Sex až po svadbe
Ahojte,
mam 36 rokov, priatelka 32, je velmi veriaca a od zaciatku prezentovala jasny postoj k tomu, ze plnohodnotny sexualny vztah si vie predstavit az po svadbe. Zo zaciatku som to vedel viac tolerovat, ale sme spolu uz skoro rok a som coraz frustrovanejsi. Mal to niekto podobne a naozaj sa to svadbou zlepsi?
@peter244 a tebe je taky vztah akoze na co. Co je malo zien na svete? Ci mas nejaku samotrpitelsku uchylku.
@pralinka25 ved a preco sa teraz caka tolko?
@pralinka25 ešte pochopím mladú babu, že počká do 18 so sexom a nezačne už v 15- tich . Ale dospelá žena aby robila takéto ofuky a ceremonie, s človekom s ktorým tvorím normálne pár, to mi hlava neberie. Lebo manželstva fungujú iba párom, čo predtým žili ako súrodenci. My ostatní to asi mame len nejakú paródiu doma.
@pink_lady pretozw dnes mnoho ludi este len v 24-25 rokoch konci skolu. Chvilku trva kym sa zamestnas najdes byvanie a fungujes. Lebo svadba a ostat na krku rodicom v dnesnej dobe nefunguje ako vidime. Takze aj preto.
@mischy00 vsak toto. Ja som tiez neliezla do postele hocikomu a povedala by som ze mam menej zarezov aku autorova "panna" ale nikdy som sa na nic nehrala. Toto je uplne odveci cele a som presvedcena ze je to fejk cele a zacina ma to na tejto stranke uz pekne stvat. Podla mna minimalne 80% tem su fejkove.
@pralinka25 Nemusia byť fejkové, človek sa len postupne (rýchlosť závisí na tom, kde sa pohybuje) s hrôzou dozvedá, že ľudská blbosť je vždy väčšia, než jeho najhoršie obavy...
@pralinka25 toto hnevá aj mňa, chceš poradiť a autor bud nereaguje alebo pridá úplne podstatné informácie neskôr. Človek už ani nemá chuť niekde písať lebo mam pocit, ,e sa niekto len baví na úkor iných.
@mischy00 @hefo ano taknsom to myslela. Ze autor vyvola zaujem a diskusiu. A po x stranach sa to uplne zvrtne a tema.je zrazu uplne o inom. A stale rovnaky scenar. Davkuje informacie a pritom uz v uvodnom prispevku by sa to dalo jasne napisat pretoze to nevyplynulo z debaty ako takej. Tych tem s rovnakym stylom je tu uz naozaj velmi vela.
Pre mňa úplne choré, ale ok. Akurát si s ňou ujasni, či bude sex po svadbe pravidelný, alebo len za účelom plodenia detí. Pretože to by bola dosť katastrofálna vyhliadka...😉
@pralinka25 zo silno veriacej zeny, čo si ju tu predstavujeme ako étericku bytosť v dlhých kvietkovanych šatách a zapnutým golierom až po krk sa nakoniec vykľuje celkom ostrieľana žena, že aj ja my čo máme sex pred svadbou sa tu cervenáme pri nej 😀
@mischy00 😀
Ako niekto, kto mal sex az po svadbe ti mozem napisat, ze mi blikaju vsetky kontrolky pri vyjadreni, ze sex bude ked budete riesit deti 🤯. Pre vase dobro si toto prediskutujte cim skor. Vyzera to tak, ze je nastavena na sex s cielom mat deti, a moze vnimat ako hriech normalne manzelske spoluzitie. BIG RED FLAG 🚩🚩🚩🚩
@enmery samozrejme
Alebo ju sex nebavi. Lebo 32 rocna baba co ma frajera a nechce sex hoci predtym mala....
@peter244 a nechcel by si skončiť tento vzťah chceš žiť roky takto dalej.
@alickapusinka určite to nebude žiadny alfa samec, skôr naopak. Inak by to už dávno riešil, inými spôsobmi
Ľudia, ja neverím ze to nie je vymyslená téma. Alebo potom je autor úplný somár 🤦🏼♀️
@nevenka
@mischy00 neviem preco je to taka zavazna info, ze dana zenska uz mala sex predtym. Zrejme predtym nez sa stala "velmi veriaca" mala svoju minulost. Ktora ju doviedla az ku viere a jej aplikacii do jej zivota sucasneho.
Ci ked niekto urobi nieco, co neskor lutuje, uz to musi vzdy robit len preto, lebo to uz niekedy urobil?
Autor: kedze si za necely rok nezistil / nepochopil ako to ma ona a jej viera so sexualnym spoluzitim v manzelstve, tak neviem, co ste cely ten cas robili (lebo by som si myslela, ze ste sa spoznavali a rozpravali) tak sa konecne spytaj a pytaj sa aj ine aspekty jej viery a praktizovania viery, aby si sa mohol zodpovedne rozhodnut, ci toto naozaj chces. Vierovyznanie zvykne byt u "velmi veriacich" ludi jeden z najdolezitejsich aspektov zivota a tomu mozu podriadovat vsetko. Zo vsetkym ostatnym si oboznameny a stotozneny? Len akurat sex je problem? Ci si sa vlastne vo svojich myslienkach o vasom vztahu dalej ako k sexu nedostal?
@zltalienka autor sa tu na ňu sťažuje, mne je jedno ci s a z nej zrazu stála panna orleanska. Sex odmieta ale nie kvôli viere a to je tu dôležité ale ze zažila sklamanie vo "vztahoch" kde sex praktizovala. Celý ich vzťah mi príde, že autor ako taký trtko čaká a pritakava na všetko, čo si slečna zmysli, lebo ju ľúbi. Rok vzťahu a autor nema furt zodpovedanych x otázok ohľadom ich ďalšieho spoločného života.
@pink_lady hriechom je aj neprijat tolko deti kolko ti pan boh da, ci mylim sa?
@zltalienka U nej je viera len zámienka. Inak by už autor mal zodpovedané tie podstatne otázky a nemusel zakladať tému na koňovi.
Však zober ju za ženu ak chceš s ňou byť
@mischy00 autor napisal presne: "tvrdi, ze chlapci s ktorymi mavala sex potom velmi rychlo stratili zaujem budovat vztah". Teda v preklade "po tom, co sa s nimi vyspala s nou ukoncili vztah". Dobre vieme, ze su aj taki muzi, ktorym ide iba o sex, zrejme natrafila na prave takych. Ako moze vediet, ze tento partner nema zaujem tiez len o to? Niektori nemaju problem namotavat slecnu aj rok, maju ich "rozpracovane" viacere naraz a postupne dosiahnu, co chcu.
@enmery mozno sa ani nepytal. Napisal hned v uvode: "je velmi veriaca a od zaciatku prezentovala jasny postoj k tomu, ze plnohodnotny sexualny vztah si vie predstavit az po svadbe." Toto je velmi jasne vyjadrenie. Naco s nou vobec zacinal chodit, vedel jej jasny postoj k danej veci a aj dovod.

@pink_lady lenze v minulosti sa necakalo so svadbou pomali do 40 rokov ze ano. Tam sa lahko cakalo na sex do manzelstva ked sa brali v 18 niekedy aj skor.