Sex po 40tke
Caute baby, mate prosim niekto skusenost ze po 40 ste dostali taku chut na sex ze by ste to robili najradsej stale. S mojim muzom sme spolu skoro 20 rokov. Od prveho momentu ako sme sa stretli ma neskutocne pritahoval. Zo zaciatku to bolo neskutocne divoke a ani neviem ci som ho milovala alebo som z neho bola taka nadrzana ale po case som sa urcite aj zamilovala. Asi v momente ked som ho videla ako sa stara o svoje neterky. Bol este viac sexi ako pred tym. Potom prisli samozrejme nase a uz to nebolo take divoke. Sex som nikdy neodmitla ale ani som ho vyslovene nevyhladavala. Zvykli sme si vzdy raz za tyzden. Ale minily rok v lete a teraz zase, akoby som sa ho nevedela nabazit. Na jesen sa to dostalo zase do normalu. A teraz ked zacalo leto zase. A je mi jedno ako len nech sa milijeme. Dokonca ma neskutocne bavi BJ. Vzrusuje ma ako sa pri tom spravi a kludne keby neboli deti doma tak mu ho dam aj cez den hocikedy. Nemoze sa ma ani dotknut lebo sa idem zblaznit od vzrusenia. A teraz otazka. Myslite ze to moze byt z dovodu prichadzajucej menopauzy alebo sa nemam coho obavat este a je to nornalne. Mam 42.
@elizabet173 skor je tu zatrpknuty niekto iny...tehotna nymfomanka co ma sex 5x do dna s 5 orgazmami pri kazdom a navyse s mykozou, kedy to je ozaj neprijemne no to je ozaj take uveritelne 🙂 ale ako bolo zmienene forum znesie velmi vela...
ja nepisem ziadne extremy, vlastne neprezradzam z mojho zivota skoro nic...kedze je to kazdeho osobna vec ako zije, co robi, kolkokrat robi atd...len mi je smiesno ako tato pani dokazala o mne napisat neskutocne veci, ozaj akoby tie cele roky zila ona so mnou 🙂
@alana1 odcituj ma, kde pisem, ze sexujem 5 x denne s 5 orgazmami. zena, ved sa spamataj!
@matkahelka ale ved klud, co sa zlostis...mne je to uplne jedno...smejem sa, ako dokazes utocit na druhych, ked ti stupia na otlak...a stale za kazdu cenu sa tu hras na sexualnu bohynu, ktorou urcite nie si...ked tvrdis, ze tvoj muz sa nerad na teba pozera, ked si to sama robis...koncim s touto zbytocnou diskusiou, lebo ma len okrada o cas...
az hanba kam sa dostala táto diskusia.Ako pubertacky, ktoré sa naťahujú ktorá má viac sexu a lepší a lepší a moja pravda je pravdivejšia.A, keby aj nesexoval celé tehotenstvo svet sa zrúti?koľko žien nemôže...buď rada za taku miernu mykozu, keď Ti gyn odobril sex s kondómom čo je zvláštne, ale budiz...pri mykoze je sliznica vo vnútri podráždená a veľmi bolí a dráždi sa viac a viac.
@matkahelka
@elizabet173 vsak mne to je jasne ..preto pisem, ze aj ja mam obdobia, kedy nie som ok, ci uz po fyzickej stranke, ci psychickej, tak ani nepomyslim na sex a presne napr aj ked mam mykozu a citim sa tam dole zle, tak jednoducho sexovat nemozem, lebo to viac boli ako sposobuje radosti...a je to uplne normalne ...
Zeny okolo 40 maju libido na maxime, potvrdi ti to kazdy gynekolog,ci sexuolog. Samozrejme, nie je to tak u kazdej zeny. Ale ja mam vo svojom okoli zeny, na ktore toto uplne plati- sexovali pomenej a okolo 40 to na ne prislo. Uzivaj si,za mna je super,ak aj po x rokoch vztahu funguje medzi partnermi chemia. Nie je to urcite v dnesnej dobe standard, aj tu su caste diskusie, kde sa zeny stazuju, ze funguju uz len ako rodicia spolocnych deti.
Ja sa radim do kategorie zien, ktore radi a casto sexovali stale, ale tiez mam pocit ze posledne roky sa to este mierne zvysilo. Aktualne som tehotna a hormony mnou lomcuju tak, ze by som presexovala 24/7. Muzovi uz je to az smiesne, lebo rano vstavam na budik s nim, aby sme sa pomilovali, poobede len stepujem, kedy uz pride domov z prace a pred spanim opat. A cez vikendy, ked je doma, tak ho uhanam stale. Spominala som to aj svojmu lekarovi, ze teda ci je to ok, tak sa zasmial, ze ano, vdaka hormonom, to tak v tehu zvykne byt.
Mimo tehotenstva sme mali sex zvacsa kazdy den, ak bola dcera u starkych, tak aj viackrat denne. Mne na tom nepride nic zvlastne a vobec mi nenapadlo prisudzovat to menopauze, len preto, ze mam casto chut na sex. Naopak, som rada, ze sme pre seba aj po 12 rokoch s muzom pre seba pritazlivi a mojmu muzovi sa to velmi paci, ze som casto ja ta iniciativna a ze mam sex rada. Kazdu chvilu je tu tema, ako chce muz sex castejsie, zenu to otravuje (alebo naopak) a su z toho hadky, problemy, vyhrazanie rozvodom. Takze vobec neries, preco to tak mas, bud rada a uzivaj si. Pokial je tvoj muz spokojny, co myslim, ze je, tak je vsetko v najlepsom poriadku.
@luciaaaaa dakujem toto som potrebovala pocut. Uzivam si to isto. A aj moj muz zatial.
@alana1 to hej, mykózu našťastie nepoznám, ale ja som mala pokles, až odpor len počas prvého tehotenstva, ale to som nonstop objímala WC misu a nechcelo sa mi žiť, nie to ešte milovať sa. No zaujímavé je, že pri druhom mi bývalo síce menej zle, ale bývalo a chuť bola obrovská, to bolo asi hormónmi,. Inak tá hladina je približne rovnaká, aj keď už mám po 40. dávno.
@alana1 tebe nie je ani trochu trapne vytahovat na ine zeny chore deti a zenske problemy len preto, ze tebe staci sex obcas a radsej pozorujes masturbujuceho muza? Z tvojich reakcii az krici, ako sa snazis presvedcit predovstetkym samu seba, ze zeny nemozu chciet sexovat kazdy den. Vyvediem ta z omylu, mozu. Tiez patrim k tej skupine zien, ktore sexuju zvacsa kazdy den, ak nemame doma dceru, aj viackrat denne. Neverim, ze dospela zena dokaze s uplnou vaznostou napisat, ze zena po IUI, ci zena s autistickymi detmi nema chut sexovat. To naozaj veris tomu, ze ludia s chorymi detmi, ci ludia s dlhodobymi (nie vaznymi) ochoreniami, mesiace, ci roky nemaju sex? Citas po sebe? TY si unavena, tak nechces sexovat. TY nie si v psychickej pohode, tak nechces sexovat. TY mas mykozu, tak nechces sexovat. To mas pocit, ze vsetky zeny su tvoje klony a vsetky zeny to maju zauzivane tak ako TY? Ziadna nemoze mat chut na sex, ked je unavena, ked nema upratane, ked mala blby den, ked ma mykozu, ked je po umelom oplodneni, ked ma chore deti? V tvojom ponimani zjavne ano. Opak je pravdou.
Ver, ze su zeny a je ich mnoho, co kaslu na teplu veceru, na upratany byt, na unavu aj migrenu a sexuju s radostou. Ale ma zmysel tu nieco take pisat? Ma zmysel, aby sa zeny, ktore sa "vymykaju" tvojmu standardu zapajali do takychto diskusii? Ved take ako ty vymenuju x dovodov,preco zena nemoze chciet sex kazdy den a ked dostanu argumenty, ze tvoje dovody su pre ne irelevantne, tak prelistujes x starych diskusii,chytis sa kazdeho slova, poprekrucas, a silou- mocou trvas na tom, ze tie zeny ten sex nemozu chciet denne, lebo... a ak uz nic ine, tak je na take zeny poukazane ako na tie, ktore prehanaju, ktore sa chvalia, ba su klamarky. Ak to dokazes, skus prosim pochopit, ze existuju zeny, ktore maju od prirody vacsie libido, alebo muzov skvelych milencov, alebo aj-aj. Tak maju sexovat raz za 1-2 tyzdne len preto, aby zapadali do tvojho standardu?
A na margo tebou spominanych zdravotnych problemov. Mala som kolegynu, ktorej chlap bol po komplikovanej zlomenine nohy. Cela noha v sadre, ak sa nemylim,3 mesiace. Kolegyna chodila do prace denne vysmiata, pretoze podla jej slov, nikdy nemali lepsi sex. Muz bol zcasti samozrejme imobilny, oboch ich rajcovalo, ze ona je ta dominantna a kedze mal obmedzeny pohyb, o to viac sa snazil rucne a oralne uspokojit ju. Podla tvojej teorie sme kolegynu mali v tom case my ostatne v kancli vysmiat a presviedcat ju, ze prehana a vymysla si. Ano, bolo to pre nas sice trochu nepredstavitelne, ale fandili sme jej a tesili sa s nou, ze aj v takej negativnej situacii si to uzivali.
@luciaaaaa cely cas poukazujem nato, ze vhladom na rozne fazy v zivote cloveka nie je mozne mat neustale 13 rokov, 3x denne sex s 5 orgazmami...ako to tu pisala tehotna pani po umelom oplodneni s mykozou...
na nic ine nepoukazujem...a to ze dotycna v jednej diskusii pise a predstiera, aky ma bezproblemovy zivot a v dalsej sa stazuje nato, ake su male deti narocne a unavujuce, je len dokaz toho, ze forum znesie ozaj vela...ale realita je 100% ina...
@alana1 ty poukazujes na veci, ktore si si len jednoducho VYMYSLELA. Po prve IUI nie je umele oplodnenie (aj keby bolo, je to irelevantne, nie je to kontraindikacia na aktivny sexualny zivot), po druhe, tehotna pani s mykozou NIKDE nenapisala, ze ma sex 3x denne s 5 orgazmami. A cuduj sa svete, aj pri narocnych detoch sa da sexovat. A aj pri mykoze. ako dospela zena by si snad uz mohla vediet, ze existuju rozne mykozove stadia, ja som tiez neraz pocas mykozy sexovala a ver,ze nemam samodestruktivne sklony. Kazda hadam vieme, co je pre nas ok. Opakujem este raz, to, ze to u teba a v tvojom sexualnom zivote funguje inak neznamena, ze to rovnako funguje na kazdu jednu z nas. Prosim skus si to uvedomit a nesnaz sa tu o tom presviedcat. kazda sme jedinecna a ano, aj x rokov vztahu moze byt ten sex casty, bez ohladu na teplotujuce deti, unavu, nenavarenu teplu veceru. Mam kolegyne roznej vekovej kategorie, velka skoda, ze nemaju ucty na MK, napisalo by ti tu 5-6 zien a vyvratilo tvoje chore presvedcenie, ze kazda zena je taka senzitivna ako ty. Nie na kazde libido vplyvaju faktory, ktore vplyvaju na tvoje libido. A to je uplne v poriadku, prave preto, ze nie sme klony, ani roboty.
A neznizim sa na tvoju uroven a nebudem uboho vypichovat z inych diskusii, co si kde pisala, ale stacilo mi precitat par tvojich prispevkov a urobila som si obraz o tebe ako o zene, ktora si v kazdej diskusii najde niekoho, na koho arogantne utocis, trvas na tom, ze len ty mas pravdu a ked ti viacero zien dokaze, ze tu pravdu nemas, bez ospravedlnenia pomazes svoje prispevky. Mozno by bolo fajn sa zamysliet nad tym, ako reagujes, respektovat nazory a zivoty inych a hlavne si uvedomit, ze tvoj zivot a tvoje nazory nie su sablonou na to, co je spravne a idealne.
@luciaaaaa Nechcem sa znovu zamotat do tejto diskusie, ale napr. v takejto situacii by ma ani na sekundu nenapadlo mat chut na sex:
"a ano, aj x rokov vztahu moze byt ten sex casty, bez ohladu na teplotujuce deti"
Tazko sa mi veri, ze niekto moze mat chut v takomto momente na sex...prepac.
@luciaaaaa nemam cas tu zase kopirovat a citovat co tu tato zena napisala...no ozaj jeden extrem za druhym...preto moje reakcie na nu su take, aku su...s kazdou normalnou zenou by riadne zamavalo, keby jej dieta malo zapal pluc a lezalo v nemocnici, nie? ci ty by sa asi potesila , ze huraaaa dieta nie je doma, sexujeme cele dni...asi ano ked to tak citam...to mi pride chore...lebo ci chces ci nechces prezivame v zivote rozne obdobia...
a dalsi priklad ty by si urcite sexovala aj den po porode, ze?
cely cas pisem len o tom, na nic sa nehram na rozdiel od inych...
@number19 vidis a mne sa tazko veri, ze dospela zena dokaze s uplnou vaznostou napisat, ze dobreho sexu sa da presytit, alebo ze ak je sex casty, nemoze byt kvalitny. Kazdej z nas sa tazko veri to, co nezije a ja naozaj nerozumiem, preco je nutne poukazovat na to a tamto len preto, ze niekto to ma zauzivane inak.
S castymi teplotami u deti skusenosti sice nastastie nemam, ale mam kolegyne, aj susedu, ktora je dokonca zdravotnou sestrou a ano, sexovali aj ked detom isli zuby. Ked ma dieta tyzden zvysenu teplotu zo zubov, ci zo soplov, tak sa zastavi chod vesmiru a celej domacnosti? Zrejme tie deti nemali 40 horucky, ked zena dokazala normalne fungovat.
@luciaaaaa Si si do mna kopla, ako celkovo naokolo. Snad sa citis lepsie.
Co sa snazim mojimi prispevkami povedat je, ze propagovat/natlacat tu istu myslienku dennodenneho/viackrat denneho sexu pocas viac ako poslednych 10 rokov je podla mna nerealne. V zivote nastavaju situacie, kedy skratka clovek sa neciti na uspokojovanie animalnych potrieb. Lebo su aj ine ako len animalne potreby, aspon u inteligentnych ludi. Tymto sexualnu potrebu vobec nespochybnujem.
Sme ludia, nie sexualne masiny, alebo kralici...skratka su situacie kedy je apetit na maxime (hormony, leto...), a kedy sa clovek vysporaduva s vecami, kedy skratka mentalne nema priestor na sex (choroba, umrtia, pracovne problemy). Ja to pokladam za uplne normalne.
Ale nech mi tu nikto nepredklada chore scenare vecne nadrzanych, denno denne bez pauzy sexujucich zeniciek...a znovu, nehovorim o libide ako takom ale o zivote, kedy nie vzdy skratka clovek mysli len na sex...
A ano na zaver potvrdim, u mna vzdy radsej kvalita ako kvantita...
Mne cokolada chuti, ale nie kazdy den...moje zmysli su velmi citlive...netreba vela, ale treba to najlepsie...
OK, dcera ide teraz na kone a my si ideme s muzom spolu zabehnut...mame aj ine spolocne aktivity ako 3x denne sex... 😉
prečo by to nemalo byt normalne? Ve sme ludia. Tak ked maš možnost sexu s partnerom, zasexujte si a ked nie, uspokoj sa sama.
Este taka poznamka na zamyslenie, vyslovene hypoteticka!!! Ako uz bola spomenuta teoria, ze priroda sa snazi pred menopauzou o posledne pokusy o plodenie. A ide o to, ze pocas mladosti teda pred “reprodukcnym koleckom” je/moze byt sex hnany z podstatnej miery potrebou reprodukcie, fyz a psych pozitok je sekundarny produkt. Po ukonceni tohto “kolecka” je uz repr potreba saturovana a vtedy uz zena (az tak/vobec)netuzi po dalsej reprodukcii a tak si evolucia/priroda mohla vymysliet intenzivnejsi sex zazitok/ orgazmus aby zvysila pravdepodobnost styku a tym padom vyssiu pravdepodobnost otehotnenia. Mozno, ze zeny ktore nieco podobne prezili by mohli povedat viac ako to vnimali. Este raz, cista hypoteza.
@hankm Mne sa po druhom pôrode prevrátila maternica a odvtedy mám aj intenzívnejší orgazmus. A po cvičení s
kegelovými guľôčkami ani nehovorím. Môžeš sa opýtať našich susedov 😂
@kinats no ja beriem tieto fora s takou 50% rezervou...aj tebe by som to odporucala tiez....lebo je uplne normalne, ze nemoze mat zena chut na sex kazdy den...ozaj ked porovnam zivot ked som mala 20 - ziadne starosti, ziadna zodpovednost - iba ja a moj frajer...kopa volneho casu...tak to bolo ozaj iba o zabave a sexe...pracujuca matka s malymi detmi - neverim ze chodi domov po 8 hod sichte usmiata a vecne nazhavena na dennodenne hodinove milovanie sa s manzelom 😂
...o tom ma nik ozaj nepresvedci...lebo rano sa zobudi, chysta deti, uteka do skolky, uteka do prace, maka, uteka z prace po deti, robi detom jest, chysta do skolky, skoly, upratuje, vari, perie...a je 22 hod a tak max roztiahne nohy na 5 minut a potom je rada , ze spi a tesi sa na dalsi den 😂
@alana1 Pracujem kratšie a menej upratujem, aby som sa vládala večer hodinu milovať 😀
Mne sa tiez velmi nepaci ako sa tu vela zien prezentuje ako totalne sexualne masiny.
13 rokov kazdy den...no, neviem.
Beriem, su obdobia: menopauza, iste mesacne obdobia kedy je jasne ze zena moze mat velmi vysoky apetit (aj niekolko krat za den).
Ale nech mu tu nikto netvrdi, ze sexuje 13 rokov denno denne...a niekedy aj viac krat za den...nerealne.
@number19 Nikto nesexuje 13 rokov denno-denne. Za tých 16 rokov sme si prešli všeličím. Od šialenej zaľúbenosti, skúšania možného aj nemožného, hodín milovania, cez 2 tehotenstvá, keď som mala ja 2 mesiace zákaz, cez šestonedelia, kyretáž, 5 rokov dojčenia, keď sa mne chcelo len spať, ale "obetovala som sa" až po znovunastolenie pravidelného milovania veľakrát za týždeň.
Ale vždy sme sa držali pravidla, že to, že sa momentálne nedá mne, neznamená, že nemôžem urobiť radosť Tebe.
A to je jeden z kľúčov nášho šťastného manželstva.

@matkahelka trochu si nepochopila o com som pisala...ze aj z varenia vecere si vies ty a tvoj muz urobit krasnu chvilu ak budes napr varit naha....kks to fakt niektore ste tu take zabrzdene ze dovi dopo...