninami. Ale sama 32 ročná čo aj keď sama nechce možno sex, ešte to bude zakazovať aj partnerovi aby si svojpomocne nepohol? To je čudné, a pre muža to musí byť frustrujúce a ak by nebolo, tak by som hľadala príčinu v nedostatku testosterónu.

plamienka555
21. apr 2025

@nevenka ja len opakujem, čo nám tam neustále opakovali, nie je to z mojej hlavy. Nie som kresťanka, ale ak to hovoril kňaz, ktorý sa kresťanstvu venuje, tak problém je asi niekde inde a očividne sa to v takom duchu učí ďalej. Mne to bolo popravde jedno, už som v tom čase bola tehotná 🙂