icon

Sex mi zničil manželstvo

30. aug 2022

S manželom sme spolu 8 rokov manželia a 14 rokov sme spolu. Obidvaja sme milovali sex (akýkoľvek). Dá sa povedať že sme nemali problém takmer s ničím. Narodil sa nám prvý synček a začali problémy (asi ako všade). Manžel túžil opäť po rovnakom sexe ako sme malavali pred mojim pôrodom. Snažila som. No vyčerpanosť má oberala o energiu a chuť. Začali hádky a postupne aj urážky z jeho strany. Po roku som opäť otehotnela cielene. Narodil sa nám druhý synček. Problémy sa začali stupňovať. On celé dni v práci, po práci dokončoval dom ktorý sme kúpili. Urážky sa stupňovali. Počúvala som vety že keď mu nedám pôjde do bordelu. Jedného dňa sa mi priznal že si chcel zaplatil nejakú ženskú z pokecu (stretol sa s ňou a v našom aute sa odhadovali ako to prebehne). Nakoniec si to rozmyslel. Keď mal vypité tak som počúvala aká som hrozná žena, a nič neviem. Každé udobrovanie sme riešili sexom. Mali sme veľa kríz no všetky sme dako zvládli. Žiaľ mali sme aj obdobie kedy má udrel. Vsetko toto zanechavalo vo mne rany a ja som sa čím ďalej tým viac upinala na mojich milovaných chlapcov. Naposledy to však už úplne prehnal. Je tomu týždeň. Z dôvodu že som mu povedala že sa za neho hambim (lebo bol opitý - na svadbe). Som si vypočula že som poje**** zlatokopka a neskôr že som špinavá ku***. Následne nato si vyžadoval orálne uspokojenie a ked som odmietla tak som opäť počúvala že pôjde za inou. V strachu som mu vyhovela a vynútil si aj sex. Bolo to hrozné. Samozerjme on si to takto nepamätal a ked som mu o dva dni povedala že má len za slúžku a sexuálnu slúžku tak nechápal. Porozprávali sme sa a on potom odišiel do hosťovskej izby. Samozerjme sa ospravedlnil aj všetko no čakala som že ostane pri mne aspoň má obime. Od vtedy je to len horšie a minulú sobotu som mu už všetko vykricila že má nikdy nepocuval ked som povedala nie (návšteva striptizovych barov, nákup sexuálnych pomôcok) proste nie nebral ako odpoved. Myslel si že sa mi bude vždy pacit. Netvrdím že to bolo niečo hrozné ale proste som to nechcela. Do toho aj iné hádky a problémy. Aj kvôli deťom. On má tvrdšiu výchovu ako ja čo sa mi vôbec nepáči. Na pondelkovom výlete mladší synček neposlúchol že si môže zobrať len jeden veľký papek a tak manželovi došla trpezlivosť a vytrhol mu oba papaky a zahodil ich, následne ho ťahal za ruku. Synček plakal že mu mám pomôcť a že ho mám zachrániť a ka som nemohla nič. Nakoniec mu synček povedal že mal ísť iba so mnou a bratom na vylet a on mal ostať doma. Obvinil má že som to synčekovi nahovorila ja, hodil po mna kľúče od autá a batoh a odišiel. Od vtedy tvrdí že sa so mnou nemá o com rozprávať a že sme spolu skončili. A ja doma každý večer plačem do vankúša…

matullienka
30. aug 2022

Vieš mi prosím ťa povedať jeden rozumný argument prečo s nim zostavas? Nie je dobrý manžel, nie je dobrý človek, nie je dobrý otec. Šíry okolo seba strach a násilie. Prečo si s ním?

autor
30. aug 2022

@reanda ďakujem ❤️. Ja viem že to správne nie je a keď sa pozriem na seba v zrkadle tak si povie bože žena nebuď blbá. Ale vždy má zlomí ten strach že čo keď pôjde za inou. Ale už mi to je asi už aj jedno.

doriiis
30. aug 2022

@zoro9836 ...typek zjavne nema pod kontrolou svoje nervy a spravanie.Keby mu natiahla nevie ako by reagoval.Tito labilni mozu byt problem....uz ju raz udrel.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
30. aug 2022

@matullienka neviem. Neviem či ho vôbec ľúbim. Už aj mladšiemu synčekovi som vravela že možno budeme musieť predať domček. A raz mi povie že mame ísť bývať k babke a inokedy že on chce byt s tatinkom

dagmarovita
30. aug 2022

Prehovor ho a chodte spolu do poradne. Zaostri na rodinu, tusim tak sa to volá, je dobra psychologicka, len ci vas vezme, ale iste su aj iné naozaj dobré na vztahy a manzelstvo. V sprave mozem napisat meno. Má aj nejaké rady na inernete, aj to mozes skusit popocuvat. Bude to tazké odpustit..prajem, aby si to zvládla, verim tomu, ze to zvladnes.

matullienka
30. aug 2022

Neviem kolko má malý rokov, ale malé deti si na nové situácie zvykajú celkom rýchlo. Keď mu vysvetlíš, ze nikto nebude po vás kričať a silno ťahať za ruku, veľmi rad ti ešte aj pomôže zbaliť veci
Inak mne to príde, ze tvoj muž má celkom slušný problém co sa týka sexuálneho uspokojenia, keď si ho potrebuje ešte aj po sexe vyhonit a k tomu ešte každý deň tak to je podľa mňa diagnóza pre odbornika

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
matullienka
30. aug 2022

@zoro9836 inak tebe nevadí, ze si tu píšeš sám so sebou? 😂 To tiež neviem či nebude diagnóza tuším samomluva sa to volá 😂

autor
30. aug 2022

@zoro9836 áno na sexi si zakladá až príliš. Preto som napísala že sex mi zničil manželstvo. Nemôžem povedať že sa mi sex s ním nepáči alebo že robí niečo čo chcem. Len keď ke opitý tak je kreten. A ešte to že každé udobrenie chce riešiť sexom.

autor
30. aug 2022

@dagmarovita dakujem. Na poradne už neverí. Chodili sme do jednej ale bol tam blby psychológ čo nás stal len kopec prachov. Take rady som si mohla prečítať aj tu a zadarmo. Nemierim na tvoju radu. Za tu ďakujem a aj za povzbudenie.

autor
30. aug 2022

@matullienka ja som mu už počas chodenia vravela že by sa mal dať vyšetriť. Jeho odpoved že mám byt rada že je tak aktívny že iný muži sú už po 30 mrtvi

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
30. aug 2022

@zoro9836 ja som pochopila ☺️. Veľa krát som ho posielala k lekárovi.

matullienka
30. aug 2022

Jedna vec je byť aktívny a vec druhá chorobne si na niečom zakladať. Tebe ako žene nikdy nevadilo, ze si muž po každom sexe ešte vyhoni?

matullienka
30. aug 2022

@zoro9836 ja chápem len to smiešne vyzerá keď na to človek kukne

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
autor
30. aug 2022

@matullienka to nie je po každom sexe. Stalo sa len pár krát. Čo si spomeniem tak možno 3x. A robí to len vtedy keď sa mu sex náramne páčil. Za mladi sme mávali v takomto prípade hnet druhé kolo. Alebo som ho inicializovala ja.

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
autor
30. aug 2022

@zoro9836 ďakujem. Viem čo si chcel napísať. Zažila som si, ale nie od otca.

hopsadobrandejsa
30. aug 2022

@zoro9836

Tak mozno sa na to divam neobjektivne, ale vynadat zene do zlatokopky a potom vyzadovat oralny sex inak pojdem za inou ktory nakoniec aj tak skonci sexom mi normalne urcite nepride a dokonca by som aj tvrdil, ze autorka ma doma sociopata pretoze taketo extremne vykyvy nalad normalne urcite nie su.

Je zrejme, ze ma z neho strach. Preto sa mu dari vynutit si od nej sex.

To, co tvrdila, ze na druhy den si nic "nepamatal". Dokazal si vynutit oral a nasledne aj sex a on si to nepamata. 😅......to urcite, take bajky nepisal ani sam Ezop.

V kazdom pripade ma doma pekne peklo a zrejme to bude aj dalej pokracovat. Je naivne si mysliet, ze sa z neho zazracne stane anjelik.

reanda
30. aug 2022

vies, ono je rozdiel sex a milovanie.. ked mas k tomu sexu aj tu 'dusevnu' stranku, tak je to ovela uspokojujucejsie.. ked je to len telesne, tak si moze aj kozu z neho zodriet, aj tak nepociti uplne uspokojenie.. a mozte vyskusat aj vsetky striptizove bary, aj pomocky, aj vsetky telesne otvory, aj tak sa nedostanete k tomu stavu dokonaleho uspokojenia.. a ono uz potom dalej nie je kam ist.. na jednej strane ked je sex tabu, nie je to dobre, na druhej strane, ked sa sex chape iba ako telesna zalezitost a clovek si mysli, ze cim viac experimentuje a cim viac je to hard, tym viac je to cool a viac z toho vytazi, tak je ale uplne vedla.. niekto presexuje pol zivota a v podstate je furt panic

dilino
30. aug 2022

Mne stačila jedna veta udrel má no ja mám dosť. Máš kam odisť odid kým je čas. Tvoje deti si budú brať príklad s otca. Ja pri mužovi keby má udrel nebola už ani minútu. Tvoj muž je chorý nech ako je vo vzťahu nemá na teba právo položiť ruku. Raz by na mňa muž stiahol ruku aj keby som mala 5 aj 10 deti idem od neho preč čo by som bola o vode a chlebe. Pamätaj si urobil to raz urobí viac krát. Ak máš možnosť odid. To peklo sa bude stupňovať.Máš kam ísť.

martinaju
30. aug 2022

Po prve robiť si cielene dieťa keď sa k tebe správa ako sa správa nie je ok. Aj keď ty si za deti šťatna a jeden pomaha druhemu ale tie deti trpia nie su slepé a teda nechcem byť zlá ale vychovava alebo teda snaží sa vychovať z nich seba (čo nie je ok lebo to je primitív a asi nechceš aby boli tvoje deti také iste). Po druhé ak raz muž položí ruku na ženu v akejkoľvek situácii je to chudák a s takým mužom by som neostala ani sekundu. Ak by ma urážal tiež by som s nim neostala a teda neviem si predstaviť ľubit niekoho kto mi nadava tak ako ten tvoj primitív tebe. Keby odomňa muž vyžadoval sex po tom ako sa správal a cítila by som k nemu odpor. Tak teraz mi povec čo ťa pri ňom drží? Zbal si tašku deti a do(ne)videnia. Žena vážiš si samu seba? A on robí všetko pre teba? Je mi zle… ďakujem veľmi pekne ale mať takého chlapa utekám čo mi nohy stačia. A keby mi povedal že to robí pre mňa tak nech si to nechá. A byť taka sprosta ako tvoja svokra byť nemusíš to nie je divná láska to je jednoducho neváženie si ženy. Ty si pre neho hands ako bola jeho matka pre jeho otca a to si nesie od detstva tak keď nechceš sby boli tvoje deti rovnaké tak nenechaj ich vyrastať v takom prostredí.

dilino
30. aug 2022

Správa s ak tebe ako k handre a vyhráža sa TI že pôjde za inou tak ťa psychický vydiera. Tvoje deti ťa potrebujú čo chceš s debila byť duševné chorá a skončiť na psychiatri.

annamarin
30. aug 2022

Chces aby z tvojich dvoch malých anjelikov vyrástlo toto? Buď budú ako tvoj muž alebo budú submisivni bojacni ako ty. Aj ten tvoj to odkukal od otca. Vážne chces aby takto vyrástli? Takú budúcnosť im plánuješ?

zoro9836
Autor odpoveď zmazal
dagmarovita
30. aug 2022

Veď to, že je malé povedomie o tom, ze psychologov a terapeutov ... robia aj blbci, samy maju problemy, preto tomisli ,,studovať", talent ziadny, alebo im ide o peniaze. Clovek im veri ako doktorom, lebo ved sa nevyzná a takto to dopadne. Ona má aj o vztahoch reláciu, aj tam ma dobré rady. Aj family garden je celkom dobré rady pre manzelov. To je o manzelovom uvedomení sa..v tom mu moze pomoct. Skuste pocuvat spolu 🙂. Tych druhych nezmenime, mozme a máme sa len my samy.

januska12323
30. aug 2022

Tento človek ťa nemiluje a čím skôr si to uvedomíš tým lepšie pre teba. Ak máš kam odísť tak choď. Ak nie tak začni riešiť ako by sa dalo.

miadi
30. aug 2022

Nechapem .. opitemu si robila oral lebo sa vyhrazal ze pojde do bordelu.. Ved ty mu len handru robis a lestenku penisu, On si k tebe vsetko dovoli lebo vie ze moze . Ze si to vsetko nechas. Ty si Asi velmi podobna jeho mame., uplne ako si ju opisala ked je chvilku dobre .,a ked zle sustredis sa na deti. A on opakuje co pozna z domu . “Krasny “ vzor rodiny si vybrala
Pre tvojich synov. A teraz places lebo on povedal ze konci. Este budes doliezat a udobrovat sa sexom, sem si napisala len nech sa ti chvilku ulavy. Nezmenis nic ..