Sex mi zničil manželstvo
S manželom sme spolu 8 rokov manželia a 14 rokov sme spolu. Obidvaja sme milovali sex (akýkoľvek). Dá sa povedať že sme nemali problém takmer s ničím. Narodil sa nám prvý synček a začali problémy (asi ako všade). Manžel túžil opäť po rovnakom sexe ako sme malavali pred mojim pôrodom. Snažila som. No vyčerpanosť má oberala o energiu a chuť. Začali hádky a postupne aj urážky z jeho strany. Po roku som opäť otehotnela cielene. Narodil sa nám druhý synček. Problémy sa začali stupňovať. On celé dni v práci, po práci dokončoval dom ktorý sme kúpili. Urážky sa stupňovali. Počúvala som vety že keď mu nedám pôjde do bordelu. Jedného dňa sa mi priznal že si chcel zaplatil nejakú ženskú z pokecu (stretol sa s ňou a v našom aute sa odhadovali ako to prebehne). Nakoniec si to rozmyslel. Keď mal vypité tak som počúvala aká som hrozná žena, a nič neviem. Každé udobrovanie sme riešili sexom. Mali sme veľa kríz no všetky sme dako zvládli. Žiaľ mali sme aj obdobie kedy má udrel. Vsetko toto zanechavalo vo mne rany a ja som sa čím ďalej tým viac upinala na mojich milovaných chlapcov. Naposledy to však už úplne prehnal. Je tomu týždeň. Z dôvodu že som mu povedala že sa za neho hambim (lebo bol opitý - na svadbe). Som si vypočula že som poje**** zlatokopka a neskôr že som špinavá ku***. Následne nato si vyžadoval orálne uspokojenie a ked som odmietla tak som opäť počúvala že pôjde za inou. V strachu som mu vyhovela a vynútil si aj sex. Bolo to hrozné. Samozerjme on si to takto nepamätal a ked som mu o dva dni povedala že má len za slúžku a sexuálnu slúžku tak nechápal. Porozprávali sme sa a on potom odišiel do hosťovskej izby. Samozerjme sa ospravedlnil aj všetko no čakala som že ostane pri mne aspoň má obime. Od vtedy je to len horšie a minulú sobotu som mu už všetko vykricila že má nikdy nepocuval ked som povedala nie (návšteva striptizovych barov, nákup sexuálnych pomôcok) proste nie nebral ako odpoved. Myslel si že sa mi bude vždy pacit. Netvrdím že to bolo niečo hrozné ale proste som to nechcela. Do toho aj iné hádky a problémy. Aj kvôli deťom. On má tvrdšiu výchovu ako ja čo sa mi vôbec nepáči. Na pondelkovom výlete mladší synček neposlúchol že si môže zobrať len jeden veľký papek a tak manželovi došla trpezlivosť a vytrhol mu oba papaky a zahodil ich, následne ho ťahal za ruku. Synček plakal že mu mám pomôcť a že ho mám zachrániť a ka som nemohla nič. Nakoniec mu synček povedal že mal ísť iba so mnou a bratom na vylet a on mal ostať doma. Obvinil má že som to synčekovi nahovorila ja, hodil po mna kľúče od autá a batoh a odišiel. Od vtedy tvrdí že sa so mnou nemá o com rozprávať a že sme spolu skončili. A ja doma každý večer plačem do vankúša…
Vy dvaja ste sa našli
Tak ale povedzme si, ze nie to, ze chlasta, ze ta udrel a ze ta znasilnuje 8 rokov je problem, preco hladas pomoc na konikovi.
Ty si sem napisala, lebo ti povedal, ze ste spolu skoncili a odstahoval sa do inej izby a nejavi o teba (ani sexualny) zaujem.
Vas problem znasobuje dieta s autizmom a ze kvoli nemu nechodis do prace. Tu tazko radit. Keby aspon nebol tazka povaha tak mozte skusit nejako ustat tuto krizu po 14 rokoch. Lebo ako sa chces uzivit bez prace s 2 detmi, jedno narocne na starostlivost.
Iba Ty ho poznas, ci sa s nim da zit dalej. My vieme iba sprostredkovane dojmy od teba povedane vo frustracii a zlosti. Chlap robi do rana do vecera, zena vidi iba deti, je z nich stale unavena, nepracuje, ani s nim nespava. Tak je frustrovany a praskaju mu nervy, ze je dobry iba ako stroj, co robi cely zivot od rana do vecera a je dobry iba na nosenie penazi. Ak si s nim vydrzala 14 rokov, az taky magor nie je. Ci?
Skor som za to ze po 14 rokoch drzat nasilu zo zvyku, co sa roztrhlo nie je najrozumnejsie. Ked mozes stretnut niekoho, kde si sadnete a nemate ziadne stare nedoriesene krivdy a mozete by spolu stastni. Aspon 7 rokov do prvej krizy. 🙂
S dvomi detmi, jedno s autizmom, bude tazke si najst noveho partnera. Ale urcite nie nemozne.
Mala by si odísť. On Ťa týra fyzicky - ale to vieš aj sama. Možno si to nechceš sama pred sebou pripustiť, no on Ťa týra aj psychicky. To, že Ti syn povedal aby si ho zachránila by bola moja posledná kvapka. Myslím, že to nepovedal len kvôli vyhodenému papeku, ale myslím, že "vybublal" všetok jeho nahromadený strach a emócie z otca. Na vlastné oči vidíš - tvoj svokor bol takýto. Muž celý život žil v takej rodine až si osvojil také správanie sa. Čo si osvoja Tvoji synovia z rodiny? No také správanie ako ako má ich otec, to čo vidia doma dennodenne. To chceš? Mala by si pozbierať zvyšky svojej hrdosti a odísť od takého chlapa.
Tak sex je dôležitý v manželstve ale nie najdôležitejší. Vela rodičov zabúda keď prídu deti že aj tak niesu len rodičia ale stále aj manželia ,milenci . Mne tiež sex prestal trochu chutiť po dieťati ,predtým sme spolu spali skoro každý deň ,niekedy aj viac krát ,experimentovali sme ...a áno aj môjmu chlapovi vadilo že už je to taká nuda . Ja som si to sama uvedomovala ,že som to moc zmenila a že niesom už len mama . Proste sme na Tom pracovali ,ale ja som to chcela zmeniť . Chcela som aby sme to boli zase my ako predtým . A podarilo sa . Ale môj muž nikdy nebol agresívny ,nikdy sa mi nevyhrážal že pôjde inde ,nikdy mi nenadaval ani ma do ničoho nenútil. Snažil sa práveže aby som aj ja chcela ,keď to nevyšlo tak ho to mrzelo ale nie tak aby sa urazil . Snažil sa ďalej ,vymýšľal kadejaké spestrenie,hračky ,zmenu prostredia a spolu sme dokázali to že sme sa vrátili tam kde sme boli pred pôrodom ,a vlastne mám pocit že to bolo ešte lepšie ❤️ teraz som znovu tehotná už v 8 mesiaci takže sa krotime lebo už nevládzem 😁 ale teším sa keď sa po pôrode dam dokopy aby sme to zas boli my .
V tvojom prípade by ma hrozne odrádzalo jeho chovanie ,keby bol chápavý a milujúci muž tak to je iné ,potom by som ti napísala aby si sa snažila a nevyhovarala sa na pôrod ,ale keď je to takto ,tak nech si rieši najskôr on svoje stavy ,to je neprípustné aby stále trepal ako si niekoho zaplatí alebo ťa dokonca znásilňoval. Nech vyhľadá odborníka , podľa mňa je tak zavysli na sexe že je schopný vlastnej žene ktorú by mal milovať a matke svojich detí ubližovať fyzicky aj psychicky ,nevie sa kontrolovať ,je agresívny . Ak nieje ochotný nič riešiť ,tak nerieš ani ty na sebe nič a ukonci to . O čom je taký život kde trpis ty aj deti ? 🤦 Držím ti palce ❤️
On ťa napadol aj fyzicky a ty si ešte s ním? Fúha.. nohy na plecia, vezmi deti a odíď od neho. Čím skôr tým lepšie..
Hadky, urazky, cielene otehotnies, prve dieta ma PAS... a tvoj rozum je kde?
@zoro9836 môj otec si rád vypil, aj keď máme ani nám nikdy neublížilo, ale predošlé manželstvo nebola prechádzka ružovou záhradou (to je veľmi smutné, čo dokáže žena trpieť od strachu a pre deti) a mama už nezniesla ani kvapku alkoholu. No a keď išiel v nedeľu ráno na trh pre zeleninu do polievky a vrátil sa na druhý deň vysmiaty opitý, išiel na wc a spieval mame "Helena ty si život moj' 🤣🤣 až dovtedy, kým mama neotvorila dvere vytrhla prah spod dverí a tresla mu, tak že spadol vedľa misy celý od krvi. 🙄 Ešte mu zavolala sanitku, vyhrážal sa, že ju uda a pôjde do basy za pokus o vraždu. No nakoniec povedal, že spadol zo schodov🙄 mama sa vtedy aj zľakla a povedala si že koniec, nestojí jej to za to, aby ho od nervov zabila. Odvtedy je sama, ja už mám 37 rokov, a mala som 4 keď od nás odišiel. Ani mame ani nám nechýbal. A bolo nás 9 deti. Čiže všetko sa dá, keď sa chce a urobiť nie len pre seba, ale hlavne pre deti láskavosť a zbaviť sa zlého v živote.
(Hej, je so mnou vraj sranda 😁)
@liljana presne si vystihla jeho pocity. Že on robí v práci a potom že po nociach dokončoval dom a že ja si to nevážim. Dokonca keď sa sťažoval svojmu dobrému kamarátovi čo mu bol aj za svedka a je aj krsny našim chlapcom tak má tiež skritizoval že prečo ho tak ničím. A keď som mu potom povedala že čo všetko sa u nás deje tak len otváral ústa a už chápal moje postoje.
Ano, lebo toto je bezny problem. On robi, ona dlho doma s detmi. Vytvoria si svoje osobitne svety, venuju sa iba svojmu vlastnemu svetu, vlastnym problemom a jeden druheho prestavaju a casom uz ani nechcu chapat.
@zazrak1991 aj mi sme sa vrátili tam kde sme boli keď sme spolu začali žiť ale len na chvíľku. Potom sme sa kvôli niečomu pohádali a bol opäť problém od oduty a opäť udobrovanie sexom na ktory som ja nemala náladu lebo som sa citila byt zranená. Opäť sme to vrátili späť a opäť a takto stále dookola. Hračiek a kostýmov mame doma neúrekom, dokonca som kupila aj erotickú spoločenskú hru aby sme si to trosku spestrili a hrali sme ju až raz. Chcela som aby sme mali sex v obývačke pred odostrenym oknom lebo sa mi proste páči sex keď nás niekto môže vidieť. Ja nie som puritánska ale proste keď sa správal niekedy tak ako sa správal a urážal za každú blbosť a ja som potom mala prísť a vyfajcit mu aby sa odul tak ma to už proste prestalo baviť.
Otázka je a pýtam sa ešte raz: prečo nechceš odísť? Potrebuješ toto dať tvojim deťom do života? Prečo si neodišla aspoň na pól roka k rodičom ? Nedá sa?
No toto fakt nie , na mňa tiež neplatí sex na udobrenie a už vôbec nie fajka ,fakt niesom žiadna k*rva aby sa chlap odul a kázal mi mu vyfajčiť 🤦 no ten tvoj sa správa ako totálny magor ,neviem čo ti poradiť ...tak nech si ide za inou ,čo s takým chlapom 🤷
Posledný tvoj príspevok mi príde, že ti robí dobré násilie. Veď skús odostriet záclonu keď ti jednu struhne, možno to bude tiež vzrušujúce... potom ťa bude držať za vlasy kým budeš kľačať ...och bože, žena, kde máš sebaúctu?
@tosomja aj môj tatino mal ocina alkoholika a ako dieťa po neho chodieval do krčmy ho ťahať domov a aj bitky boli u nich doma. No môj tatino nikdy taký nebol. Dodnes si pamätám ako sa raz s mojou maminou pohádal tak že maminka plakala a on ráno o 5 keď išiel so psom na prechádzku jej nahral lúčne kvety a ospravedlnil sa. Môj tatino tiež zažil kadejaké bujare chaty kde mali aj striptíz. Všetko sa dá prepacit ale musí byt viac toho dobrého.
Úplne všetko sa prepáčiť nedá.
Vždy musí byť nejaká hranica,kto.si človek zo sebaucty k sebe a k inému nesmie dovoliť urobiť,ani musieť prepáčiť.
Mne celkovo váš vzťah nepríde zrelý.
@annamalaga dá sa. Mám kam odísť. Aj keby sme predali dom tak by mi malo zostať na 2 izbový byt. Mame malú hypotéku lebo prvý byt ktorý sme mali bol čisto iba môj. Kúpili mi ho rodičia. Moji rodičia nič z tohto nevedia. Mám dvoch starších bratov ktorý sú rozvedený. Nechcem im pridávať starosti. Nechcem aby sa viac trápili. Aj keď vedia že to ľahké nemám nič z tohto ani len netušia. Môj problém je asi ten že na všetkých mi záleží oveľa viac ako na sebe.
@zoro9836 áno, je dobre, že majú chlapcov. Ti vidia chlapsky vzor, ale AKÝ?
(a áno, chápem co si chcel naznačiť ak by to boli dievčatá, ani pre nich by tento vzor nebol nijak prínosný ani v prípade, že by nedošlo k tomu co naznačujes)
Podobní chrapuni by nemali ani zakladať rodinu ani mat deti. Škoda, že sa to nedá zariadiť, pretože by bolo na svete o kopu nešťastia menej.
@zoro9836
Neviem, autorka píše, ze sa mu skôr v sexe cely čas prispôsobovala : “ som mu už všetko vykricila že má nikdy nepocuval ked som povedala nie (návšteva striptizovych barov, nákup sexuálnych pomôcok) proste nie nebral ako odpoved. Myslel si že sa mi bude vždy pacit. Netvrdím že to bolo niečo hrozné ale proste som to nechcela.”
Jej chyba je v tom, ze si myslela, ze to cely život pôjde hladko a ako ona napísala - “problémy riešili sexom” no tak tam teraz má…
Skôr sa ho treba opýtať, načo sa ženil a prisahal pred oltárom v dobrom aj v zlom, keď prídu prvé problémy a jeho riešenie je zaplatiť si prostitútku. Po pravde, aj tak ju už určite neraz podviedol, takemu trtkošovi jedna žena stačiť nebude, však nech nemá nudu. A chyba autorky - čo si myslela? Že keď sa bude hrať na sexuálnu dračicu, tak z nej bude cely život priposraty?
Skôr si myslím, že cely vás vzťah z jeho strany je založený na sexe, na ničom inom hlbšom… teda aspoň z jeho strany… to sa ale už nedá napraviť, na tom treba pracovať od začiatku.. a vidíš sama, že keď to v sexe nie je take iste, sú problémy, vyhrážky… lebo vzťah nevidí naplnený v ničom inom
Máte to doma veselé
Dobre, máte autistického synčeka, čiže od štátu máš do jeho 18. rokov istý mesačný príjem 700€. Do toho, ak už chodí do školy, máš každé doobedie od 8-12h voľne, čo mozes využiť tiež privyrobenie si buď na polovičný úväzok, pripadne prácou z domu.
Pri autistickom synčekovi musíš každý deň padať na hubu aká je jeho pomoc s ním (mám susedu, ktorá ma take dieťa a klobúk dole), keď v noci na teba skáče? On je len obyčajný bezcitny egoista, ktorý myslí iba na seba a svoje potreby a vôbec ho nezaujíma ako sa cítiš ty a čím si musíš každý deň prechádzať. A keď už vidí, ze nevladzeš, tak namiesto pomoci sa ti začne vyhrážať a manipulovať ako najposlednejsí chudák. Čo ťa drzi pri takom chlapovi? Tak mu povedz - no tak chod za tými k*vami, druha taka blba ako ja by ta aj tak nechcela, ostava ti len si zaplatiť. Kvôli čomu tak strašne o takého buľa bojuješ? Však nech si ide, Kks. 💩💩 by som na take arogantné a egoistické indivíduum z vysoka.

Ale veď to je chlap s charakterom, veď s tou prostitútkou napokon odstúpil od zmluvy 😅 najprv si síce dal tú námahu, že si našiel čas a energiu nejakú vyhľadať, skontaktovať sa s ňou a aj sa stretnúť v aute ale napokon k ničomu nedošlo, huh, hneď mi odľahlo ...
Takže zhrnutie: vypisuje si s k*rvami, vyhráža sa ti neverou, ak ty nedáš, núti ťa k sexu, nadáva ti, udrie ťa, na deti je agresívny. Prosím ťa, naozaj sa zamysli, kde máš ty už teraz sebaúctu a čo bude s tebou o pár rokov. Aby si ešte nezažila, že ti budú nadávať aj deti, bola tu už takáto diskusia.. Toto nie je o Tom, že sa pohadate už na každej maličkosti a nemáte uz nič spoločné, vzťah vyhorel, ale toto je už level Luník 9, len navonok pôsobíte seriózne.