icon

Sex po 40tke

28. jún 2021

Caute baby, mate prosim niekto skusenost ze po 40 ste dostali taku chut na sex ze by ste to robili najradsej stale. S mojim muzom sme spolu skoro 20 rokov. Od prveho momentu ako sme sa stretli ma neskutocne pritahoval. Zo zaciatku to bolo neskutocne divoke a ani neviem ci som ho milovala alebo som z neho bola taka nadrzana ale po case som sa urcite aj zamilovala. Asi v momente ked som ho videla ako sa stara o svoje neterky. Bol este viac sexi ako pred tym. Potom prisli samozrejme nase a uz to nebolo take divoke. Sex som nikdy neodmitla ale ani som ho vyslovene nevyhladavala. Zvykli sme si vzdy raz za tyzden. Ale minily rok v lete a teraz zase, akoby som sa ho nevedela nabazit. Na jesen sa to dostalo zase do normalu. A teraz ked zacalo leto zase. A je mi jedno ako len nech sa milijeme. Dokonca ma neskutocne bavi BJ. Vzrusuje ma ako sa pri tom spravi a kludne keby neboli deti doma tak mu ho dam aj cez den hocikedy. Nemoze sa ma ani dotknut lebo sa idem zblaznit od vzrusenia. A teraz otazka. Myslite ze to moze byt z dovodu prichadzajucej menopauzy alebo sa nemam coho obavat este a je to nornalne. Mam 42.

matkahelka
Autor odpoveď zmazal
alana1
1. júl 2021

@matkahelka najintenzivnejsi je po dlhsej prestavke kedy sa nevieme nasytit jeden druheho 😅 a mne ozaj staci jeden a poriadny 😀

matkahelka
1. júl 2021

@alana1 ach chesus, to ze niekto sexuje kazdy den, tak sa nemiluje z lasky a neprecituje ten sex? len ten, kto sa miluje raz za tyzden pri uspatych detoch, vydrhnutom dome, navarenej veceri? nemas to pomylene? 😃

janickacrazy
1. júl 2021

@matkahelka no kto nevyskusa, tak to nevie porovnať 😜

matkahelka
1. júl 2021

@alana1 nechcem sa ta dotknut, ale to mi chces povedat, ze tvoj muz tyzden drzi post, aby si ty mala 1 intenzivny orgazmus? 😃 ci tyzden chudak pouziva ruky, aby nepraskol 😃

matkahelka
1. júl 2021

@janickacrazy po 13 rokoch manzelstva sa dozviem, ze sa nemilujem z lasky, lebo sa milujem castejstie ako je spln 😃

number19
1. júl 2021

Nechcem ist do detailov ako to mam ja...ale len na zamyslenie...
Nie je lepsia kvalita nad kvantitou? A nie je risk ze kvantita moze casom prerast do rutiny?
Nudnej, stereoptypnej, dennodennej ...?

alana1
1. júl 2021

@number19 presneeee, ale tieto sa tu budu tvarit ako im to chuti po 15 rokoch s tym istym muzom, 5 krat denne a dokonca s 5 orgazmami za sebou ......😂 no comment toto fakt

matkahelka
Autor odpoveď zmazal
janickacrazy
1. júl 2021

@matkahelka presne súhlasím, ale niekomu to proste nevysvetlis

number19
1. júl 2021

@matkahelka Ok. Uz sa mi viac nechce riesit pocet sexualnych stykov/den a pocet orgazmov/den... tak hlavne ze mame vsetky to co nam vyhovuje...pekny vecer.

matkahelka
Autor odpoveď zmazal
alana1
1. júl 2021

@matkahelka a co ze pouziva ruky? pouziva a najradsej ho pri tom tajne pozorujem 😅

matkahelka
Autor odpoveď zmazal
matkahelka
1. júl 2021

@number19 pekny vecer

alana1
1. júl 2021

@matkahelka no vidis...takze teraz priznavas, ze to robis aj kvoli nemu...lebo neverim ze si vzdy "naladena" na jeho vlnovu dlzku ...a ver, ze nie je to len o tom "zastrceni" ktore robite vy...nebudem tu dalej rozoberat moj sexualny zivot...aby mi nahodou niekto nezacal zavidiet 😉

matkahelka
Autor odpoveď zmazal
alana1
1. júl 2021

@matkahelka ale ved to ti nikto neberie 😅 a citaj s porozumenim - ja ho pri tom pozorujem, cize nie je to potajomky 😅 a potom on pozoruje mna 😅 ale to ty asi nepoznas nic ine okrem trtkacky a jazdy 😅

alana1
1. júl 2021

@matkahelka a nechapem co tu robis ved si uz presvihla 3 x sex s tvojim muzom 😀

matkahelka
Autor odpoveď zmazal
alana1
1. júl 2021

@matkahelka no ako tak citam, tak ma lepsie asi nik nepozna ako ty 😂 fakt si riadne smiesna co tu dokazes o sebe vypisovat...len aby si ta frigidka nakoniec nebola ty 😂

retatka
2. júl 2021

Žienky,MK je presne ako Facebook,Insta kde ľudia ukazujú svoj život v rozprávke ,no realita je často úplne iná.Netreba brať tieto fóra vážne ,tie znesú veľa.

alana1
2. júl 2021

@retatka tak tak a ak je niekto tehotny po IUI a s mykozou, ale tak, aby si jej muz tajne nevyhonieval, tak proste ked musi, tak musi...fakt chore toto - realita je nieze casto uplne ina, ale realita je urcite ina...

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
matkahelka
Autor odpoveď zmazal
alana1
2. júl 2021

@matkahelka no to skor ty si trapna puritanka...ktora si mysli, ze ked neda muzovi, ze nie je dost dobra...😂 a preto to robis hoci v tehotenstve s mykozou...fuuuj to je teda nechutne a hlavne nebezpecne pre tvoje vytuzene dieta...ked ti to vazne nedochadza...ale to by si ty zrela zena , mala hadam vediet...

matkahelka
Autor odpoveď zmazal
alana1
2. júl 2021

@matkahelka neboj, mala som mykozu a prave vo vytuzenom tehotenstve a ten sex som mala zakazany gynekologom...ale nasli sme si iny sposob, ako sa s muzom nabazit jeden druheho ...to ty nepoznas...zjavne ani nevies, co muzov pritahuje , co ich drazdi najviac...nie vzdy je to len samotne milovanie resp aby si pochopila zastrcenie...aj samotne varenie vecere moze byt prijemny zaciatok krasnej noci s manzelom...ale ako som pisala nebudem na anonymnych forach vypisovat o mojom sukromi...necham to na tvoju predstavivost 😉

matkahelka
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal